Noutăți

Google a primit o amenda record de 2,4 miliarde de euro din partea Comisiei Europene pentru practici anticoncurentiale

StirileProtv: Google a primit marti o amenda record de 2,4 miliarde de euro din partea Comisiei Europene pentru ca nu ofera un tratament egal competitorilor in ceea ce priveste rezultatele afisate, favorizandu-si serviciul de cumparaturi, relateaza BBC.

Aceasta este cea mai mare amenda de pana acum primita de o companie acuzata de practici anticoncurentiale. Practic, Google e acuzata deformeaza rezultatele de cautare pe internet pentru a favoriza serviciul sau de cumparaturi, afectand astfel atat competitorii, cat si consumatorii.

Compania americana a primit un termen de 90 de zile pentru a pune capat practicilor anticoncurentiale sau risca alta amenda. Google poate face apel.

Cazul analizat de Comisia Europeana a fost declansat de mai multe plangeri din partea competitorilor americani si europeni, care au dus la o investigatie care s-a desfasurat timp de sapte ani asupra celui mai popular motor de cautare.

Sursa: StirileProtv


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Google a primit o amenda record de 2,4 miliarde de euro din partea Comisiei Europene pentru practici anticoncurentiale

  1. Daniel Bărbulescu // 28 iunie 2017 at 9:50 // Răspunde

    Sărăcia salvează România !!
    …Dar, dacă va veni ocazia…guvernele şi politicienii noştri ACTUALI vor avea obiecţiile Poloniei ??
    Îndoi-m-aş !

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii