Noutăți

În Mecca se va deschide primul sex shop cu exponate „halal” !

Cu toate că pare o ştire din categoria incredibilului, se pare că totuşi la Mecca, cel mai sfânt loc pentru toţi musulmanii, se va deschide un sex shop care va vinde produse şi jucării sexuale conform normelor religioase musulmane cunoscute sub denumirea generică de „halal” adică permis, în traducere din arabă.

 

El Asira, un brand de produse erotice originar din Amsterdam, Olanda, îşi va deschide o reprezentanţă în Mecca, cel mai sfânt loc al Islamului. Meca este situat în Arabia Saudită şi este vizitat anual de zeci de milioane de pelerini porniţi pentru a face Hajj-ul, una dintre îndatoririle de bază ale fiecărui musulman

sex shop
Fondatorul acestui lanţ de magazine erotice este tot un musulman, pe numele său Abdelaziz Aouragh, un marocan bogat care şi-a anunţat intenţia încă din decursul anului trecut. Acesta susţine că s-a consultat în această direcţie cu clerici musulmani şi cu şeicii saudiţi pentru a se asigura astfel că afacerea sa nu intră în contradicţie cu legile şi obiceiurile locale.

“Produsele scoase la vânzare de noi nu sunt din categoria păpuşilor gonflabile, dildourilor sau vibratoarelor. Nu sunt destinate neapărat actului sexual în sine, ci pentru a îndulci atmosfera şi a creşte senzualitatea”, declară Auouragh către agenţia internaţională de ştiri AFP. Libertatea femeilor este restricţionată sever în Arabia Saudită, iar codurile islamice de comportament şi ţinută vestimentară sunt deosebit de aspre după standardele occidentale. Cu toate acestea purtătorii de cuvânt ai magazinului El Asira afirmă că produsele lor sunt destinate “unei mai mari admiraţii şi iubiri din partea femeilor, deoarece îmbunătăţesc relaţiile sexuale ale cuplurilor căsătorite”.

Site-ul web al magazinului erotic afirmă că toate produsele sunt permise de Sharia şi „asigură totodată o înţelegere mai profundă a sexualităţii, senzualităţii şi chiar spiritualităţii”.

Sursa: The Independent


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa


Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii