Noutăți

Incredibil: Majoritatea pedofililor DOVEDIȚI din România au DOAR condamnări cu… suspendare!!! Asta e justiția română!

Tolo.ro (Investigație de Mirela Neag, Răzvan Luțac, Adriana Oprea și Cătălin Tolontan): MINISTERUL JUSTIȚIEI RECUNOAȘTE: PESTE 500 DE PEDOFILI DOVEDIȚI ȘI CONDAMNAȚI SUNT ÎN LIBERTATE, ÎN LOC DE ÎNCHISOARE! Un răspuns oficial al Direcției Naționale de Probațiuni arată că în dosarele infracțiunilor sexuale care au victime minori justiția e clementă: un condamnat cu executare, trei cu suspendare!

Azi expunem cifrele oficiale ale violatorilor, agresorilor sexuali și ale corupătorilor de minori declarați vinovați, dar care n-au făcut o zi de închisoare! La fiecare pedofil pedepsit cu temnița, încă trei au beneficiat de verdict cu suspendare sau amânare! Sunt date incontestabile, furnizate pentru cititorii Libertatea de Direcția Națională de Probațiuni din cadrul Ministerului Justiției.

Luni, 15 octombrie, Libertatea publică povestea unei fetițe de 13 ani din Onești agresată sexual de tatăl său. “Mă punea să-i pun mâna pe cuc în timp ce era tare. Ce a ieșit din cucul lui era cam alb, eu nu am pus mâna pe ce a ieșit” – M, fiica de 13 ani, abuzată sexual de părintele său. Tatăl  de 49 de ani își obliga fiica să-l masturbeze în cameră, pe hol, în grajd, uneori în fața mezinei familiei, o fetiță de 3 ani! Bărbatul își recunoaște faptele, e găsit vinovat și primește 3 ani de închisoare, dar cu suspendare. Deznodământul le copleșește pe mamă și pe fată, dependente economic de el. În acel moment apare întrebarea: câte cazuri asemănătoare, de pedofili condamnați, dar în libertate, există?!

Redacția descoperă 77 de cazuri similare, în care pedofilii au fost găsiți vinovați și au primit sentințe cu suspendare. Statistica Libertatea e incompletă, pentru că include mai puțin de un sfert din judecătoriile din România. Ziarul adresează Ministerului Justiției solicitarea de a spune câți condamnați sunt în evidența serviciilor de probațiune, cele care se ocupă de condamnații aflați în libertate. (Citește continuarea aici: Tolo.ro)


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii