Noutăți

EXCEPȚIONAL – Un om de știință american a descoperit tratamentul pentru Alzheymer. În doi ani va fi disponibil pentru public. Interviu cu Michael Fossel

Jigsaw puzzle, of senior man, falling apart

Cristian Mureșanu, de la TVR Cluj, ne surprinde cu un nou interviu de excepție luat omului de știință american Michael Fossel, cel care, după 35 de ani de cercetări, spune că a găsit soluția pentru vindecarea uneia dintre cele mai devastatoare boli ale civilizației noastre: boala Alzheymer.

Iată ce  ne spune Cristian Mureșanu despre interviul pe care îl puteți vedea mai jos:

Cristian Mureșanu: <<Exact cu un an de zile în urmă emisiunea noastră vă prezenta un subiect în premieră, de o importanţă excepţională şi anume reversul îmbătrânirii biologice la om. Este oare posibil să reversăm timpul biologic şi să redevenim tineri cu 10, 20 sau chiar 30 de ani ? Este oare posibil să ne extidem durata vieţii pînă la vârsta de 150 sau chiar 200 ani şi totodată să trăim tineri şi mereu sănătoşi ? Acesta pare a fi un subiect scos din filmele science fiction precum Vârsta lui Adaline sau Cazul Neobişnuit al lui Benjamin Button.

Revenim cu noutăţi de-a dreptul extraordinare cu ajutorul cercetătorului Michael Fossel, care a acceptat să ofere detalii, unele în premieră, legate de ultima etapă a unui drum lung, pe care l-a parcurs timp de peste 35 de ani pentru rezolvarea misterului îmbătrânirii dar mai ales al bolilor asociate cu îmbătrânirea.

În data de 24 octombrie 2016 am înregistrat pe skype aproximativ 100 de minute de interviu şi am rămas profund impresionat de noutăţile ce mi-au fost revelate. De atunci şi până la data difuzării celor două episoade am mai cules multe alte informaţii pe care le rezum în această introducere.

La doar trei săptămâni de la înregistrarea interviului, mai exact în 15 noiembrie 2016, profesorul Fossel a făcut următoarea declaraţie şocantă şi uimitoare pe blogul personal (http://www.michaelfossel.com/blog/?ca…), citez: “Suntem acum la o distanţă în timp de numai doi ani până la rezolvarea unui tratament pentru boala Alzheimer. Evenimentele se conectează, subliniind o nouă înţelegere mult mai completă a bolii, iluminarea cauzei, sprijinind capacitatea noastră de a interveni, în condiţii de siguranţă şi în mod eficient. În cele din urmă, vom descoperi acea cale de a interveni în patologia de bază, evidenţiind potenţialul de a preveni si vindeca boala Alzheimer. Vom include 12 voluntari umani, fiecare având boala Alzheimer în fază moderată. Studiul nostru va dura 6 luni. Ne aşteptăm să apară o îmbunătăţire cognitivă fără echivoc în această perioadă de şase luni. Suntem încrezători că nu doar încetinim boala, nu doar o oprim la faza la care a ajuns, ci chiar vom reversa declinul cognitiv la doisprezece pacienţi. Intenţionăm să demonstrăm capacitatea de a vindeca boala Alzheimer în mod clar şi credibil. Studiul de toxicitate va costa 1 milion de dolari; iar tratamentul pentru pacienţi va costa 2,5 milioane de dolari. Centrul nostru de cercetare are deja o jumătate de milion de dolari angajat la acest efort şi cel puţin un grup de investitori, cu un interes ferm în a veni alături de noi pentru testele umane. Suntem tot mai aproape de această reuşită. După 110 de ani, acum suntem pe cale de a vindeca Alzheimer.” Am încheiat citatul.>>

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii