Noutăți

Europa ar putea să moară! O spune premierul francez Manuel Valls…

Societatile europene vor fi complet destabilizate, daca ii primesc pe toti refugiatii. Este avertismentul lansat de seful guvernului francez, care contrazice pentru prima oara in mod deschis, politica cancelarului german, Pro Tv

Tot mai criticat in tara sa, cancelarul german incepe sa fie izolat si pe plan european. Intr-un interviu acordat postului BBC, premierul francez nu s-a sfiit sa declare ca Europa trebuie sa transmita un mesaj diferit fata de cel al dnei Merkel. ‘‘Germania se confrunta cu o mare provocare. Trebuie sa ajutam Germania. Dar primul mesaj pe care noi trebuie sa-l transmitem acum, cu cea mai mare fermitate, este sa spunem ca nu-i vom primi pe toti refugiatii in Europa, deoarece un mesaj care spune “vino, vei fi primit” provoaca miscari majore. Azi, orice declaratie a unui oficial european ajunge imediat pe ecranul telefoanelor inteligente din toate taberele de refugiati”, a spus Manuel Valls.

Totodata, Valls nu-si ascunde pesimismul cu privire la sansele de supravietuire ale spatiului Schengen al liberei circulatii in Europa. “Eu as zice ca spatiul Schengen ar putea muri. De fapt, daca Europa nu este capabila sa-si protejeze frontierele, atunci proiectul european, Uniunea Europeana, in sine ar putea muri”.

Potrivit agentiei italiene Ansa, la viitorul summit, Comisia Europeana ar putea propune suspendarea Tratatului Schengen pentru o perioada de pana la doi ani.

Articol integral aici: Pro Tv


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

4 Comments on Europa ar putea să moară! O spune premierul francez Manuel Valls…

  1. Ar fi nașpa pentru olandezi. Le fură jucăria. Nu mai au cu ce să ne șantajeze că nu le-am dat Portul Constanța.

  2. da chiar de nu le-a dat si olandezilor ceva? oare sunt prea neinsemnati pt interesele Romaniei?de regula in Ro se da totul foarte usor altor banditi economici.da Europa v-a cadea pt ca de la inceput nu s-au urmarit interesele cetateanului, mai mult pe decizii politice ticaloase.

  3. Cred ca asistam la o mare mare bataie de joc. Acest politician si multi altii, fac declaratii si se comporta de parca, noi am fi o maaaaaaaaaare masa de prosti cu care pot face arice doresc ei. Cum pot ei face astfel de declaratii? Ei nu sunt doar niste martori, niste oameni obisnuiti de pe strada care sunt lipsiti de putere… Ei doar sunt in posturi de conducere, ei au in subordine institutii potrivite pentru a contracara astfel de riscuri si pericole…De ce nu actioneaza?… Ei pot lua toate masurile care se impun pentru a nu pune in pericol securitatea si viitorul tarii lor si al europei. De ce nu fac nimic? De ce???

  4. Haide-ti sa spunem lucrurilor pe nume!Europa a fost creeata de zei si nuuu….vreau sa jignesc pe nimeni!Fluturasul ala gingas nu are nici in clin nici in mineca cu molia asta grasa!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii