Noutăți

Impozitul pe gospodărie – o nouă pagubă pe capul bietului român! Majorările salariale din sectorul bugetar vor fi acoperite prin CREȘTEREA IMPOZITELOR

După ce și-au dat foc la valiză când au publicat o controversată ordonanță noaptea, „ca hoții”, cei aflați la guvernarea țării au scos din sertarul cu idei (proaste) încă o trăznaie: impozitul pe gospodărie, pentru calcularea căruia fiecare „gospodar” va trebui să se aboneze la un consultant fiscal, că singur nu-și va putea calcula veniturile anuale ale gospodăriei și sumele de plătit.

Prin noul sistem va spori povara fiscală de pe spinarea bietului român, cei mai dezavantajați fiind românii din mediul rural. Și tot așa va crește și birocrația, ca și cum n-ar fi nenorocit deja pe destui. N-ar fi de mirare să crească și mai mult numărul românilor care, sătui de atâtea binefaceri, să-și ia traista la spinare și să plece definitiv pe alte meleaguri, unde cripto-comunismul nu zburdă așa voios ca în eterna și fascinanta Românie.

Sebastian Bodu, fostul președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală, deci o persoană bine familiarizată cu sistemul fiscal, a comentat după cum urmează măsurile păguboase pe care au de gând să le transpună în practică guvernanții „noștri”:

„Dacă PSD insistă cu impozitul pe gospodării, va fi începutul sfârșitului, pentru ei. Dar un sfârșit lent, de-a lungul celor trei ani jumătate, cât le-au mai rămas din guvernare. Sau poate nu, dat fiind că, dacă de uiți la opoziție, de iei cu mâinile de cap.

Ideea e că, atunci când or trebui “gospodarii” să completeze declarații de impunere, să stea să deducă diverse cheltuieli, să zacă apoi cu orele la cozi, în fața ghișeelor, pentru a depune declarațiile și, mai ales, să suporte refacerea bazei de impozitare pe motiv că nu sunt deductibile nu stiu câte cheltuieli, lucrurile vor exploda.

Și, de data asta, nu vor fi afectați (doar) „tinerii frumoși și liberi” sau votanții conjuncturali ai PSD, ci și baza lor electorală. Totuși, PSD trebuie să găsească bani pentru toate aceste majorări salariale și, desigur, nu îi poate găsi decât mărind impozitele. Dacă nu le va majora, asa cum a promis, va avea o problemă electorală cu beneficiarii promisiunilor.”

a

Autor: Tomi Tohaneanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

5 Comments on Impozitul pe gospodărie – o nouă pagubă pe capul bietului român! Majorările salariale din sectorul bugetar vor fi acoperite prin CREȘTEREA IMPOZITELOR

 1. Au vazut ca se goleste prea incet tara si s-au gandit sa accelezeze un pic procesul. Asti nu reprezinta poporul roman ci o putere straina si ostila. pe zi ce trece se vede tot mai limpede asta.

  • Sigur ca da, tot astia reprezinta puteri straine, nu “rezistentii” care latrau in piata alaturi de grofii mutinationalelor si rupeau un banner pe care scria ca firmele romanesti sa fie tratate de catre ANAF la fel ca cele straine.
   Ar fi minunat ca toti doritorii de a slugari la straini sa se care cat mai repede din Romasnia. Cale batuta!

   Cat despre Bodu, basistul care nu stia sa calculeze TVA, ce sa mai vorbim. Dar daca e sa facem gargara securista, o facem!

   • O putere straina si ostila este mai intai foarte inteligenta, ca de-aia e putere, iar primul lucru pe care-l face este sa dezbine comunitatea si s-o antagonizeze. Ceva de genul: Steau-Dinamo, Ardealul-Miticii, homosexuali-nehomosexuali, Olteni-Moldoveni, fumatori-nefumatori, nesimtiti-simtiti, misogini-feministe, pesedisti-basisti, copii-parinti, iubitori de catei-neiubitori de catei, etc.

 2. cetățeanul tulburat // 15 aprilie 2017 at 1:45 // Răspunde

  Practic e o idee bună…Așa vor simți mai bine românii că trăiesc în minciună de 27 de ani, când va ajunge cuțitul la os, se vor răzvrăti…iar atunci, globaliștii îi vor întâmpina cu mitraliera…
  Dîn păcate trăim vremuri tulburi…globaliștii vor să nimicească 85% din populația planetei și vor folosi toate mijloacele posibile…și nu avem scăpare.

 3. Cum poti scoate bani in plus din impozitul pe gospodarie. Daca ai 2-3 copii ii dai la meditatii in fiecare zi, pe fiecare cate 6 ore. Aranjezi cu diferiti profesori sa-ti dea cate o chitanta pentru fiecate meditatie in parte si ii dai acestuia cate 30% din pretul fiecarei meditatii. Acesta plateste 10% impozit la stat si ii mai raman 20%. Copii nu merg la meditatii iar tie iti ramane 70% din suma scrisa pe chitante pe care o decontezi statului ca sa ti-o restitue. Astfel daca faci rost pentru fiecare copil zilnic de chitante in valoare de 30 roni pe ora, inmultita cu cate 6 ore, inmultite cu 30 de zile lunar rezulta suma de 5400 roni. aceasta suma inmultita cu 2 copii, rezulta 10800 roni lunar. Scazind ce lasi profesorilor, adica 3240 roni lunar rezulta 7560 roni lunar. Acesti bani trebuie sa-i primesti lunar de la stat. De ce sa mai mergi la serviciu?????

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii