Noutăți

Fotografia zilei: Un ultim ramas bun de “paștele oamenilor”. Tu crezi că sacrificarea mieilor de Paște are vreo legătură cu Iisus Hristos?

Fotografia zilei: Un ultim ramas bun de “paștele oamenilor”. Tu crezi că sacrificarea mieilor de Paște are vreo legătură cu Iisus Hristos?

mama si mielul


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

6 Comments on Fotografia zilei: Un ultim ramas bun de “paștele oamenilor”. Tu crezi că sacrificarea mieilor de Paște are vreo legătură cu Iisus Hristos?

 1. Nu, nu are – este un act de cruzime si aducator de suferinta unor fiinte nevinovate. Prin orient au o vorba: “razboaiele se vor sfarsi atunci cand toti oamenii vor deveni vegetarieni”.
  Sarbatori senine si multa pace in sufletele si mintile noastre! 🙂

 2. Nu are sens vorba. Oamenii se omoara carnivori sau vegetarieni.

  Cine a mai fost ucis de paste nevinovat?

 3. Mielul a fost ales in vechiul testament pentru a fi jertfit,prefigurand jertfa lui Isus Hristos.Mielul trebuia sa fie fara vreun defect,adica sa nu fie orb,bolnav,schiop…Adica sacrificarea unui animal pur si blajin,fara aparare.La fel a fost peste ceva mii de ani mai tarziu cand Isus a fost jertfit,fiind fara pacat Citeste Isaia 53 tot capitolul,are doar 12 versete.La versetul 7 vei intelege.Profetia este facuta cu secole inainte ,despre ce se va intampla in viitor.De la moartea pe cruce jertfa mielului a incetat.Asa ca azi sacrificarea mielului este nejustificata,pretul pacatului fiind platit.

 4. Oberst Zyklon // 16 aprilie 2017 at 16:44 // Răspunde

  cit timp vor exista indivizi cu “prieteni” imaginari in cer , macelul mieilor v-a continua ….

 5. HRISTOS A INVIAT!
  Sacrificarea mieilor are legatura cu Pastele evreilor, cu iesirea poporului evreu din Egipt, dar nu are legatura cu Sarbatoarea Invierii Domnului pe care o sarbatoresc crestinii.

 6. Constantin // 2 mai 2017 at 16:19 // Răspunde

  Primul sacrificiul al mielului, a fost făcut de Abel, ceea ce a dus și la prima ucidere; a lui Abel de către fratele său Cain. Așadar, din această cauză, IISUS este numit, MIEL NEVINOVAT, fiindcă, atât Abel cât și Cain au greșit, mielul fiind sacrificat, uciderea și toate urmările….

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii