Noutăți

Ce spui de asta?! Google Home NU știe cine este Iisus, dar îi recunoaște pe Allah, Buddha și Satana. Vezi video:

Google Home este un dispozitiv conectat la internet care poate prelua comenzi vocale. Raspunde la întrebări, poate să redea muzica solicitată. Acționeaza ca motorul de căutare Google, doar că primește numai comenzi vocale.

ActiveNews.ro: Este cea mai cunoscută figură din istoria omenirii, dar nu și pentru Google Home, care nu știe să răspundă cine a fost Iisus Hristos. Utilizatorii de Internet au postat videoclipuri ale produselor Google care refuză să răspundă la o simplă întrebare: Cine este Iisus Hristos? Revoltați, aceștia au acuzat Google Home de filtrarea deliberată a rezultatelor pentru a se potrivi propriei agende. Ei spun că, în ciuda faptului că nu oferă nicio informație despre Iisus, Google Home dă răspunsuri detaliate atunci când e întrebat despre Allah, Buddha, Muhammad și Satana, scrie Daily Mail.

Când a fost întrebat  „Cine este Iisus Hristos”? răspunsul general de la Google Home  a fost „Nu sunt sigur cum pot să vă ajut în acest sens”. Un alt dispozitiv inteligent, Alexa de la Amazon, a afirmat, de asemenea, că Iisus este „un personaj fictiv”, când a fost întrebat de un utilizator.

„Este destul de înfricoșător, este ca și cum Google i-a eliminat pe Iisus și pe Dumnezeu din această lume inteligentă virtuală”, a spus producătorul David Sams pentru Fox News. Sams a explicat că Google Home știa cine este el, dar nu l-a identificat pe Iisus. „Google Home știa cine sunt eu, dar nu știa cine este Iisus și cine este Dumnezeu”, a spus Sams. „Nu știu dacă există vreun vrăjitor care ia aceste decizii sau dacă este vorba de un fel de supraveghere, dar indiferent ce se află în spate, situația trebuie rezolvată imediat”, a spus el.

Google Home vorbește despre Iisus când este întrebat despre Cina cea de Taină sau despre Sf. Petru, susțin alți utilizatori. „Știe cine sunt Sfinții Petru și Pavel și ceilalți apostoli, dar nu vorbește despre Hristos, Iisus, Iisus Hristos. Absolut nimic”, a scris ‘EvilVegan’. „Muhammad, Buddha, Koresh (liderul unei secte religioase- n.r), toate acestea sunt recunoscute. Ca ateu, asta mă jignește ”, a scris utilizatorul.

Sursa: ActiveNews.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Ce spui de asta?! Google Home NU știe cine este Iisus, dar îi recunoaște pe Allah, Buddha și Satana. Vezi video:

  1. Fratilor ! aia nu este Google Home. ala este un alt dispozitiv ; sunt sigur ca oriunde intrebi pe google cine este Isus el stie.
    asta este o manipulare de 2 bani. Roxine te rog,prietene,verifica intii si pe urma pune o stire.

  2. cetățeanul tulburat // 23 februarie 2018 at 4:03 // Răspunde

    Intr-adevăr e o manipulare grosolană…chiar o poți pune și la categoria Mind control…
    Roxin nu are vreo vină!
    Dacă vrei să afli o realitate intră în arhiva Vaticanului și află că povestea cu mântuitorul a fost inventată de aristocrații romani din vremea lui Cezar să-i împace pe israelieni și palestinieni să nu se mai războiască intre ei și să plătească taxe Romei. Întreabă-te de ce musulmanii și asiaticii nu cred în Jesus? Nu locuim și batem apa în piuă cu toții pe aceeași planetă?

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii