Noutăți

Inedit: Dansează fără să audă muzica și o face la perfecție! Video

Nyle DiMarco este un foto model, actor și activist din SUA. În 2015 a câștigat sezonul 22 al concursului America Next Top Model și este, până în prezent, singurul concurent surd care a concurat vreodată în acest spectacol. Nyle provine dintr-o familie în care toți membrii sunt surzi, lucru ce nu l-a împiedicat în a-și dori să realizeze lucrurile așa cum o fac toți cei din jurul său.

În această primăvară Nyle concurează în spectacolul “Dancing With the Stars” (Dansând cu star-urile)… fără ca el să poată auzi muzica! Recunoaște că poate simți vibrațiile muzicii dar nu și pe scena unde concurează, deoarece acolo se adaugă și vibrațiile provenite de la mulțimea din public și totul se pierde în universul său fără sunet!

Deaf-Model-Nyle-DiMarco-and-Peta-Cha-Cha-To-The-Top-on-Dancing-with-the-Stars-VIDEO
“N-am dansat niciodată în copilărie sau adolescență. Fratelui meu geamăn (și el surd), Nico DiMarco, îi place să danseze, dar eu am evitat întotdeauna și am preferat să fac sport.” a declarat Nyle într-un interviu pentru ziarul Orlando Sentinel.

După succesul incredibil obținut în fazele preliminare ale spectacolului “Dancing With the Stars” (Dansând cu star-urile), Nyle este la un pas de a câștiga marea finală. “Cred că dacă voi continua să mă auto-provoc în fiecare săptămână pentru a deveni nu doar un dansator, ci un dansator profesionist și să continui să înțeleg critica juriului, să mă re-adapteze în fiecare zi, am o șansă reală de a ajunge în finală și în cele din urmă de a câștiga” adaugă Nyle în interviul mai sus menționat.

Nyle DiMarco face muncă voluntară pentru comunitățile de surzi, pentru care a devenit un erou și un model demn de urmat.


traducere și adaptare Mădălina Corina Diaconu

surse: orlandosentinel.com, Dancing With the Stars, ABC


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii