Noutăți

În anul CENTENARULUI, drapelul de pe Parlamentul României flutură… sfâșiat!!! Un semn al patriotismului parlamentarilor noștri…

Situația ne este semnalată de către Cătălin Berenghi care, de altfel, a și somat oficial conducerea Parlamentului să ia măsuri în acest sens. Iată mesajul:

CĂTRE PARLAMENTUL ROMÂNIEI,
Domnului Președinte al Senatului României, Călin Popescu Tariceanu
Domnului Președinte al Canerei Deputaților, Liviu Dragnea.

Subsemnatii CĂTĂLIN-IOAN BERENGHI și CĂTĂLIN-IOAN GORNIC, in calitate de catățeni români, formulăm următoarea CERERE:

Dorim să vă aducem la cunoștintă faptul că pe cladirea institutiei pe care dumneavoastra o conduceti, DRAPELUL TĂRII NOASTRE ESTE MURDAR, RUPT SI ZDRENȚUIT, ASTFEL ÎNCÂT PARLAMENTUL ROMÂNIEI ÎNCALCĂ LEGEA 75/1994, CARE REGLEMENTEAZĂ ARBORAREA DRAPELULUI NATIONAL. VĂ SOLICITĂM SĂ INLOCUITI DE URGENȚĂ ACEL DRAPEL, DEOARECE NU FACE ONOARE POPORULUI ROMÂN SI INSTITUȚIEI PE CARE DUMNEAVOASTRĂ O CONDUCEȚI, MAI ALES CĂ NE AFLAM IN ANUL CENTENARULUI MARII UNIRI, IAR ACEL SIMBOL NAȚIONAL NU TREBUIE BATJOCORIT PE CLĂDIREA PARLAMENTULUI ROMÂNIEI. 

Nu dorim să primim un răspuns lipsit de profesionalism precum au fost formulate raspunsurile primite anterior (copy paste). Considerăm ca instituția Parlamentul României trebuie să trateze sesizarile cetatenilor cu atenție, profesionalism si respect. Vă atașam in anexa 1,2 si 3 cateva imagini cu drapelul national, zdrentuit, batjocorit pe cladirea Parlamentului Romaniei.

DORIM SĂ PRIMIM UN RĂSPUNS CONCRET SI FĂRĂ GREȘELI, IN TERMENUL LEGAL DIN PARTEA CAMEREI DEPUTATILOR SI AL SENATULUI ROMÂNIEI !

Catalin-Ioan Gornic si Catalin Ioan Berenghi

drapel 01

drapel 02

drapel 03

cerere drapel


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on În anul CENTENARULUI, drapelul de pe Parlamentul României flutură… sfâșiat!!! Un semn al patriotismului parlamentarilor noștri…

  1. PUTEM SA PUNEM SI UN PORC IN LOCUL UNORA DIN PARLAMENT

  2. A, nu știam. Mulțumesc!viagra cheap

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii