Noutăți

După 14 ani… SUA este amenințată din nou!

La 11 septembrie 2001 în SUA avea loc unul dintre cele mai mari atentate teroriste din istoria țării. Azi, după 14 ani, mulți americani contestă varianta oficială prezentată de autorități. În prezent, americanii sunt marcați de această zi, cunoscută tuturor drept “9.11” (nine eleven). În fiecare an, această zi este comemorată și de fiecare dată… se cer niște răspunsuri. Dar guvernul american și serviciile secrete ale SUA știu foarte bine cum să inchidă gura celor care după 14 ani încă vor să știe adevărul. De fiecare dată sunt aduse în discuții presupusele amenințări din partea teroriștilor făcute pentru această zi, de parcă acești presupuși teroriști ar aștepta ziua de 11 septembrie pentru a-și indeplini misiunile. Aceleași conferințe în fiecare an, aceleași discursuri, aceleași contraziceri, aceleași zeci de emisiuni dedicate unor presupuneri care sunt menite să țină mintea omului ocupată.

“Biroul Federal de Investigații din SUA (FBI) nu a constatat vreo amenințare ‘specifică și credibilă’ la adresa Statelor Unite în perspectiva marcării, vineri, a 14 ani de la atentatele teroriste din 11 septembrie 2001, a declarat joi directorul FBI, James Comey, într-o conferință pe tema informațiilor, organizată la Washington”, anunță AFP. ”Nu există o amenințare specifică și credibilă referitoare la această aniversare. Dar, evident, există o serie de amenințări pe care noi continuăm să le supraveghem”, a declarat James Comey, referindu-se la activitățile rețelei teroriste Al-Qaida și ale grupării jihadiste Statul Islamic.

Prezent la aceeași conferință, șeful Agenției de Securitate Națională a SUA (NSA), amiralul Michael Rogers, a estimat că 11 septembrie ”este în mod clar o dată cu rezonanță pentru mulți oameni”. (agerpres)

9.11.11Sept11Attacks10thAnniversaryByLuigiNovi29
SUA este una dintre țările cel mai bine conduse de mass media și de programele implementate la nivel național de guvern și diferitele servicii secrete, care încearcă să-și domine poporul prin frică. Nu vor accepta și nu vor recunoaște acest lucru niciodată, dar în viața de zi cu zi, americanului îi este mereu teamă că un terorist mic și rău ar putea să-l atace din nou și din nou și din nou. Această frică din umbră, ține omul de rând sub control și guvernul își face treaba după bunul plac.

Cât despre această zi memorabilă, 9 septembrie 2011, amintirea tristă și durerea merg alături de cei care și-au pierdut familiile și prietenii într-un atac care nu ar fi trebuit să să-l țintească pe omul de rând, ci pe cei de la putere.

Screen shot 2012-09-10 at 9.51.54 PM

Mădălina Corina Diaconu

surse: AFP, Agerpres


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

4 Comments on După 14 ani… SUA este amenințată din nou!

  1. Bati cimpii cu ce timpenii debitezi.Americanu de rind sta cu frica indusa de guvern ca zi de zi un terorist lar ataca?Vai de mama ta,il doare pe americanu de rind undeva de povestile astea.Dar cind esti tu insasi indoctrinata sa spui asemenea baliverne nu mai e de mirare.Afla ca atunci cind vrei sa stii un devar megi la surasa,mergi in america si intreaba americanu de rind si stii cum sta treaba.Numai timpenii scriti pe aici.

  2. Este atentatul lor,inca nu a devenit clar?Mai întrebați ,pe cei cu tichiile in cap ,cei pe care ii lauda tânărul cu pancarta.Nimeni ,nu discuta despre situația financiară de dinaintea atentatului.Oare de ce?Merita interesul,se găsea răspunsul.

  3. Atit timp cit esti idiot si nu constientizezi pericolul,nici frica nu prea te va lua cu asalt.Lipsa gindirii si predispozitia pentru subiecte de nimic vor duce lumea acolo unde,de fapt,merita sa fie.Democratia presupune un permanent control asupra aleșilor vremii,daca vrem ca ei sa nu faca prostii.Dar asta e obositor și oamenii nu pot focaliza tintele.Lipsa educatiei e unul din motive.Apoi latura nativa.La total sintem prosti si meritam tot ce ni se intimpla pentru ca toleram orice.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii