Noutăți

Facebook îi va ajuta pe utilizatori ”să îşi controleze” amintirile. Află despre ce este vorba!

Facebook, cea mai mare reţea de socializare din lume, a lansat în luna martie aplicaţia “On This Day”, prin care le reaminteşte utilizatorilor săi ce fotografii sau mesaje publicau într-o anumită zi în urmă cu un an, doi ani sau cu mai mulţi ani, potrivit businessinsider.com.

Deşi în general a fost bine primită, această aplicaţie a fost şi criticată de unii utilizatori ai Facebook, pentru că le reamintea de lucruri pe care aceştia ar fi dorit mai bine să le uite, cum ar fi despărţirea de persoanele iubite, respectiv moartea unor persoane apropiate sau rude.

Astfel, Facebook îi va ajuta pe utilizatorii reţelei de socializare “să îşi controleze” amintirile, încetând să mai aducă în prezent în mod automat amintiri dureroase, precum acelea despre foştii iubiţi sau fostele iubite şi cele despre decesul unor persoane apropiate.

Citește continuarea aici: Mediafax

Nota mea: După cum puteți constata, programele de pe internet încep să știe mai multe despre noi decât noi înșine. La rapiditatea cu care evoluează tehnologia, ceea ce vedem astăzi în filmele SF vor deveni lucruri reale, în scurt timp. Doar că, pe lângă avantajele inerente progresului tehnologic, trebuie să ne așteptăm și la o mai mare capacitate de control a maselor. Așadar, aveți grijă ce postați pe net, mai ales pe Facebook! Sistemul va ține minte pentru totdeauna!

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Facebook îi va ajuta pe utilizatori ”să îşi controleze” amintirile. Află despre ce este vorba!

  1. E vorba despre cum sa-ti faci singur dosarul la “Securitate”! Ei sunt preocupati cu facutul de bani.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii