Noutăți

Dincolo de dimensiunea fizică: vindecarea pe nivel energetic

”Credeți în energie?” – l-am întrebat pe un domn profesor doctor în medicină clasică. ”Sigur, este dovedit științific!” – a răspuns fără să clipească. Acum nu știu cât a înțeles Domnia sa din ceea ce întrebam eu și cât de clar am formulat eu, de fapt, întrebarea. Pentru că mă gândeam, concret, la comunicarea energetică dintre ființele umane.

La schimbul de mesaje la distanță, prin senzații fizice, simptome, probleme de sănătate apărute, aparent așa, din senin. Tocmai trăisem ceva de genul. O ființă foarte dragă trecuse dincolo în zori de zi, pe când eu dormeam. În momentul marii ei treceri, m-a trezit o stare absolut nouă: fiori ca o zbatere în zona plexului solar. Ore mai târziu, când am aflat ce se întâmplase, am înțeles: corpul energetic al dragei mele lansase un strigăt (de ajutor? de rămas bun?) către mine… Plexul solar s-a tot zbătut noapte de noapte, luni la rând… Se mai zbate și acum, după ani; mai rar, dar tot nu uită… Corpul fizic – portavocea corpului energetic. Despre asta voiam să vorbesc atunci cu domnul profesor universitar doctor, în contextul problemei mele ”de sănătate”, cea cu plexul solar. Domnia sa a schimbat delicat subiectul și am înțeles că nu este cazul să insist.

Dizolvarea blocajelor și reechilibrarea pe nivel energetic

Eu căutam la domnul profesor sprijinul medicinei clasice secondate de medicina energetică, în calitate de metodă naturală, alternativă și complementară cu abordarea medicală clasică. Cea din urmă urmărește vindecarea, cea dintâi autovindecarea, prin înlăturarea blocajelor și  reechilibrarea pe nivel energetic (cauza generală a bolilor). Chiar așa, ca în cazul ambuteiajelor de pe autostradă, descâlcite operativ de poliția rutieră, ca să nu se ajungă la accident în lanț și la apel la 112.

Suferințele corpului și ale spiritului (proasta dispoziție, hachițele, devierile de comportament etc.) sunt simptomele unor dezechilibre între ”înnăscut” și ”trăit”: dizarmonia acestora, defazarea lor pot trece neobservate, producând consecințe grave asupra sistemului energetic al organismului. Iar următorul nivel afectat este corpul fizic.

Pentru a preveni și remedia problemele de sănătate (dezechilibrele), medicina energetică studiază diferitele forme și manifestări ale energiei și informația pe care o dirijează ea pe traseele rutiere ale organismului.

Medicina clasică se bazează pe medicație, a cărei țintă este stoparea simptomelor. Medicina energetică se bazează pe stimularea forței vitale, a capacității organismului de a gestiona situațiile ”conflictuale” (pentru trup, pentru psihic). Rămân la ideea că împreună cele două pot face minuni. Mai ales că medicina energetică este într-o expansiune spectaculoasă. Aflu, de pildă, despre o serie de dispozitive create de echipa de cercetare în domeniul științelor de frontieră AIM Group. Dispozitive menite să impulsioneze capacitățile latente în ființa umană, pentru a dinamiza inteligența nativă a organismului, cea subordonată autovindecării și pregătirii pentru a accede la treptele superioare ale evoluției spirituale.

Dispozitivul care mărește speranța de viață

Bio Synergy, de exemplu, este o baterie bioenergetică ce permite regenerarea organismului, grație fenomenelor de rezonanță stabilite între corpul omenesc (la care este conectată bateria) și soluția din aur coloidal pe baza căreia funcționează dispozitivul.

Câteva şedințe zilnice, de circa 30 de minute, cu această baterie bioenergetică reîncarcă… bateriile unui organism hărțuit de stres și epuizare, restabilesc armonia între structurile fizice, mentale și valențele spirituale, astfel încât acestea din urmă să aibă efect asupra corpului fizic. Ce ar mai fi de spus despre Bio Synergy? Că este un dispozitiv construit respectând indicațiile revelate de Edgar Cayce (mediumul american) în timpul transelor sale, dar și descoperirile unor oameni de ştiinţă care au studiat cultura inca (templele incaşe) şi descrierile unor principii asemănătoare din texte orientale vechi. Biobateria a fost verificată pentru prima dată de Asociaţia pentru Cercetare şi Iluminare din Virginia Beach (Association for Research and Enlightement ‒ ARE), care pune în practică învăţăturile revelate de Cayce, iar rezultatele obținute sunt absolut uluitoare. Edgar Cayce a insistat personal asupra importanţei acestui aparat, considerându-l superior oricărei alte metode şi susţinând că mărește speranța de viață.

Efecte și condiții

Folosit minimum 31 de zile la rând, ideal două-trei luni, dispozitivul Bio Synergy amplifică  energia vitală, ajutând organismul să se regenereze, crește speranța de viață, reducând riscul apariției accidentelor vasculare, al stopurilor cardiace etc., trezește facultăți psihice solare (luciditate, calm, energie pozitivă, entuziasm, armonie, generozitate, căldură sufletească), potolește fluctuațiile minții, favorizând odihna, reface fizic țesutul nervos (este singurul dispozitiv cunoscut din lume care face acest lucru) și, prin aceasta, restabilește funcțiile creierului deteriorate de afecțiuni precum senilitatea, degenerescența mentală (Alzheimer), demența, leziunile sau tumorile creierului, mongolismul, handicapul mental, lipsa coordonării cerebrale, anumite forme de paralizie; îmbunătățește funcționarea sistemului digestiv, a glandelor limfatice, mamare, a glandei tiroide și a pancreasului.

Și… domolește zbaterile plexului solar? Trebuie să aflu! Pe propria piele. Pentru cei interesați, tehnologia Bio Synergy este disponibilă AICI.

Advertorial scris de Denisa


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii