Noutăți

Dragnea și PSD NU renunță la ordonanțe. România intră, așadar, în război social…

Cu toate evenimentele care s-au desfășurat în aceste zile, cu toată opoziția românilor care au ieșit în stradă într-un număr uriaș, cu toată evidența grozăviilor care vor fi născute de aceste ordonanțe de urgență, cu toate criticile comunității internaționale, PSD și DRAGNEA nu renunță la ordonanțe, fiind hotărâți să arunce România în aer pentru a putea să modifice într-un mod samavolnic Codul Penal, în folosul șemecherilor de pretutindeni.

Hotărârea cu care vor să își pună în practică planurile, în condițiile în care EI ȘTIU foarte bine că lumea va continua să iasă în stradă într-un număr mare, că există riscul ca protestele să degenereze, că România poate să se rupă în două din punct de vedere social, ne spune limpede că pentru actuala putere NU România este pe primul plan. Degeaba au “mituit” populația cu salarii mai mari și cu pensii, pentru că profesorii, medici și actorii, unii dintre principalii beneficiari ai măririlor salariale, nu sunt idioți să nu își dea seama de manevra PSD.

Dar lucrurile sunt clare. PSD-ul este decis să se se războiască cu românii, chiar dacă de acest conflict vor profita și forțele ostile României, bucuroase să aibă pârghii pentru destabilizarea țării. Prin urmare, lumea se va aduna din nou în Piața Victoriei și azi, și mâine și duminică când, foarte probabil, se va bate un alt record: 200.000 de oameni în București și alți 200.000 în țară.

Iată ce a spus Dragnea, astăzi, la ora 16:30, după întâlnirea liderilor PSD, foarte pe scurt: Suntem în continuare determinați să exercităm puterea legislativă. (…) A fost și un vot de încredere pentru guvern și s-a reconfirmat susținerea guvernului în unanimitate (…) Le-am propus colegilor mei să adune semnături de susținere de la populație. (…) Nu renunțăm la ordonanțe!

Iată și ce a spus ieri Aurelia Cristea, fost deputat PSD și fost Ministru pentru Dialog Social, după ce și-a depus demisia din PSD: “Nu mai pot să mă trezesc dimineața cu gândul că fac parte dintr-un partid care are în frunte o gașcă de infractori. (…) Ordonanțele au fost date ca să îi salveze pe câțiva dintre actualii lideri PSD, dar nu îi salvează doar pe ei. Îi salvează pe toți cei care au exercitat demnități publice și au comis abuzuri în serviciu. E de fapt o rețea transpartinică pentru că vor fi și de la PNL, și de la PDL, din toate partidele. Scopul a fost clar de a-l salva pe Liviu Dragnea. El avea nevoie de asta, obligatoriu.” (într-un interviu acordat RFI)

***

Până la urmă, Dragnea și PSD-ul vor pierde. Este inevitabil. Dar până atunci va pierde România. Și așa cum am mai spus, mai există o mare problemă a țării noastre: din păcate, nu există alternativă reală la PSD. Opoziția e cam din același aluat!

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on Dragnea și PSD NU renunță la ordonanțe. România intră, așadar, în război social…

  1. cetățeanul tulburat // 2 februarie 2017 at 18:46 // Răspunde

    Ăștia trebuie fugăriți cu parul…Dar toți…De la ăla mic cu țâța-n gură pân la ăl bătrân cu barba sură! Niște bandiți cu toții…planeta e a tuturor, nu numai a unora…

  2. O mica bomba atomica in subsolul cladirilor unde se aduna cu totii in zilele mari si s-a rezolvat cu toata clasa politica!

  3. După câte știu eu măsurile economice pentru români fac parte din programul de guvernare al acestui partid și au fost puse în practică începând din minutul 1 al guvernării și nu au nici o treabă cu
    operațiunea pusă în mișcare de servicii…
    Pensiile și salariile mărite reprezintă DREPTUL ROMÂNILOR la plata muncii lor…în țara asta au voie să câștige și oamenii nu numai băncile, multinaționalele sau statele vestice aflate la furat prin România….CE ORDINĂRIE!!!!!de articol

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii