Noutăți

Islamizarea Europei: Arabia Saudită refuză imigranții dar… le va construi 200 de moschei în Europa!!!

Doar naivii mai pot crede că invazia arabă a Europei este realizată spontan. Nu! Ea este bine organizată, în complicitate cu anumiți lideri UE.

Planul Kalergi al „părintelui” PanEuropei, elaborat la începutul secolului, prevedea metisarea popoarelor europene, amestecarea culturală, cu scopul de a dilua identitatea națiunilor europene și a le face, în acest fel, mai ușor de controlat.

Herman-Van-Rompuy-si-premiul-Kalergi

Și dacă până acum, amestecarea rasială și culturală s-a făcut mai lent, dar eficient totuși (ținând cont că în Franța, de exemplu, avem 5 milioane de arabi, concentrați în orașe), păpușarii mondiali au ajuns, se pare, la concluzia că procesul trebuie accelerat înainte ca popoarele europene să se trezească și să spulbere Noul Soviet Suprem numit Uniunea Europenană.

Acest lucru este evident ținând cont de uluitoarea permisivitate cu care este tratată și chiar încurajată invazia Europei unde Germania, liderul de facto al UE, vorbește despre acceptarea doar pe teritoriul ei a 800.000 de imigranți, în acest an, dublată de promisiunea menținerii ulterioare a preluării unui număr de 500.000 de imigranți anual, pe o perioadă nedeterminată.

Ținând cont că Germania are forța și susținerea de a impune regulile în UE, asta ar însemna o obligație similară (proporțională cu resursele) pentru toate țările Europei. Și dacă astăzi se încearcă impunerea unui număr de 6.500 de imigranți pentru România, vă asigur că regulile se vor schimba și, în timp, se va încerca plantarea în România a zeci de mii de imigranți arabi sau poate chiar mai mult!!!

merkel islam

În acest context, ne șochează un lucru, ca și lipsa de reacție europeană la aceasta: o țară foarte bogată, într-un anumit sens vasală a americanilor, deci un partener economic și militar și pentru europeni, respectiv Arabia Saudită, refuză imigranții dar vrea să finanțeze construirea a 200 de moschei în țările europene care îi vor privi!!!

Iar Arabia Saudită refuză imigranții în condițiile în care, după cum ne informează Nașul Tv, „dispune de o tabăra de corturi întinsă pe 20 de km pătraţi, cu 4 milioane de locuri, dotată cu aer condiţionat, bucătării de campanie şi toalete, ridicată pentru pelerinii care merg la Mecca.”

tabara-arabia-saudita-mecca

În condițiile în care tabăra este folosită doar câteva zile pe an, în perioada sărbătorii religioase, faptul că ea nu este oferită refugiaților arată, la prima vedere, ticăloșie. În momentul în care aflăm însă că aceeași Arabie Saudită, în loc să le ofere mâncare și cazare refugiaților, vrea să finanțeze construirea a 200 de moschei în Europa, totul ne arată un plan de colonizare, realizat sub pretextul crizei din țările devastate de război, în complicitate cu liderii europeni, adepți ai Planului Kalergi.

Totuși, se pare că Alah i-a pedepsit pe saudiți pentru că, exact în aceste zile, o macara s-a răsturnat peste clădirea Marii Moschei din Mecca, provocând moartea a zeci de credincioși și însemnate pagube materiale. Citește AICI!

Revenind la tema principală, trebuie subliniat faptul că toleranța la care ne îndeamnă tot felul de ciumpalaci intelectuali (normală, într-un alt context) se va dovedi sinucigașă la un număr atât de mare de imgranți, printre care se ascund în mod cert nenumărați fanatici islamiști dispuși să se arunce în aer în metrourile europene.

isis-army-700x430

Lumea islamică NU este una tolerantă, iar majoritatea arabilor care vin în Europa NU vin să se adapteze aici, ci să își impună cultura!

Așdara, păzea! Păzea în primul rând la liderii europeni care au trădat și trădează de generații civilizația europeană. Principalul pericol pentru națiunile europene vine de la Bruxel, un Bruxel care are… “capitala” în afara Europei!

Daniel Roxin

islam in europa


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on Islamizarea Europei: Arabia Saudită refuză imigranții dar… le va construi 200 de moschei în Europa!!!

  1. Florin-Marius Campanu // 12 septembrie 2015 at 11:52 // Răspunde

    Ar trebui verificat daca Angela Merkel a trecut la islamism.

    • Ei n-au nicio credinta! De aceea se joaca asa cu noi si de aceea nu respecta nimic. Daca au puterea de a manipula milioane de oameni spre fapte gresite inseamna ca au si puterea de a o indrepta spre lumina, dar nu o vor face pentru ca multi din specia noastra inca sunt primitivi si nu stiu sa imbine trecutul si identitatea nationala a unui popor cu viitorul si evolutia tehnologica.

  2. Nu va lasati manipulati de mass-media si institutiile statului , ei nu lucreaza pentru noi.Ei nu fac decat sa creeze panica , stres , ingrijorare , acestea fiind conditiile necesare unei manipulari totale si a unui control absolut.Criza financiara ,terorismul ,exodul de emigranti , sunt pasii necesari pentru a instaura “Noua ordine mondiala”. Elita malefica care conduce aceasta planeta respecta intocmai dialectica hegeliana ” teza – antiteza – sinteza” ei creaza problema , urmeaza reactia si tot ei vin cu solutia. Pentru a controla o mare masa de oameni trebuie sa-i aduni intr-un teritoriu restrans , asta se intampla cu acest asa zis” exod de emigranti”,provocat de aceiasi elita care urmareste sa ne transforme in sclavi obedienti spalati pe creier.Nu vi se pare cel putin ciudat acest exod “spontan” bine organizat si cu tinta precisa .Deja au reusit sa inculce in mintile multor ignoranti conceptul unui singur stapan , recte Merkel , singurul capabil sa le rezolve problemele, nu mai dureaza mult si vom pupa cu totii papucii acestui personaj abject. Conducatorii nostri slugarnici elitei mondiale , isi aduc din plin aportul la inrobirea noastra, prin legile menite sa ingradeasca drepturile si libertatile noastre intrinseci.Avem un cretin la sanatate , “Banicioiu”care ne ameninta cu boli de mult timp eradicate si nu datorita vaccinurilor , boli disparute datorita evolutiei firesti a conditiilor de igiena si de trai.Intentia acestui personaj abject este de a ne vaccina cu forta , pentru a executa ordinul primit de la cei care vor sa reduca populatia acestei planete , conform planului Noii ordini mondiale . Eu ii sugerez sa se vaccineze el cu toata familia lui in cap.
    “Puterea nu trebuie cucerita ci trebuie distrusa ,tmpul vietii este scurt ,iar daca traim o facem pentru a calca pe capete de regi”
    Optimismul meu se bazeaza pe certitudinea ca aceasta civilizatie se va prabusi ,pesimismul vine din tot ce face aceasta civilizatie pentru a ne antrena in propria prabusire.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii