Noutăți

Imigranţii au declanşat iadul în Grecia! Galerie foto

Un bun prieten, reîntors recent din Atena (Grecia), m-a întrebat cu uimire: ”De ce nu apar la noi, în România, informații despre situația grecilor și a imigranților? De ce nu se spune nimic la programele de știri? Voi știți ce este la Atena? Iadul!” Mai întâi, eram ușor dezorientată de faptul că, din vreme în vreme, apare câte o știre despre vreo barcă cu arabi, eșuată la câte un mal egeean, apoi, mai apar știrile despre închiderea granițelor, dar, cu adevărat, dacă vrem să știm, citim presa străină, urmărim știri politice externe, urmărim filme despre dezastrul din Siria. Iată, însă, ce nu știm. Iată, ce trebuie să știm.

atena 1

Relatarea de la fața locului arată așa: ”De câteva zile, de când Macedonia a închis granițele, toți imigranții, acum în total de peste 100.000, stau în Atena. Nu mai au loc în spațiile ce au fost destinate Olimpiadei din 2004, nici în corturile din parcuri, acum stau peste tot. Grecii, și așa săraci, au fost nevoiți să cheltuiască peste trei miliarde de euro. Europa a plătit Greciei doar 33 de milioane! Este un dezastru. Europa nu-i ajută de loc! Sirienii nici nu mai sunt în număr așa de mare. Cei mai mulți sunt afgani, africani, despre care nici nu s-a pomenit vreun cuvântatunci când Merkel a arătat dispoziția Germaniei pentru a primi refugiați. Dar nu despre refugiați se mai vorbește, ci despre o masă uriașă de năvălitori. Stau peste flori, pe lângă casele oamenilor, nu se mai poate ieși în parc cu un copil, cu un animal de companie. Cu nimic! Își fac necesitățile peste tot, miroase, la Atena este acum cald, sunt 20 de grade, miroase peste tot. Nu se poate ține ritmul curățeniei. Atenienii sunt disperați. Oamenii, din sărăcia lor, le duc mâncare, pâine, haine, dar nu mai au, nu mai au nimic! Grecii se tem că nu vor veni turiștii, de teama mișcărilor de stradă.

Imigranții sparg magazine, mașini, tot! Un prieten bun, grec milos, într-o zi a luat mai multe de-ale gurii, le-a pus în mașină și s-a dus într-o tabără de-a lor. Drept mulțumire, i-au spart mașina. I-au vandalizat-o. Sărmanul grec era disperat! Nu se spală, nu-și spală copiii. Ce vrea Europa cu ei? Cum să păzească Grecia niște granițe din… apă? Este strigător la Cer! Oamenii aceștia (grecii), ajutați și de italieni, au salvat sute de vieți, în bărci sparte, tot de ei, ca să eșueze și să fie mai…privilegiați la mal. Cum să stea doar în Atena peste 100.000 de imigranți, doar în câteva zile? Lumea va ieși în stradă, va fi rău. Nimeni nu-i ajută!”

atena 2

Din informațiile oficiale, în Turcia se află, acum peste trei milioane de imigranți, dar Turcia, care a primit câteva miliarde de euro pentru a-i ajuta pe imigranți, le dă drumul spre Europa? Turcia nu respectă înțelegerile internaționale. Iar Grecia, o țară mică, cu multe insule, riscă acum să-și piardă propria populație, grecii amenințând cu plecarea din țară, cu emigrarea.

atena 3

Grecia vacanțelor este acum ocupată. Ei, grecii, se simt ocupați. Între Turcia și Grecia nu este vreo iubire, se știe! Leagănul ortodoxiei este Grecia, țara cu mănăstiri construite în taină de călugări prigoniți de către musulmanii care i-au ocupat! Dar Dumnezeu nu i-a lăsat! Sfinți ajutători, Athosul sfânt, credința lor, toate au fost întărite în timpul ocupație otomane. Acum este altceva.

Mileniul trei ar fi trebuit să fie al păcii, al armoniei, dar nu este așa! Asistăm la cea mai mare invazie musulmană după sute de ani. Suntem, cumva, într-un feudalism pervers, într-o stare de spaimă și întuneric!

atena 4

Prietenul meu plânge după Atena, pentru Atena, pentru greci. Plâng și eu! Dar nu este de ajuns. Trebuie să-i ajutăm.

atena 5

Europa, numele tău vine din Creta, insulă grecească. Știi?

Sursa: Lucia Epure – Ziua de Vest


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

15 Comments on Imigranţii au declanşat iadul în Grecia! Galerie foto

 1. New World Disorder va continua…

 2. Din cate se pare grecul care povesteste ce se intampla cu invadatorii nu a inteles mare lucru din aceasta tragedie care a lovit Europa.
  Toti acesti musulmani nu au venit inot din insulele grecesti pe continent. Au fost transportati chiar de GRECI cu feriboturile, desi grecii stiau foarte bine ca Europa nu mai doreste sa ii primeasca.
  Grecul povesteste de problemele pe care le creeaza invadatorii in Atena si doreste ca aceste probleme sa fie mutate de la ei in occident. Nu spune nimic de faptul ca migranti trebuiesc intorsi in tarile lor de origine iar ei grecii trebuie sa inceteze in ai mai aduce pe continent.

  • Au fost transportati chiar de GRECI cu feriboturile…FALS!, din Turcia au plecat cu ajutorul autorităților turce, care încasează se pare câte 2000 de euro de refugiat, în insula Kos aflată la 4 km de coasta Turciei. Din Kos, transportul refugiaților este asigurat cu vapoare către continent de către ONG-URI!!!, finanțate de oameni în vârstă de bine ca Soros sau Rothschild.

  • habar n-ai despre ce vorbesti.

 3. S-au terminat cumva țepusele sau gloantele sau benzina ca sa le dea foc la invadatorii ilegali ?
  Se pare ca grecii si-au uitat istoria.
  Atunci, isi merita soarta.

 4. “interzis la televiziunile romanesti” vezi pe saccsiv un articol si un film despre un protest a 12,000.greci la Atena . concluzia esre simpla, dar nimeni nu o vede – cenzura . in urma cu peste 26 de ani Europa “libera” si vocea americii , ne indoctrinau despre “libertate” , si de 26 de ani nu traim decat in minciuna . era o vorba : cu tontii la vot – nimic nu s-a schimbat decat din rau in mai rau .

 5. Angela Merkel, noul Hitler al Europei ! Ce nu a reușit Hitler, ocuparea Europei, reușește Angela Merkel. Germania este condusă de o neo-nazistă, altă explicație nu există. Musulmanii sunt oameni ca noi toți, nu contează religia sau confesiunea lor, oameni care, disperați, caută un loc mai bun pentru viața lor, a familiei și copiilor lor, atât. Nu este greu de înțeles, dacă ne uităm în propria curte, România, de unde aprox. 3,5-4 milioane de români au decis să-și părăsească țara natală. Mă doare când îi văd pe musulmani dormind pe cimentul gol, fără pernă sau o pătură pe ei… am trăit aceste clipe pe pielea mea, după anii 1990, când mulți dintre noi am luat calea exilului. E greu, trist și dureros totodată. Noi mereu vedem efectul și vrem să luăm măsuri împotriva acestuia, dar nu vedem cauza, și nici nu luăm măsuri împotriva ei. Oare de ce ? De ce trebuie să criticăm și să prigonim niște suflete ca ale noastre, pentru că Dumnezeu este doar unul singur, iar noi, toți de pe acest pământ, suntem ai Lui… indiferent de rasă, sex sau confesiune. Fiți mai umani și veți fi salvați de la pieire, fiți mai iubitori de semeni și veți primi aceiași răsplată…

  • Musulmanii în mod evident nu sunt elefanți ci oameni, dar oamenii care se vor religioși să practice religia în mediul privat al vieții lor și să nu încerce să impună și altora perceptele religioase, cum o fac în mod agresiv musulmanii, iar madama Merkel nu este neo-nazistă ci are origine polonezo-semită.

 6. @punct-nene esti bonav .

 7. Toate miliardele date turcilor,de ce nu vin investiți în tarile de unde vin acești oameni?.

 8. Propaganda xenofoba fascista . In toata toata Grecia nu sant 40.000 de refugiati si imigranti ,acest turist mincinos de unde vede 100.000 in Atena . Pietele sau eliberat ,fiind dusi in locatii mai omenesti .

 9. Vasile Zărnescu // 5 aprilie 2016 at 18:07 // Răspunde

  Articolul este lacrimogen și inexact. Scrie cel mal frecvent de imigranți și foarte rar de refugiați. Noțiunea corectă este „refugiați de război”, care implică un alt statut: conform legilor internaționale, acceptate și de Grecia și de România, ca de aproape toate statele, ”refugiaților de război” – findcă în Siria este război de patru ani!” – trebuie să le asiguri casă, masă asistență medicală, locuri la școală și la grădinițe pentru copii – toate gratuite! -, precum și locuri de muncă pentru vîrstnici. DAcă nu ai locuri de muncă pentru ei, le dai o indemnizație „decentă” – adică mai mare decît pensia sau salariul mediu pe economie, cît revine pentru români. Adică niște cheltuieli enorme, dar fără să avem nici o obligație.
  Vinovate de războiul din Siria sunt S.U.A., Franța, Germania, Anglia, Olanda etc.: ele trebuie să-i prmească pe refugiați – rintre care, s-a văzut în mod cert, se insinuează teroriștii și militanții musulmani fanatizați.
  Soluția este trimiterea înapoi în Turcia, care-i înghesuie în Europa, pentru islamizarea Europei. Grecia și Italia trebuie să scufunde în larg toate ambarcațiunile cu „refugiați”, să vedem cine mai are curajul să vină în Europa. Pasul al doilea este ca și Turcia să fie eliminată din Europa, așa cum s-a propus după Primul Război Mondial. Atunci doar Anglia s-a împotrivit acestui deziderat și, curios, s-a acceptat protestul ei, deși era singura. Acum „imigranții trebuie” trimiși și în Anglia.

 10. Avram Zaharie // 5 aprilie 2016 at 20:58 // Răspunde

  Domnule draga,cum n-e minte istoria,”Se vorbea ca in Africa exizta o mana cereasca in sensul ca sunt bogati fiindca le da Dumnezeu,petrol,deci bogatia iese gratis din pamant”,dar uite ca nu-i asa,toti vin cu mainele goale,nici sa cumpere ,nici sa vanda,nau.deci a fost o conducere proasta.Pai sa se adune si sa schimbe conducerea si sa puna conducere noua.A fost cam ca la noi,o conducere care se inghesuia la incasari in buzunare proprii.auzi dom’le,ei si’au facut case,cu masini si “iahturi”.noi cu saracia in brate si nustiu cand se va inbogati si “omul”de rand.Numai scriu,ca degeaba.Odata mi-a zis un politai de rand,cand i-am “Domle dece nu-i amendati pe ce-i care parcheaza pe trotuare si pe o parte si pe alta,trebuie sa mergi pe centru” si-mi zice “domn’le cand o intelege toti ca nu este bine asa atunci v’om amenda.Apai zic “asta peste 50 de ani”.Pacat ,pacat.

 11. Ba nene una peste alta sa.i vezi asa,sa.ti spargă masina,sa.ti fie frica ca ntra peste tine in casa sa.ti i.a si bruma aia care ai muncit.o cu greu nu.mi convine eu nu m.am dus peste nimeni.am muncit pentru un codru de pâine din greu,nu am dat in cap,nu am pizmuit sa le duc traista din mila nu,sa se unde a intarcat dracu copiii dar nu la mine,asa ca din partea mea ,cine e ok bine,cine nu glont sau niste bate ciobanesti pe spinare ca la sarpe

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii