Noutăți

În semn de “recunoștință”, 4 sirieni au vrut să comită un atentat terorist în Germania. Au fost arestați!

Trei sirieni au fost arestaţi în Germania sub acuzaţia că pregăteau un atentat în numele organizaţiei Stat Islamic. Planul suspecţilor era ca doi dintre ei să se arunce în aer, iar alţi doi să tragă la întâmplare în trecători. Oraşul vizat era Dusseldorf, ne informează Cotidianul.ro

Suspecţii au vârste cuprinse între 25 şi 31 de ani. Au fost arestati în apropiere de Berlin, în landul Renania de Nord-Westfalia, respectiv în landul Baden-Wurttemberg. Al patrulea suspect este arestat în Franţa, iar autorităţile germane au cerut extrădarea lui. Procurorii spun că suspecţii nu au vreo legătură cu posibile acţiuni teroriste în Franţa, cu ocazia Campionatului European de Fotbal.

“Potrivit investigaţiilor, cei patru plănuiau să comită un atac in Germania în numele organizaţiei Stat Islamic”. Doi dintre suspecţi se alăturasera organizaţiei în 2014, iar liderii grupării le-au ordonat să comită un atac in Dusseldorf.

“Doi atacatori trebuiau să-şi detoneze vestele cu explozibil pe Heinrich-Heine-Allee, în Dusseldorf”, spun procurorii. “După asta, ceilalţi atacatori urmau să ucidă cât mai mulţi trecători, folosind arme de foc şi explozibili”.

Citește mai mult: Cotidianul.ro

P.S. Trei dintre cei trei sirieni au sosit în Germania în ultimul an.


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on În semn de “recunoștință”, 4 sirieni au vrut să comită un atentat terorist în Germania. Au fost arestați!

  1. Ei bine ar trebui toti 4 dusi intr-o moschee! Celor doi sa le puna camasile cu explozibili si sa le spuna Hai, aruncati-va in aer! si ceilalti doi sa ia pustile si sa le descarce in multime!

  2. Dragii mei, nu aveti pe teritoriul vostru arme americane pentru a face razboi cu Putin? Cine este cel rau – Putin sau cel care provoaca cu arme? Cine a provocat si a inceput cele mai multe razboaie in ultimele 20 de ani? Pai vedeti ca aveti pe teritoriul “tarii” de lucru.
    Pace nu se face cu arme …
    Ca urmare: ce vrea agresorul?

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii