Noutăți

Fenomen misterios în apropiere de Stonehenge. Ce a filmat o dronă în 2015?

În decursul timpului, în zona monumentului străvechi de la Stonehenge s-au petrecut multe lucruri neobișnuite, consemnate de mass-media. Se știe astăzi că Marea Britanie este probabil zona cu cele mai multe apariții de figuri misterioase în lanurile de cereale, unele de o complexitate care pare imposibil de realizat de mâna omului.

Controversele sunt active de decenii. Deși au fost elaborate o serie de explicații, deși grupuri de specialiști au încercat să reproducă anumite desene din lanuri, pentru a demonstra că nu e nimic misterios în acestea și că cineva se joacă de-a extratereștrii, nimeni nu a fost în stare să dea o explicație care să-i convingă pe toți pentru că nimeni nu a putut să reproducă prea bine nici măcar desenele mai simple (pe timp de zi), pentru a demonstra că sunt rezultatul unor farse (făcute noaptea!!!).

Ceea ce este cert este că aceste fenomene apar periodic, uimindu-i pe cei care le văd. În luna iunie a anului 2015, în zona Wiltshire, în apropiere de Stonehenge, echipa de la MrGro, un site specializat pe filmări video cu obiective neobișnuite, a surpins un desen misterios într-un lan cu cereale, pe care îl puteți vedea filmat în detaliu, mai jos…

Cine și de ce realizează așa ceva?

Daniel Roxin


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

8 Comments on Fenomen misterios în apropiere de Stonehenge. Ce a filmat o dronă în 2015?

 1. Maximiuc Raul // 4 iulie 2015 at 13:37 // Răspunde

  In acest video se poate vedea exact cum sunt facute.
  https://www.youtube.com/watch?v=sXwF9-hp9-E

 2. Georgescu Marilena // 4 iulie 2015 at 18:08 // Răspunde

  Poate sa fie si o scriere codificata,daca este reala,cei abilitati in descifrari misterioase,pot spune multe !

 3. In secventele filmate la altitudine mica se vad 2 zone izolate complet, fara legatura cu desenul alaturat sau cararile campului. Iar vegetatia din jurul zonei culcate la pamant nu este atinsa deloc. Ma intreb cum vor demonta asta !!!

 4. foarte frumos,sunt mai multe simboluri acolo.La prima vedere observam steaua NATO, la a doua vedere se observa SEMILUNA stringind din toate directiile NATO, la a treia vedere pe bratele stelei chiar la inceput se vede cite un mic romb, ce seamana cu minerul sabiilor englezesti,ori pe acolo europene.Si cele doua sageti ar arata ceva directii pe cdranul busolei. Mi-ar place sa zic ca acest semn a fost realizat de zeii dacici.

 5. Paula Pricopie // 2 februarie 2016 at 12:39 // Răspunde

  Se stie de multisor despre ac. formidabile desene; cum, oare, nu poate fi explicat fenomenul?In loc sa se depuna atatea eforturi pt. a minimaliza ac. fenomene (si, desigur,toate celelalte dovezi uluitoare),ar trebui sa se renunte la aceasta secretomanie si sa aflam cum stam, cat mai stam aici, sau daca vom mai fi Pamanteni!!!

 6. Din cate observ ,extraterestrilor le plac culturile de triticale(grau,orz,etc),de ce nu apar desene din acestea si in culturile de lalele din Olanda?Eu cred ca majoritatea desenelor din anumite zone sunt facute pentru a atrage turistii in zone cu potential…banuiesc ca de pe urma turismului la Stonehage se fac milioane de lire.Orice este posibil pe lumea aceasta,nu neg existenta unor forte…dar foarte multe aparitii,desene,trairi au un regizor uman in spate.

 7. In primul rand nimeni nu a fost vazut sau prins vreodata. Apoi,toate astea se intampla in Anglia…dupa ce ii veti cunoste pe englezi veti ajunge la concluzia ca sunt extrateresti imbracati in piei de om. Nu ii suporta nimeni,welch,scotian sau irlandez…sunt diformi,nu degeaba se spune urat ca un englez, put,au emisferele cerebrale inversate si ca urmare totul e pe dos,etc. E firesc sa fie vizitati periodic de rude din alte galaxii care le lasa vederi pe campuri.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii