Noutăți

Fenomen misterios în Oceanul Atlantic: apele se retrag, deși prin zonă nu au fost înregistrate fenomene meteorologice extreme care să cauzeze acest lucru

Fenomenul misterios din Oceanul Atlantic, care a început să fie observat din august 2017 în Uruguay, continuă. Apa dispare pur și simplu de pe anumite plaje. De data aceasta s-a întâmplat pe coasta Braziliei. După cum spun oamenii de știință, apa oceanului se îndepărtează de coastă datorită uraganelor care au absorbit apa. Ca urmare a trecerii celui mai puternic uragan, Irma, în Bahamas, apa pur și simplu a dispărut pe suprafețe extinse.

Mulți experți au îndoieli în legătură cu faptul că dispariția apei are legătura cu uraganele. Aceasta este a patra oară când a fost observat un efect anormal de maree de-a lungul coastei atlantice a Braziliei și statului Uruguay.

Înregistrări video și fotografii arată că apa a început din nou să se retragă de-a lungul plajelor braziliene în Guaratuba. Ar mai trebui spus faptul că pe această coastă nu există uragane, furtuni puternice și nici nu se formează valuri tsunami. Deci de ar fi putut provoca acest fenomen? Nimeni nu ne poate spune cu exactitate cauza și nici dacă se va mai repeta, cert este că planeta noastră pare să treacă prin mai multe schimbări iar astfel de fenomene meteorologice și climatice neobișnuite pot fi observate pe întreg globul.


sursa: https://earth-chronicles.com/anomalies/mysterious-phenomenon-in-the-atlantic-ocean.html

traducere și adaptare: Radu Ungureanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Fenomen misterios în Oceanul Atlantic: apele se retrag, deși prin zonă nu au fost înregistrate fenomene meteorologice extreme care să cauzeze acest lucru

  1. Ei uite ca cineva poate sa ne spuna, ba chiar a spus-o demult. Si nu e vreun fotbalist, e dita’ profesoru’ doctor.

    https://www.youtube.com/watch?v=S4WetyROVvk

    Si mai sunt o caruta pe net care spun la fel ca el. Dar main streamu’… ce-i prost sa-i dea?!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii