Noutăți

INCREDIBIL: Guvernul român a vrut să introducă FIER în pâinea românilor! Dezvăluirile medicului Pavel Chirilă

 •  
 •  
 •  

La șase ani după decizia totalitară de iodare a sării, prin hotărârea guvernului Năstase, guvernul Tăriceanu, care, printre altele, a decis dublarea procentului de iod din sare, a mai avut o idee nebunească: a vrut să introducă fier în pâinea românilor, pe motiv că românii sunt anemici…

Invitat la emisiunea mea, de la Nașul Tv, Mistere la Granițele Cunoașterii, profesorul universitar Pavel Chirilă, un reputat medic român, ne dezvăluie următoarele:

Dr. Pavel Chirilă: Să vă mai spun ceva interesant… La un moment dat m-a căutat domnul Cioloș, în calitate de Ministru al Agriculturii (anii 2007-2008 –n.m.), și mi-a solicitat un studiu despre efectul fierului în pâine; și eu l-am întrebat, în mod firesc, pentru ce îl doriți, domnule ministru? – “Păi, a apărut, așa, o propunere, să punem fier în pâine.” L-am întrebat care ar fi justificarea acestei măsuri și dânsul mi-a spus că: “Am întrebat și eu și mi s-a răspuns: Păi, dumneata nu știi că poporul român este anemic?” … Am urmărit fenomenul și știu că domnul Ciloș a fost onest și s-a opus acestei hotărâri.

Daniel Roxin: Deci, domnul Cioloș a blocat acest lucru…

Dr. Pavel Chirilă: S-a opus. Nu mai avea mult in mandatul de ministru al agriculturii, după aceea a plecat la Bruxelles, în fine…

Daniel Roxin: Înțeleg că s-a primit un ordin de sus, cu trimitere la Ministerul Agriculturii care avea sarcina să găsească o justificare științifică pentru a permite introducerea fierului în pâine.

Dr. Pavel Chirilă: Prima dată poporul român era hipotiroidian, după aceea întregul popor român era și anemic și guvernele care se succedau nu puteau să doarmă noaptea de grija suferinței poporului român… Din fericire, introducerea fierului în pâine nu s-a făcut, pentru că, dacă se făcea, procentul de cancere în România era mult mai mare, infinit mai mare, fără să exagerez! Pentru că fierul este un substrat nutritiv foarte bun pentru celula canceroasă…

*******************************

Întrebare de baraj pentru toți românii: putem avea încredere oare în politicienii care ne conduc (indiferent de guverne) atunci când, prin legi totalitare, vor să ne vaccineze obligatoriu, spre exemplu? Gândiți-vă că cei care vor să ia o astfel de decizie sunt exponenții unei clase politice fără scrupule care a distrus România, care a vândut-o pe nimic. O armată de corupți fără conștiință nu reprezintă nicio garanție! Prin urmare, chiar și intenția de a introduce o lege care să oblige întreaga populația să se vaccineze ar trebuie pedepsită penal!

În continuare, vă invit să urmăriți emisiunea în care l-am avut ca invitat pe prof. univ. dr. Pavel Chirilă, pentru a afla mult mai multe lucruri uluitoare despre sarea iodată, despre vaccinuri, alimente modificate genetic și alte modalități de otrăvire insidioasă a populației. Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

GREȘELILE CARE NE DISTRUG SĂNĂTATEA:


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

15 Comments on INCREDIBIL: Guvernul român a vrut să introducă FIER în pâinea românilor! Dezvăluirile medicului Pavel Chirilă

 1. De trei ori,
  NU !

 2. De trei ori, nu am incredere!
  Cota de incredere este
  zero barat
  in toti cei care au tradat, au furat, au atentat la sanatatea tuturor prin legi,hotarari, date impotriva populatiei acestei tari,gen iodarea sarii de masa, folosire otravii Initium in agricultura,Codex Alimentarius.Fapte penale!Ceea ce vor sa faca promulgand legea privind obligativitatea vaccinarii este strigator la cer!

 3. Adaugarea fierului in alimente duce la constipatie. Asa se intampla cu suplimentele care contin fier si fierul adaugat in lapte etc…de aceia pentru o alimentatie corecta sa contina fier pe cale naturala trebuie consumat spanac, in special legumele cu frunzele de o culoare verde inchis, ficatei de pui, fasole, cartofi si lista continua.
  Deci nu acceptati introducerea fierului in mancare ca va ataca sanatatea.

 4. COMPLETĂRI :
  1)Iodul este un element chimic radioactiv!
  2)Un medic mi-a spus că prin anii ‘90, în Anglia a fost o tentativă-experiment de iodare a populaţiei în 12 oraşe care s-a încheiat brusc după ce rezultatele au demostrat indubitabil că a crescut alarmant numărul hipotiroidiilor şi cazurile de guşă multinodulară.
  3)Guvernele ne-au pus în sare şi ANTIAGLOMERANT !!! Sarea de bucătărie mai conţine tot prin grija bizară a Guvernelor şi un antiaglomerant E536, interzis în Anglia, recunoscut totuşi ca “uşor toxic(!)” ferocianură de potasiu – care contrar teroriilor oficiale cel declară “stabil şi nepericulos”, după specialiştii independenţi, la peste 100 grade Celsius se descompune în : celebra otravă cianura de potasiu(!!!) şi clorură de fier – care, conform studiilor cauzează reducerea transportului de oxigen către sânge, dificultăţi în respiraţie, dureri de cap, ameţeli, etc…Toate astea doar ca sarea românilor să nu formeze bulgări….
  Da, Uimitor câtă grijă au pt. sănătatea cetăţenilor români jefuiţi şi umiliţi fără întrerupere timp de 26 de ani !

 5. Eu aștept ziua când vor introduce FERICIANURA DE POTASIU, e mai eficieentă în exterminarea acestui popor blestemat de soartă care se încăpățânează să stea în gâtul multora.

 6. Wishwell Clara // 16 aprilie 2016 at 20:44 // Răspunde

  Astia incearca sa faca experimente pe noi.

 7. Bravo pt emisiunea cu dr Chirilă și pt curaj.Trebuia adăugat în legătură cu sarea și adăugarea obligatorie de antiaglomerant în sare(E536),iar la vaccinuri,vaccinare=autism și alte porcării provocate de vaccinuri!

 8. cetățeanul tulburat // 17 aprilie 2016 at 3:50 // Răspunde

  Adevărul e clasa asta de slugoi ordinari cu cravată și costum fac politică intre ei, împotriva poporului, în relația cu vestul joacă capra și au alifia cu ei…Iar noi bravi eroi îi votăm intr-una, nu contează cum se numește partidul, uniunea, alianța, toate găselnițele de aburire a poporului…Anul ăsta trebuie să punem mâna pe par și să-i votăm pe toți.

 9. Dilema mea personală o reprezintă secretul îndobitocirii populației în așa hal și dovada de supunere oarbă de care dăm dovadă. Cum e posibil ca 16 mil de români să se lase terfeliți de o mână de hoți în așa hal fără nici un pic de reacție? Oare România a devenit docilă datorită terorii comuniste ori a devenit leguma care este astăzi datorită otrăvirilor din alimentație ori din apă? Eu alte variante nu găsesc, voi ?

 10. Sa distrugi propriul popor prin asemenea experimente
  mi se pare un lucru MALEFIC! Cu mult mai malefic
  decat Barnevernetul din Norvegia.

  • Din pacate Daniela, ne-am pierdut de ceva timp statul de popor…acum suntem doar o populatie iar tara ptr care s-au sacrificat stramosii noştrii, o colonie americana….Ne-am pierdut identitatea si am uitat ca noi suntem daci liberi si nu sclavii altora….

  • Stanese marinela // 24 aprilie 2016 at 13:36 // Răspunde

   Subsciu in totalitate !
   Oare cand ne trezim ca popor ???!!!

 11. Nimic nu se va schimba atata timp cat mai acceptam sa fim cobai umani in laboratorul lor….De noi toti depinde…Treziti-va!!!

 12. In aceasta tara nu mai sunt lideri adevarati, nu mai sunt patrioti, nu mai sunt oameni cu viziune, nu mai sunt oameni verticali care sa pretuiasca adevaratele valori ?
  Imi place sa cred ca EXISTA! Cred din tot sufletul! Vad ca acesti oameni EXISTA urmarind materialele postate pe acest site, citindu-va comentariile iubiti romani, urmarind un post de televiziune care nu le aparine celor corupti celor care in postura ghiocelului se inclina intereselor straine acestui neam! Aratati-va, iesiti la lumina cei care inca stati deoparte datorita neincrederii! Prindeti curaj cei care va temeti! Treziti-va cei care inca nu v-ati trezit… este aproape ceasul al doisprezecelea!
  Multumesc!

 13. Nu sunt sanatosi la cap!Unii n-au nevoie de fier,au prea mult de ex.si sunt nevoiti sa mai scoata din fier cu tratamente costisitoare.Cum sa faci asa ceva?Cine are probleme de sanatate se trateaza.Cum sa ne trateze pe toti fara voia noastra?

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii