Noutăți

Italia, scandal uriaș: VACCINURI CONTAMINATE cu nanoparticule metalice nedegradabile. Puse intenționat în vaccinul hexavalent!!!

ActiveNews.ro: Vaccinul hexavalent este „anchetat” în Italia, unde, ca și în România, tot mai mulți părinți refuză să își vaccineze copiii. Procuratura din Torino a deschis oficial o anchetă privind vaccinurile comercializate în peninsulă.

Conform presei italiene, decizia magistraților vine în urma unei plângeri trimise de către Codacons, o organizație care reunește asociațiile pentru apărarea mediului înconjurător și a consumatorilor, în care se cere să se spună cu exactitate care sunt efectele combinării a șase vaccinuri pentru sănătatea omului.

Cei de la Codacons au adus în atenția magistraților testele de laborator realizate de doi specialiști în nanotehnologie,  Antonietta Gatti și Stefano Montanari, pe 44 de vaccinuri, iar procurorul torinez Vincenzo Pacileo se va ocupa de acest dosar.

Studiul celor doi specialiști, publicat anul acesta, în ianuarie, în revista „International Journal of Vccines and Vaccination” arată că în urma analizării vaccinurilor haxavalante produse de compania Glaxo, și care în Italia sunt obligatorii, „s-a constat o contaminare cu micro și nanoparticule”.

Ce a găsit Montanari la microscop după ce a analizat 20 de tipuri de vaccinuri? „În interiorul produsului am identificat, în toate cele 20 de cazuri, particule foarte mici de aliaje metalice, care nu sunt compatibile cu corpul uman și nu sunt degradabile. Nanoparticule care nu au legătură cu ingineria, și care sugerează că au fost puse intenționat”, declara Stefano Montanari,  cunoscut în Italia pentru studiile sale asupra vaccinurilor. Prin urmare, rămâne de stabilit, așa cum spune expertul, responsabilitatea companiilor farmaceutice.

Citește mai mult aici: ActiveNews.ro

Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Italia, scandal uriaș: VACCINURI CONTAMINATE cu nanoparticule metalice nedegradabile. Puse intenționat în vaccinul hexavalent!!!

 1. Justitia divina, determinata de catre misiuni-le spatiale si distrugerea stratu-lui de ozon, prin amploarea sau/si frecventa a acestor distrugeri necontrolate, ale naturii de ori ce fel pana la urma, acesta este adevaru-l. Grupuri nesimtite compuse din multimii corporatiste, etc., rusine sa va fie de N-ori. Daca va autoreparati, ar fi mai bine decat daca nu, ati da o mana de ajutor timpurilor actuale, in axa pozitiva a vieti care mi-a fost data sa o traiesc, ceea ce este valabil pentru toata creatura inteligenta sa o traiasca, in oceanul acesta plin de posibilitati. Daca NOSTRADAMUS SPUNEA CE SPUNEA SI NU ERA BINE CE SPUNEA, HAI NOI SA SPUNEM DE BINE FACAND IN ACELASI TIMP BINE SI DOVEDIND FALSITATEA, IN CELE SPUSE DE CATRE NOSTRADAMUS DE ACUM INAINTE ZIUA/LUNA/ANUL, 22/Oct/2017. Tare doresc ca sa fim si la batranete recunoscatori si ajutatori, cu increderea totala ca totul va fi bine pentru generatiile voitoare avand parte de un viitor mai bun, mai sigur in adevaratul sens al cuvant-ului.
  In the darkness , I shal be light.
  In times of doubt , I shal keep fate.
  In frous of rage, I should hunt my crafts.
  In vengeance, I should have no merci.
  In field of battles, I should have no fear.
  In the face of death, I should have no remorse. Eu declar si sustin ce declar.
  Pacurar Ciprian Viorel-Presedinte in exercitu functiunii cu drepturi depline, dupa cum se specifica si in constitutie, drepturile universale ale omului, in plus alte tratate, legi actuale si de viitor, in cadru-l Asociatiei, U.M.N.N. de peste tot din lume.-

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii