Noutăți

Iată până unde a ajuns “corectitudinea politică” pro LGBT: Universitatea Harvard a găzduit un workshop despre… sexul anal. Studenții au fost învățați cum să-și pună obiecte în anus!!!

ActiveNews.ro: În timp ce elevii au cerut anularea unei prelegeri a academicianului Charles Murray, un gânditor conservator, în septembrie, Universitatea Harvard a găzduit săptămâna aceasta un atelier de lucru despre sexul anal, scrie breitbart.com.

Ca parte a săptămânii sexuale a Universității Harvard, instituția „Ivy League” a găzduit un atelier despre sexul anal intitulat „What What in the Butt: Anal 101”. Atelierul i-a învățat pe elevi „cum să pună lucruri în anus”, potrivit unui raport de la Colegiul Fix.

La fel ca în majoritatea procedurilor de la Harvard, atelierele sexuale anale au pus un mare accent pe egalitate. După ce prezentatorul a remarcat că „nu toți bărbații au penisuri și nu toate femeile au vagine”, a susținut că „anusul este marele egalizator sexual. Toți oamenii au așa ceva.”

În continuare, a susținut că sexul anal este stimulant mai ales pentru bărbați, deoarece prostata se află lângă rect. Pentru a ilustra sexul anal, a folosit jucării sexuale pe care le-a predat apoi studenților. La sfârșitul atelierului, a existat o cutie cu jucării gratuite și broșuri (finanțate de Planned Parenthood, fundație pro avorturi) pentru ca studenții să le poată lua acasă. Potrivit The College Fix, aceasta nu este prima dată când Harvard a găzduit un eveniment despre sexul anal. În 2014, Harvard a găzduit un atelier similar.

Sursa: ActiveNews.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Iată până unde a ajuns “corectitudinea politică” pro LGBT: Universitatea Harvard a găzduit un workshop despre… sexul anal. Studenții au fost învățați cum să-și pună obiecte în anus!!!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii