Noutăți

Doi homosexuali străini au blocat victoria Laurei Bretan la Eurovision România 2019. Talentata româncă nu a fost suficient de… corectă politic!!!

Evz.ro: ”Să spunem un Da hotărât, oriunde și oricând pentru familiile noastre, așa cum le-a lăsat Dumnezeu. Vă mulțumesc!” Se pare că aceste câteva cuvinte, rostite de adolescenta cântăreață Laura Bretan au contat mai mult decât orice alt element care ar putea ține de muzică, tehnică melodică, voce sau vibrație transmisă publicului.

În plină agitație pentru organizarea finalei selecției piesei care urma să reprezinte România la concursul Eurovision din această primăvară, finală care s-a ținut duminică, pe siteul ru-clip.net.ro, a fost postat un scurt videoclip din campania din toamna anului trecut pentru Refrendumul pentru definirea Familiei în Constituție. În clip este actuala vedetă transmițând mesajul de la debutul acestui text. Clipul a fost postat pe 10 februarie, de un oarecare Eric Kruger, un militant pentru drepturilor minorităților sexuale.

Imediat după votul juriului ales de TVR pentru a desemna piesa câștigătoare, același Kruger a postat un comentariu la propria postare video în care spune: ”Am făcut-o, băieți! Laura Bretan, favorita televotului românesc și top 3 pentru aproape toate juriile internaționale, a fost marcată cu cele mai mici scoruri (4 și 6 puncte) de William Lee Adams și Deban, doi frumoși bărbați gay din Marea Britanie care au luat parte la Juriul internațional român, în numele wiwibloggs.com. Voturile lor au făcut într-adevăr o diferență, între Ester și Laura au existat doar diferențe de 5 puncte. Cu o lună în urmă, Laura a fost favorita lui William și Deban, la prima lor reacție în fața cântecelor din selecția românească, dar acum au pedepsit-o pe Laura cu scoruri mici și cred că este pentru că ei, ca homosexuali, au simțit că este ”NEDREPT” să permiți unui homofob să intre în concursul Eurovision. Eurovision este despre muzică, da, dar este și despre răspândirea unui mesaj și promovarea și susținerea unor valori precum toleranța, deschiderea și incluziunea pentru toți, de la toate rasele, genurile și orientările sexuale. Am făcut-o, băieți! A fost o luptă strânsă, puțini s-au așteptat, dar homosexualii au câștigat din nou! Suntem puternici și, așa cum a spus Conchita (femeia cu barbă – n.n.) în discursul ei câștigător, ”Suntem de neoprit!” Și pentru Laura Bretan, te rog să vă gândești la acest lucru: Când arunci ura împotriva cuiva, să te aștepți să primești din același lucru de la ei! Pace tuturor! Succes pentru Ester în Tel Aviv! Ea merită victoria!” (Citește mai mult: Evz.ro)

Adevarul.ro: Laura a pierdut mult la votul juriului şi, la fel de neaşteptat, membrii care i-au acordat cele mai mici note sunt aceiaşi care în urmă cu mai puţin de o lună se declarau fermecaţi de piesa şi interpretarea copilei. Este vorba de Deban Aderemi şi William Lee Adams, jurnalişti wiwibloggs.com, platformă consacrată în fenomenul ESC. Cei doi i-au oferit 4, respectiv 6 puncte, ceea ce a dat peste cap socotelile fanilor. Ce i-a făcut pe cei doi să-şi schimbe părerea? Se pare că Aderemi şi Adams nu au mai dorit-o pe Laura Bretan pe scena de la Tel Aviv după ce au aflat că este o susţinătoare a familiei tradiţionale, ei fiind la rândul lor gay, iar Eurovisionul fiind cunoscut drept un concurs ce susţine comunitatea LGBTQ. De altfel, această teorie este susţinută şi de surse apropiate Laurei Bretan.

NOTA NOASTRĂ: Prin urmare, unde este ura și discriminarea? Exact în ograda LGBT. Dacă ai o altă opinie decât cea a fanaticilor homosexualizării societății, aceștia vor încerca să te elimine din joc. De ce? Pentru că ei îi urăsc cu sete pe toți cei care nu sunt de acord cu ei. Ca dovadă votul de ieri: în loc să se voteze valoarea artistică, s-a votat valoarea opiniilor personale asupra familiei. Și ei, cică, vor toleranță! În altă ordine de idei, vai de neisprăviții din TVR, dacă homosexualii străini au reușit să facă legea la Eurovision România! Rușine TVR!

În ceea ce privește Eurovisionul, în ansamblul său, cred că nu mai sunt atât de mulți naivi în România care să creadă că acest spectacol concurs este astăzi altceva decât o mizerie politică, orchestrată de neomarxiștii așa-ziși progresiști…

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

5 Comments on Doi homosexuali străini au blocat victoria Laurei Bretan la Eurovision România 2019. Talentata româncă nu a fost suficient de… corectă politic!!!

  1. Daca era un juriu normal format din romani ca-n fiecare an mai exista aceasta grava problema cu voturile?Ponderea voturilor publicului din Romania a fost a saptea parte din total adica mai putin de 15% in loc de cel putin 50% asa cum era firesc.Nu este suspecta organizarea jurizarii cu acest juriu international si uite coincidenta avind in componenta si cei doi homalai in el?

  2. Nimic nou ! De ani buni de zile Eurovision-ul nu mai este o competitie artistica ci un talcioc politic, unde se negociaza la vedere fiecare loc din clasament, pe baza de afinitati politice, religioase si/sau de orientare sexuala… O mizerie !

  3. Concurs de rahat! Cine se mai uita la prostia asta?? Ce cauta copila aia atat de talentata acolo, mai ales stiind ca e jurizata de psihopati d-astia fara nici o valoare?

  4. Cei 2 s-au “INTORS”. Au spus ca intre timp au mai descoperit 2 melodii cu show complet si care i-au uns la inima. Asta nu explica caderea brusca cu foarte multe locuri din votul lor. E CLAR pentru orice fraier ca au coborat atat de jos melodia LB, incat SA PIARDA. Deci a fost o VENDETA. Romanii mai au o melodie antrenanta, “De ma iubesti, intoarce-te !” Dar ei ar fi bine sa nu ne mai deranjeze vreodata…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii