Noutăți

INCREDIBIL: Merkel vrea să le ia slujbele și copiii celor care scriu pe Facebook mesaje NEGATIVE despre migranți

O decizie halucinantă a cancelarului german Angela Merkel a ieșit la iveală după ce întâmplător jurnaliștii au surprins o discuție la New York cu șeful Facebook, Mark Zuckerberg, scăpată într-o transmisiune live de jurnaliștii germani, ne informează Flux24.ro

Conform ziarului german Die Welt, șeful guvernului de la Berlin dorește să îi lase fără slujbe, dar și fără copii, pe cei care scriu pe facebook mesaje considerate radicale împotriva migranților. Dar și cei care dau share mesajelor vor fi la fel pedepsiți.

Sentimentele politice sau religioase ale unui părinte pot avea un impact asupra copilului, Exprimarea nemulțumirii față de refugiați poate impinge lucrurile prea departe din greșeală, spune un avocat german. pentru Die Welt.

Nu este însă clar modul în care vor fi definite opiniile „radicale”.

Merkel a vorbit cu șeful Facebook, Mark Zuckerberg, la New York, unde se află la summitul ONU. Cererea ei a putut fi auzită într-un live transmis de la New York.

Liderul german i-a cerut Zuckerberg detalii despre acțiunea împotriva celor postează mesaje presupus rasiste pe facebook.

Lucrezi la asta?, l-a întrebat Merkel.

Yeap, a răspuns șeful FB.

RELATAREA BLOOMBERG:

Antena germană a rețelei de socializare Facebook a promis în urmă cu câteva săptămâni „noi măsuri” pentru combaterea afirmațiilor presupus rasiste proliferate pe paginile sale, pe fondul crizei imigranților, fapt ce a necesitat intervenția guvernului german.

Facebook Germania a anunțat într-un comunicat „trei noi măsuri pentru a face față rasismului pe platforma de socializare”, printre care și un parteneriat cu o organizație ce supraveghează conținuturile postărilor.

Ministrul de Justiție al Germaniei, Heiko Mass, care avut recent o întrevedere cu conducerea companiei, a precizat scopul acestei acțiuni. „Obiectivul este de a îmbunătăți gestionarea reclamațiilor (celor care se plâng de mesaje încărcate de ură sau rasiste)”, a subliniat ministrul. Trebuie să punem în funcțiune eventuale măsuri, „dacă este posibil până la sfârșitul anului”, a adăugat ministrul german.

Heiko Mass a îndemnat în ultimele zile Facebook să „facă mai mult pentru ca rețeaua să nu devină o curte de recreație pentru extrema dreaptă”.

Grupul german a amintit că șterge „tiradele încărcate de ură împotriva anumitor grupuri protejate și apelurile la violență”, însă, potrivit Berlinului, Facebook nu reacționează suficient de repede.

Pe lângă manifestații de solidaritate, sosirea în Germania, în ultimele săptămâni, a zecilor de mii de aspiranți la azil politic este însoțită de o creștere a numărului de comentarii xenofobe pe internet.

sursa: flux24.ro

NOTA MEA (Daniel Roxin): Germania a adus lumii două războaie mondiale. Așa după cum începe să se vadă tot mai mult, nu a învățat nimic din experiența trecutului. Din nou se vrea la cârma Europei și vrea să transforme democrația în dictatură. Cum să impui tu, Merkel, întregii Europe, primirea a milioane de refugiați? Cum să vorbești tu cu Zuckerberg despre cenzura Facebook-ului? În numele cui? Vrea cu adevărat poporul german să se islamizeze? L-a întrebat cineva? Dar pe noi?


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

10 Comments on INCREDIBIL: Merkel vrea să le ia slujbele și copiii celor care scriu pe Facebook mesaje NEGATIVE despre migranți

 1. Se pare ca vor sa modeleze Europa dupa placerea lor.

 2. Este incredibil ce face femeia asta…
  Parca se repeta istoria de dinaintea celui de-al doilea razboi mondial…
  Face orice femeia asta si nimeni din Europa nu ia nicio masura ( Franta, Uk, Spania.. )

 3. Germania a fost si este marioneta zionistilor. De prin 1800, de cand khazarii au ajuns in Germania, din Polonia si Rusia, Germania nu mai este Germania(Prusia). Este un fel de Israel.

 4. Ma oripileaza acest mamut.

  • Cauza principala a exterminarii evreilor de catre Hitler au fost evreii insasi, prin comportamentul lor .Profesorii de pictura care nu l-au reut pe tinarul Adolf la scoala de arte din viena erau evrei. 2)Detinatorii bancilor din Germania evrei, Magazine evrei, etc.La un moment dat nu i-a mai suportat…

 5. Sa nu uitam ca au multe grupuri de tineri nazisti…cred ca se referea la acestia!!!

 6. chites valentin // 30 septembrie 2015 at 19:58 // Răspunde

  Este o aberatie

 7. Slujbe nu avem,copii sa-i ia de pe unde or fi.

 8. Târâtură asta e sluga evreimii, face ce I se poruncește, e o scârbă ipocrită. Nu va surprinde grabă cu care se petrec toate astea? Oar de ce ?

 9. ai de plm ….tre sa ne pregatim de fuga

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii