Noutăți

Hackerul Guccifer ne dezvăluie ce străini îi dădeau indicații fostului șef al SRI George Maior și ce vrea să distrugă Elita Globală

ActiveNews.ro: Marcel Lazăr Lehel este numele unuia dintre cele mai importante personaje din ultimii ani din Statele Unite. Cu toate acestea, prea puțini români au auzit sau cunosc ce a făcut cel căruia i se mai spune și „Guccifer”.  Mai precis, Lehel a spart conturile personale de e-mail ale comisarului european Corina Crețu, dar și ale fostului șef al Serviciului Român de Informații, George Maior.

În Statele Unite, Guccifer a spart conturile fostului secretar de Stat al SUA, Colin Powell, dar și a principalului colaborator al lui Hillary Clinton, Sidney Blumenthal, printre alții.

Zilele trecute, „Guccifer” a acordat un interviu postului de televiziune Antena 3, în care a dezvăluit câteva dintre informațiile pe care le-a aflat din corespondențele private ale acestor personaje politice. Lehel afirmă că George Maior, în calitate de șef al SRI, primea indicații și sfaturi de la diplomați britanici, în ceea ce privește probleme interne ale României,  ca și pe chestiuni de securitate națională.

În ceea ce privește lucrurile la nivel internațional, Lehel spune că există o „elită globală”, care controlează din umbră liderii politici: „Elita globală atacă în primul rând Biserica, Catolică și Ortodoxă, atacă poporul israelian (e bine de reținut faptul că sioniștii care conduc SUA sunt kazari, adică evrei nebiblici, și că aceștia se substituie adevăraților evrei care, genetic, sunt urmașii evreilor de pe vremea lui Iisus din Nazaret- n.n.), îi atacă pe conservatorii americani”, a mai spus Lehel pentru Antena 3.

Lehel execută o pedeapsă de șapte ani de închisoare în România pentru că le-a spart conturile lui George Maior și Corinei Crețu.

Citește mai mult: ActiveNews.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

11 Comments on Hackerul Guccifer ne dezvăluie ce străini îi dădeau indicații fostului șef al SRI George Maior și ce vrea să distrugă Elita Globală

 1. Ca sef SRI sa primesti indicatii de la un stat strain, e TRADARE.
  Maior ar trebui judecat pentru tradare.
  Altfel, nu trebuie sa ne mai miram de ce e furata Romania de bogatii si poporul e in stare de servitute fata de entitati straine.

 2. E perfect adevarat, ce spui, Vasile, dar cine sa faca asta?Institutiile Statului Roman sunt sugrumate de tot felul de tradatori, lachei ai puterilor straine!Sunt foarte multi alogeni la pupitrele de c-da!Trebuie sa ne luam tara inapoi din mainile strainilor! Nu sunt sovin, antisemit sau altceva, dar aceasta e realitatea!

 3. Marcel Lazăr ar trebui eliberat! // 12 iulie 2017 at 21:29 // Răspunde

  Il cheama Marcel-Lehel Lazar.
  Dar il numesc numai Lehel pentru a-l declara ungur!

  https://en.wikipedia.org/wiki/Guccifer

  Le monde ii scriu numele corect:
  http://www.lemonde.fr/pixels/article/2016/09/02/le-pirate-informatique-guccifer-condamne-a-quatre-ans-de-prison_4991669_4408996.html

  Marcel Lazăr ar trebui eliberat!

 4. De ce ai mentionat chestia cu kazarii? Nu scrie in sursa originala, si voi incercati sa ne induceti in eroare…asta e foarte grav! Stiu foarte bine despre acesti kazari si voi habar nu aveti despre ei. Dumnezeu va vede!

  • Marcel Lazăr ar trebui eliberat! // 12 iulie 2017 at 22:25 // Răspunde

   Va referiti la:

   “e bine de reținut faptul că sioniștii care conduc SUA sunt kazari, adică evrei nebiblici, și că aceștia se substituie adevăraților evrei care, genetic, sunt urmașii evreilor de pe vremea lui Iisus din Nazaret- n.n”

   Marcel Lazăr ii numeste “evrei nebiblici”!

   Explicati va rog ce inseamna kazari

 5. cetățeanul tulburat // 12 iulie 2017 at 22:44 // Răspunde

  Nu e nici un secret că toți cei care se află lo conducerea unui stat începând de la președinte miniștri, capii academiei, magistratura, cu toate pârghiile armată, poliție, jandarmerie, servicii secrete…ei nu slujesc poporul, ei il suprima cu taxe și legi, corupția e la rang de cinste…iar poporul votează cu încredere. Peste toți se află bancherii și corporațiile care pun în practică ce le zic globaliștii
  Asta e minciuna care se trăiește pe planetă…alergăm toată viața după banii lor să plătim facturile la energia care ne-o fabrică ei!

  • Marcel Lazăr ar trebui eliberat! // 13 iulie 2017 at 0:08 // Răspunde

   Energia este a noastra adica gazul si electricitatea, dar ei isi pun comisioane astronomice pentru ca se ocupa de distributie pe spinarea noastra!

 6. Oare il putem ajuta pe Marcel Lazăr ? // 13 iulie 2017 at 21:32 // Răspunde

  Oare il putem ajuta pe Marcel Lazăr ? La fel cum am intervenit pentru moschee prin scrisori de sustinere sau prin cererii de interventii accesorie?

  Poate un avocat sa ne spuna?
  am gasit informatiile dosar:

  Numar dosar:Dosar 1003/108/2017
  Data dosar:17.05.2017
  Instanta:Curtea de Apel Timișoara
  Departament:Secţia Penală
  Obiect:alte modificări ale pedepsei (art.585 NCPP)
  Categorie:Penal
  Stadiu proces:Contestatie NCPP

  Urmatoarea sedinta in data de 16.08.2017 la ora 09:00
  Complet: Penal – CO9
  Sedinta din data de 14.06.2017 la ora 09:00
  Complet: Penal – CO9
  Amână cauza
  Amână judecarea cauzei la data de 16 august 2017 pentru a solicita relaţii Ministerului Justiţiei şi Direcţiei Generale a Poliţiei mun. Bucureşti.
  Incheiere de sedinta din 14.06.2017

  http://www.jurisprudenta.com/dosare-procese/2017/1003q108q2017-59/

 7. Facebook are voie sa stie tot desprenoi, conturile, e-mailurile , cuparaturile, etc, iar Marcel Lazar a facut la fel, atunci de ce FB-ul nu e condamnat penal? Ei au voie, dar altii, nu.

 8. Citadin Roman in Romania SFIDATA // 19 februarie 2018 at 15:16 // Răspunde

  Ar fi bine sa fie ajutat spre eliberare acest Marcel Lehel, eu rog pe cei care il pot ocroti si elibera s-o faca. Macar pt a nu fi transformat in colaboratorul astora. dar iute a mai actionar sri-ul in cazul lui, insa pe hoti nu ii vede, are orbul gainii de cotet sri-ul aservit ticalositorilor acestui popor

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii