Noutăți

Imperiul Româno-Bulgar, un surprinzător episod istoric medieval

Una dintre etapele medievale ale istoriei noastre, extrem de puțin cunoscută de publicul larg, poartă numele de Imperiul Vlaho-bulgar, un episod spectaculos care și-a consumat povestea în secolele XII-XIII-XIV. Nu numai că românii nu știu mai nimic despre acest subiect, dar se duce o politică de confiscare a realității istorice și transformare a acestui episod într-unul care aparține istoriei bulgare și atât, în pofida tuturor dovezilor istorice.

Așa cum cu siguranță vă așteptați, statul român nu face, prin specialiștii săi, prea multe lucruri pentru punerea adevărului la locul lui, motiv pentru care am considerat că este foarte important ca acest subiect să ajungă la publicul larg. Pentru a-l dezvolta, l-am invitat alături de mine, în această emisiune, pe dl prof. dr. Mihai Popescu. Vizionare cu folos!


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Imperiul Româno-Bulgar, un surprinzător episod istoric medieval

 1. Morariu Klara // 8 mai 2015 at 15:27 // Răspunde

  Minunate reportage – pline de adevaruri !!! Succes pe mai departe
  !!!!!

 2. Tarnovo este si acum un oras minunat. Amplasarea geografica te face sa uiti de barurile kitsch ale bulgarilor, iar vilele construite parca in cascada pe dealuri au un efect mai mult decat interesant.
  Sa nu uitam de clasicele izolatii termice facute cu fonduri UE ce distrug fatada dupa fatada de cladire istorica. Nici la ei, nici la noi si se pare ca nici in Germania nu exista o legislatie pentru aceste lucrari.
  In orasul meu s-a izolat termic cu fonduri UE zidul cimintirului, asa ca nu ma mai mira absolut nimic.
  Vizitati orasul, plimbati-va pe strazi si admirati cladirile! In exterior kitsch-ul inca nu se vede.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii