Noutăți

Ieri s-a strigat din nou “Alahu Akbar” în Franța dar și în Germania!!! Răniți în stare gravă…

Teroarea islamiștilor parcă nu vrea să se oprească într-o Europă slabă, condusă de pigmei.

Ieri, în Germania, un fanatic islamist a hăcuit cu toporul și cuțitul câțiva pasageri dintr-un tren personal (trei oamani sunt în stare gravă) în timp ce striga Alahu Akbar (Alah e mare) și tot ieri, un alt scelerat a strigat același lucru pe o plajă din Franța, amenințând lumea cu moartea…

ATACUL DIN GERMANIA:

“Faptele s-au petrecut în jurul orei locale 21:15 (22:15, ora României), la bordul unui tren regional care făcea legătura între orașele Treuchlingen și Würzburg, din sudul Germaniei. Individul a început să-i atace pe pasageri cu un topor și un cuțit, cu puțin timp înainte ca trenul să ajungă la Würzburg. Atacul s-a soldat cu trei răniți grav, un altul are răni ușoare, iar mai multe persoane au primit tratament pentru șoc psihologic.

Atacatorul a reușit să coboare din tren, poliția l-a urmărit și l-a împușcat mortal.” (Digi 24)

FRANȚA:

“Un barbat a fost arestat luni dupa ce a strigat “Allah akbar” si “Va voi ucide” pe o plaja din Franta, din zona Canalului Manecii. Martori la incident au dat alerta, dupa ce l-au auzit pe barbatul imbracat in haine arabe traditionale urLand si amenintand. Suspectul a fost retinut dupa circa 20 de minute. O echipa de genisti a intervenit pentru a-i verifica rucsacul. Incidentul a avut loc pe plaja din Jullouville, in apropiere de Mont-Saint-Michel.” (Pro Tv)

Încet, încet, Europa moare, în primul rând datorită pigmeilor politici de teapa lui Merkel și Holande, care vulnerabilizează întreg continentul, discriminând autohtonii în fața imigranților. Oare cât de mare ar trebui să fie catastrofa pentru ca, în sfârșit, să se pună piciorul în prag și să se stopeze islamizarea Europei? Ce mai trebuie să se petreacă pentru ca națiunile europene să se scuture de căpușele care le conduc?

În România, spre exemplu, Ponta a bătut palma acum câțiva ani cu dictatorul Erdogan pentru construirea unei mega-moschei în București, iar Iohannis a confirmat public în acest an, de la Ankara, construirea ei, la câteva zile după atentatul terorist de la Bruxelles… Curat politică națională!

Daniel Roxin


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

9 Comments on Ieri s-a strigat din nou “Alahu Akbar” în Franța dar și în Germania!!! Răniți în stare gravă…

 1. Doru-Calin Ciobanu // 19 iulie 2016 at 18:45 // Răspunde

  Stimate d-le Roxin,
  Cu tot respectul, dar am impresia ca-l confundati pe Iohannis cu Ceausescu. Oricine este cat de cat informat, stie ca presedintele NU are, din punct de vedere constitutional, nici un fel de prerogative pentru a aproba sau respinge construirea unei cladiri in Bucuresti. Asta depinde exclusiv de primaria capitalei. Raspunsul lui Iohannis a fost unul pur diplomatic, deoarece Rusia ne sileste sa ne cautam aliati intre musulmani, daca cei care sunt coreligionari ne ameninta in permanenta!!

  • Daniel Roxin // 19 iulie 2016 at 19:29 // Răspunde

   Adica, ziceti ca l-a mintit direct in fata, diplomatic, la trei zile dupa atentatul terorist de Bruxelles?

  • Carianopol // 20 iulie 2016 at 1:10 // Răspunde

   Rusia ne sileste sa ne cautam aliati musulmani?? Hahaha! Asta e din manualul micului basist, mai nou iohanist?

 2. Cred ca dacă priviți mai analitic ce se întâmplă veți constata ca aceste atentate nu aparțin “Islamului” ci unor islamiști. E ca și cum ai spune ca SIDA e o boala cauzata de africani doar pentru ca incidenta e mai mare în aceasta populație. Căutați cauzele atentatelor în istoria recenta a tarilor islamice, în războaiele la care au fost supuse în numele luptei împotriva terorismului, armelor chimice, dictatorilor etc. Unele au fost dovedite minciuni, altele pretexte dar toate au dus la dislocați masive de populație, pauperizare, disperare și acestea au favorizat apariția unor grupari/organizații care agresează deopotriva populațiile musulmane și pe cele creștine. Soluția problemei nu este lupta contra Islamului asa cum eradicarea SIDA nu se face prin exterminarea populației de culoare

 3. ISLAMUl este o CIUMĂ. Nici o altă religie nu este.

 4. Zăgan Vichente // 20 iulie 2016 at 18:22 // Răspunde

  Problema islamului se rezolvă simplu :cei ce nu acceptă obiceiurile religioase ale gazdelor care îi primeştze trebuie să părăsească teritoriu şi să se întoarcă în ţara ţor sau în alte ţări similare cu ale lor.Să nu se accepte îmbrăcămintea”Sharia” din motive de identificare a persoanei rspective care are acoperiţă faţa.Credinţa trebuie respectată la fiecare individ în parte care indiviud nu are voie la arme albe şi arme obişnuite.

  • Intr-o tara libera si laica, valul ala zis islamic nu poate fi interzis decat abuziv, caci nu ar trebui sa reprezinte pentru autoritate decat un accesoriu vestimentar. Iar intr-o lume libera te imbraci cum vrei. Interzici si glugile, fularele, barbile, ochelarii de soare prea mari etc. pe motiv ca nu mai poate securistul sa te identifice? Cu astfel de mentalitatil se indreapta si lumea libera spre cea mai neagra dictatura.

 5. Acesti teroristi islamisti kamikaze sunt indoctrinati din copilarie, sunt indobitociti ..sunt niste marionete de paie manipulate de catre cei care stau si vor sta in spatele lor, cei care-i finanteaza in secret, cei care le furnizeaza arme in secret, etc..Acesti rataciti orbi la suflet sunt demni de mila pentru ca au ajuns sa ucida oameni nevinovati si sa se creada martiri in numele lui Alah!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii