Noutăți

Interviu cu șoferul – suveran, omul care nu recunoaște actele oficiale ale statului și care este adept al mișcării “ființelor născute vii”. VIDEO

Soferul-suveran care a fost descoperit in trafic la volanul unei masini neinmatriculate, si care a refuzat sa se legitimeze, are discernamant! Asadar, poate raspunde penal! Adept al miscarii “fiintelor nascute vii”, care nu vor sa recunoasca actele oficiale ale statului, omul a explicat in detaliu de ce a ales aceasta cale. Ascultati-l, merita! (Sursa: Electra Ghiza)

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Interviu cu șoferul – suveran, omul care nu recunoaște actele oficiale ale statului și care este adept al mișcării “ființelor născute vii”. VIDEO

  1. cetățeanul tulburat // 25 martie 2018 at 18:03 // Răspunde

    Foarte bine face, ar trebui ca restul poporului să i se alăture
    …cea mai frumoasă revoluție e să refuzăm să mai plătim taxe de orice fel… planeta e a tuturor, nu numai a unora…stăpânii au impresia că dacă ne-au inventat banii să putem fi controlați și ne-au inventat legislație ca să putem fi limitați și dacă ei cred că prin toate “instituțiile statului” au monopolul puterii absolute, se înșeală! Cu toții suntem ființe și locuim pe aceeași planetă…Nu unii sunt mai cu moț să îi controleze pe alții!
    Traiul pe planetă e o mare minciună nu numai în România.De aceea stăpânii planetei își doresc să extermine 6,5 miliarde de oameni, să rămână câțiva ușor de controlat…deci, noi sclavii suntem mai mulți decât ei ce ne vor exterminați, putem să ne eliberăm imediat în orice moment…Doar să refuzăm să mai recunoaștem banii și sistemul monopolist care ni l-au desenat!
    Trebuie să schimbăm paradigma și să ne reorganizăm!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii