Noutăți

George Soros a declarat război Ungariei: “Ungaria lui Orban a devenit un stat mafiot!”

ActiveNews.ro: Miliardarul american de origine maghiară, George Soros, a cerut joi la Bruxelles poporului ungar și Uniunii Europene să reziste împotriva premierului Viktor Orban, pe care l-a acuzat că a făcut din Ungaria un ”stat mafiot”, intervenție catalogată de un parlamentar al partidului de guvernământ Fidesz drept o „declarație de război’”, informează agenția MTI.

„El (Orban n.r) s-a autoproclamat apărătorul suveranității ungare și pe mine mă numește un speculator valutar obscur care-și folosește banii pentru a inunda Europa, și mai ales Ungaria sa natală, cu imigranți ilegali ca parte a unui fel de complot neclar și infam’”, a continuat Soros, susținând apoi că el nu este așa cum îl descrie Viktor Orban.

La rândul său, șeful de cabinet al lui Viktor Orban, Janos Lazar, a declarat că afirmațiile lansate joi de Soros sunt ”injuste față de Ungaria” și ”distorsionează grav adevărul”. Referindu-se la declarația privind ”statul mafiot”, Janos Lazar a spus că nu autoritățile de la Budapesta au încălcat legile Ungariei în ultimii ani, ci ”organizațiile finanțate de Soros”, despre care oficialul ungar a susținut că acționează netransparent și că se comportă ele însele precum niște organizații mafiote.

Citește mai mult aici: ActiveNews.ro

Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

4 Comments on George Soros a declarat război Ungariei: “Ungaria lui Orban a devenit un stat mafiot!”

  1. Ba exact asta esti ba Oros…..cinste lui Orban ca are coloana(sa nu spun altceva), nu ca ai nostri conducatori care-s in stare sa vanda tot

  2. AhamAmzaDeva // 2 iunie 2017 at 15:20 // Răspunde

    Spor la treaba sa se bata intre ei, sa isi scoata ochii si ce mai vor ei! Noi o facem de sute de ani, sa o mai incerce si altii!

  3. Stimă ORBAN !
    Exact ca şi acum 50-60 de ani un Dubcek, Imre Nagy sau chiar Ceauşescu în viziunea URSS-ului „victorios”, Ungaria lui Orban este doar “neo-deviaţionism” de idealurile măreţe ale neomarxismului Bruxellian! Faţă de alţi „lideri” de state şi guverne de paie, întrecându-se greţos în a-şi juca rolul de marionetă docilă a Noii Ordini Mondiale, Orban al Ungariei este un LIDER AUTENTIC, lucru privit astăzi cu dispreţ, enervare şi aroganţă de către Occident, exact aşa cum era privită de către URSS dorinţa de independenţă şi insubordonarea României… Trist, trist… George Soros, crocodilul “filantrop” marxist-internaţionalist declara anul trecut : “Planul lui Viktor Orban tratează protecția frontierelor naționale ca obiectiv și refugiații ca un obstacol. Planul nostru tratează protecția refugiaților ca obiectiv și frontierele naționale ca obstacol.”

    Soros interviu recent, pe faţă(!) în The Wall Street Journal-19sept2016 : …„Am decis să ofer 500 de milioane de dolari pentru investiţii care să răspunda necesităţilor migranţilor, refugiaţilor şi comunităţilor gazdă. Voi investi în startup-uri, companii, iniţiative cu impact social şi afaceri create de migranţi şi refugiaţi…preocuparea mea cea mai mare este să îi ajut pe migranţi şi refugiaţi să vină în Europa… !!!

  4. Sinistrul mos Soros, sluga decrepita a ocultei, face spume la gura in public in locul stapanilor lui aflati mereu in umbra… Vorbeste de mafie chiar el, unul din locotenentii mafiei mondiale… Un fel de – hotul striga: Hotii!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii