Noutăți

Imperiul Britanic a ocupat o suprafață egală cu… 125 de Românii! Află mai mult!

Cifra pare amețitoare, dar vă invit să facem un calcul simplu… Suprafața planetei Pământ este de 510.000.000 km². Din aceasta, 30% o reprezintă uscatul, adică aproximativ 150.000.000 de km². Imperiul Britanic a stăpânit la începutul secolului trecut 20% din uscatul Terrei, adică 30.000.000 de km², fiind cel mai mare imperiu din istorie. Cu alte cuvinte, de aproape 3 ori suprafața Europei care este de 10.180.000 de km².

Dacă raportăm suprafața Imperiului Britanic la suprafața României, care este de doar 238.391 de km², descoperim că teritoriul țării noastre ar fi intrat în teritoriul Imperiului Britanic de 125 de ori. 30.000.000: 238.391=125,8

IMPERIUL BRITANIC

Harta Imperiului Britanic la începutul secolului XX

Dacă este să delimităm pe o suprafață cât ar fi însemnat teritoriul României în cadrul Imperiului Britanic, atunci am vedea așa ceva:

imp britanic romania

Privind din această perspectivă aroganța englezească, putem spune că după ce ai furat resursele de pe un astfel de teritoriu, timp de secole, poți să fii în prim planul așa-numitei lumi civilizate, să te dai important și să oferi altora lecții de democrație, cultură, bla-bla-bla…

Astăzi Marea Britanie, adică ceea ce a mai rămas din vechiul imperiu, ocupă o suprafață de 243.610 de km pătrați, adică cu jumătate de județ mai mult decât România.

Peste toate, chiar dacă financiar și militar stă foarte bine, istoria se răzbună pe englezi, națiunea lor trăind un proces accentuat de islamizare. Londra are astăzi un primar musulman și o populație formată majoritar din imigranți, multe alte orașe sau zone fiind aproape de o majoritate islamică. După cum vedeți, “istoria se răzbună” pentru exploatarea altor națiuni și pentru toate crimele pe care britanicii le-au făcut în decursul secolelor. Până la urmă, au fost, probabil, cei mai mari jefuitori (cantitativ) din istoria cunoscută a omenirii.

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

8 Comments on Imperiul Britanic a ocupat o suprafață egală cu… 125 de Românii! Află mai mult!

 1. Apropo de islamizare, ce mai stiti de mega moschee?
  E cam liniste la acest subiect…

 2. si pe noi sa razbunat istoria …. noi ce am mai facut ?? … daca st singura tara, care niciodata nu am atacat alta tara , si am trait in pace ! pe noi de ce sa razbunat ??

 3. 1)Corect, cu completarea că a fost chiar mai mare decât atât, de ex. fostele colonii de pe actualul teritoriu al SUA nu sunt contabilizate mai sus..
  2)Însă, titlul de ţară cu cel mai mare teritoriu ocupat până astăzi aparţine Rusiei ! Teritoriul actual al Rusiei, numită eufemistic „Federaţie” este de aprox 20 de ori mai mare decât teritoriul natural nativilor ruşi, care nu aveau nici măcar în Europa ieşire la principalele mări : Marea Baltică, Marea Albă, la Marea Neagră sau Marea Caspică, doar puţin pe la Marea Azov şi de abia ajungea în partea sudică în apropierea Uralilor! Deci doar 5-6%(!!!) din teritoriul actual al Rusiei este de fapt şi de drept al ruşilor, restul e cucerit cu sabia şi cu T34, urmate de colonizare şi jaf în paralel cu spălare pe creiere a autohtonilor cuceriţi!!!

 4. Pentru cei care vor sa studieze si sa descopere mai in detaliu povestea asta cu “Britanic”.Sa o luam cu inceputul:
  Prima denumire data acestei insule a fost “Albion” si a fost data de catre trupele romane, “canalul mineci” fiind asemanat cu o “albie”-cuvint inca present in limba romana de azi.Aveau ca religie de baza,vrajitorii si vestita religie DRUIDICA.
  Apoi cu timpul, dupa ce sau infiltrat multi dint-un “anumit trib” din cele 12 ????? prin intermediul administratiei romane care duceau o politica de stramutare a populatiilor din imperiu, a aparut cuvintul/denumirea “English”(ENGL=deceiver,hoax(pacalitor, care nu prezinta incredere)SI ISH/ISHA=man/woman(din ebraica-om,barbat/femeie).Acestia aveau caracteristici:se tundeau la chelie si se deghizau prin vopsirea corpului.Mesajul despre astfel de oameni sa pastrat/transmis si la noi prin soldati daci care seveau in armata romana. Va mai amintiti (SPINUL/SPANUL DIN POVESTEA LUI HARAP ALB).Stramosi nostrii au tot incercat sa ne avertizeze si noi ce am facut?.
  Apoi a aparut chestia asta cu “BRITANIA-BRITISH”.Si sa analizam acum:
  “BRIT=COVENANT,CONTRACT si ???? ISH=MAN” deci OAMENI SUB CONTRACT>SCLAVI>SCLAVI MODERNI.Deci populatia insulei dupa ce in decurs a sute de ani au fost sa zicem “decimate” prin istigarea la revolte/razboaie intre ei pina ce sa pus mina pe cit mai mult pamint si proprietati. Limba si dialectele au inceput usor, usor sa fie transformate prin cuvite de o alta frecventa,schimbarea/distrugerea istoriei prin crearea de legende,finantele au trecut sub influenta membrilor “celuiasi trib?????”,sau infiltrat in monarhie”JACOB-BIN=DINASTIA JACOBINILOR,etc.De remarcat ca acest “trib” care finanta din umbra razboaiele/revoltele, dupa ce aveau influenta totala incepeau recensamintul resurselor la singe:populatie,animale,case,pamint,etc.,ca mai apoi sa instituie TAXE,pe te miri ce.(vezi masurile luate dupa cucerirea/invazia NOR-MAN-DA,BATALIA DE LA HASTINGS 1066.Mai tirziu sa gasit un motiv pentru schimbarea religiei. Vezi (HENRY VIII).Pina in ziua de azi(familia regala britanica este tot din acelasi “trib””gertman”si unde nu mai pui ca au si piatra lui JACOB sub tronul Angl-ei,etc.
  Acum sa revenim la articol.Aceasta insula,luind in cosiderare pozitia ei strategica, a fost transformata in bastionul crimei internationale.Fortareata ideala a “tribului”
  De aici sa pornit la cucerirea lumi si masacrele regionale pe diferite teritori(masacrul indienilor-America de nord, masacrul africanilor si sclavia britanica, masacrul aborigenilor-Australia,SA NU UITAM INDIA,SI TOATE MASACRELE DIN TERITORIILE OCUPATE PRIN VICLENIE(CARACTERISTIC ACELUIASI “TRIB”.
  DE REMARCAT SI RETINUT CA PESTE TOT UNDE AU AJUNS ASTIA SA FOLOSIT ACEIASI STRATEGIE CA CEA DE “ACASA”.
  LASITATEA, CARACTERISTIC OMULUI “ENGL-ISH”,PRIN LASITATE.IN ASA FEL CA SA NU FIE ARATATI CU DEGETUL.VORBESC DE HOLOCAUST UNDE PROBABIL SE INCINERAU “MII” DE CADAVRE DAR NU MENTIONEAZA NIMIC DE ASASINAREA POPULATIEI ?????CIVILE??? DRESDEI IN BOMBARDAMENTELE “????DE NOAPTE ?????” UNDE IN CITEVA MINUTE AU ASASINAT ZECI DE MII,(IN CITEVA NOAPTI SUTE DE MII).
  Aceleasi metode se/sau aplicat si Daciei, DE VREO 26 DE ANI INCOACE:”DETRONARE”,INSTIGAREA POPULATIEI,DEFAIMARE,CREARE HAOS,INFILTRARE,IMPUNEREA DE POLITICI SI”TAXE”,EXTORCAREA POPULATIEI PRIN SISTEMUL FINANCIAR(BANI LA FIECARE COLT DE STRADA, CAMATARIE LEGALA).DISTRUGEREA MINDRIEI NATIONALE SI A ISTORIEI,IMPUNEREA LIMBI SI SISTEM DE LEGI FAVORABILE LOR.
  IAR DACI, CUM TRAG ASTIA UN PIRT,EI SE CONFORMEAZA SI INGHIT TOT RAHATUL CARE SE ARUNCA CATRE EI.CUM APARE CITE CEVA “ENGL-EZESC” CUM ESTE ADOPTAT IMEDIAT.ESTE “TARE COOL” FRATE.BA… UNDE NU MAI PUI CA FOLOSESC SI LIMBA IN CINTECE ,DE EXEMPLU VA AMINTITI SUBLIMINALUL, MELODIA CU,CUVINTELE: HE,HE,HE-EROINA MEA A SE INTELEGE: H-EROINA MEA.
  TINERI NEINTELEGIND ACEASTA METODA DE SPALARE DECREIER SI INFLUENTARE A MENTALULUI.
  AR TREBUI SA VA DEA DE GINDIT SI STUDIATI”ARMELE DE DISTRUGERE IN MASA” EMISE DE EI SI NU DE SADAM HUSEIN,HITLER SAU CEAUSESCU,GADHAFI.
  INVATATI LIMBA DUSMANULUI SA STITI CU CINE AVETI DE-A FACE DAR NU II IMITATI. SI NICI NU DA BINE,E CA SI CUM AI URMARI UN FILM WESTERN REALIZAT DE “BOLLYWOOD”.
  VA MULTUMESC SI SA AUZIM NUMAI DE BINE.
  FELICITARI ROXIN.

 5. Am uitat sa adaug ceva.
  NU VA DA DE GINDIT DE CE LIMBA ENGL-EZA ESTE ATIT DE ATRACTIVA, IMPUSA SI FOLOSITA DIN CE IN CE MAI MULT? TAVISTOCK INSTITUTE-“LONDON”??????????????????????????????????????????????????
  IA GINDITI?

 6. …da!da! carcotasii nu se lasa! stiati ca 15000 romani pleaca lunar in UK pentru munca?

 7. Spre deosebire de celelate puteri coloniale britanicii au investit in posesiunile lor. In coloniile din Africa si India a fost introdus un sistem de educatia, sa investit in infrastructura, industrie, sanatate, administratie etc.
  Pe de alta parte Portugalia,Germania,Franta,Spania,etc nu sau ingrijit de aceste aspecte doar au exploatat fara mila din colonii

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii