Noutăți

Franța legalizează pedofilia: 13 ani ar putea deveni vârstă minimă pentru consimțământul sexual

EVZ.ro: Ministrul francez al Justiției a declarat luni că vârsta de 13 ani „ar putea fi stabilită” ca vârstă minimă pentru consimțământul sexual.

Un tribunal penal din departamentul francez Seine-et-Marne a achitat marțea trecută un bărbat acuzat că a violat o fetiță de 11 ani, apreciind că nu a existat „constrângere”. Decizia a stârnit un scandal uriaș în Franța.

Astfel, a fost relansată dezbaterea privind necesitatea de a stabili prin lege o vârstă a consimțământului la un act sexual. „Chestiunea vârstei sub care consimțământul minorului este prezumat a nu exista este crucial, căci în mod evident există situații extrem de șocante și inacceptabile”, a declarat ministrul Justiției, Nicole Belloubet, citată de Le Figaro.

„Treisprezece ani este o limită acceptabilă. Trebuia ca și judecătorul să aibă capacitatea de a judeca situațiile individuale, însă ar putea fi stabilită vârsta de 13 ani.”

Ceea ce înseamnă că la împlinirea vârstei de 13 ani fetele vor putea întreține relații sexuale, fără ca partenerul/partenera să poarte vreo responsabilitate.

Sursa: Evz.ro

Nota noastră: Încă o dată, Franța se dovedește o țară pionier în aberații. Prin urmare, o spun cu regret, francezii îți merită islamizare! Sunt prea multe lucruri care arată că națiunea franceză este o națiune parțial degenerată, în care toate anormalitățile devin acoperite de lege. Așa că au nevoie de musulmani ca să se trezească la realitate!!! Din păcate…


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

5 Comments on Franța legalizează pedofilia: 13 ani ar putea deveni vârstă minimă pentru consimțământul sexual

  1. …Sau prezenta musulmanilor ii face sa isi redefineasca “notmalitate”. la musulmani fetele se pot “promite” inca de la nastere si sa intre in “patrimoniul” sotului deja de pe la 7-8 ani, lucruri care doar in societatile crestine sunt scandaloase, in societatea lor, se zice ca exista consimtamant! adica fata oricum nu are nici un cuvant.
    intrebarea e: de ce ni se vara pe gat asta si in România?

  2. Inca o aberatie a neomarxismului cultural si a adeptilor scolii de la Frankfurt.din pacate foarte multi habar nu au despre ce vorbesc si de unde vine pericolul.incep sa cred ca romanul 1984 a lui Orwel se va transforma din roman sf in roman istoric.

  3. Musulmanii nu-i vor trezi la realitate. Franta ar putea deveni “lectia” pe care noi, toti ceilalti europeni, ar trebui s-o invatam!

  4. In statul de drept legile se aplica ! Mai putin importa daca aceste ” legi ” sunt si ele DREPTE . Ori cum asta decide politicul .

  5. VENITI IN SUEDIA UNDE BLONZI SAU TRANSFORMAT IN BRUNETI NU EXISTA POST DE MUNCA SA NU FIE UN ARAB,CONDUC SI AUTOBUZE SI STIM CE STIU SA FACA EI CU MASINIILE

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii