Noutăți

George Soros sprijină FINANCIAR migrația, acuză partidul lui Viktor Orban

Formațiunea premierului ungar Viktor Orban, Fidesz, l-a acuzat duminică pe miliardarul american de origine maghiară, George Soros, că oferă sprijin financiar pentru “imigrația ilegală necontrolată” în Ungaria, transmite agenția MTI, conform Agerpres.

Declarația a venit din partea parlamentarului Fidesz, Istvan Hollik. Acesta a sugerat în plus că Soros este în spatele unui manual editat de organizația Bun Venit în Europa (Welcome to Europe), care “încurajează imigranții să nu coopereze cu autoritățile ungare și să refuze amprentarea”.

Această sugestie a lui Soros face parte dintr-un plan pe care l-a prezentat la începutul lunii octombrie, el solicitând în plus Uniunii Europene să primească în fiecare an cel puțin un milion de imigranți extracomunitari, care să fie împărțiți între statele membre prin mecanismul cotelor obligatorii impus deja de Consiliul Justiție și Afaceri Interne (JAI). Guvernul de la Budapesta a reacționat și atunci, șeful de cabinet al premierului Orban, Janos Lazar, acuzându-l pe Soros că “bombardează opinia publică internațională cu planurile lui de reînnoire globală”.

Citește articolul integral, aici: http://www.flux24.ro/george-soros-sprijina-financiar-migratia-acuza-partidul-lui-viktor-orban/

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

4 Comments on George Soros sprijină FINANCIAR migrația, acuză partidul lui Viktor Orban

  1. Ăsta și celelalte scursuri iudeo- sioniste vor dispariția rasei albe pt. că vor moartea creștinismului. Recent un rabin a declarat ca mesia lor, al evreilor mozaici, nu va veni până ce creștinismul nu va dispărea.

  2. Aoleu! P-asta il cauta moartea si lui ii arde de bagat musulmani in Evropa?! Cand ii vad mai noua fata nici nu pot sa simt revolta. Simt mila.

  3. Ii propun lui George Soros sa-si doneze averea sirienilor.

  4. @ Spifire: cum poti sa simti mila cand ii vezi fata fosilei? eu unul simt scarba. E o mumie vie, zombie cu alte cuvite, sau ca sa-l parafrazez pe Eminescu “un mort “frumos” cu ochii vii” 🙂

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii