Noutăți

DIICOT îi acuză pe Isărescu și Năstase că ar fi favorizat grupul infracțional condus de Dinu Patriciu. Dosarul ROMPETROL

Bombă în dosarul Rompetrol. Ordonanţa finală pentru începerea urmăririi penale pune în discuţie rolul jucat de Guvernul Mugur Isărescu în privatizarea companiei Petromidia, conform b1tv.ro

Potrivit unui document citat de hotnews, procurorii Diicot susţin că Executivul condus la acea vreme de Isărescu nu a acţionat în interersul statului român ci în cel al lui Dinu Patriciu.

Între timp, ministrul Victor Grigorescu a anunţat că ministerul Energiei a devenit parte civilă în dosar.

“Guvernul României şi Fondul Proprietăţii Statului, în loc să acţioneze în interesul statului român, în conformitate cu obligaţiile constituţionale şi legale, au acţionat exclusiv în interesul lui Patriciu Dan Costache”, asta afirmă procurorii DIICOT într-un document obţinut de jurnaliştii de la Hotnews.

DIICOT îi acuză aşadar în dosarul Rompetrol pe Mugur Isărescu, Adrian Năstase şi alţi înalţi demnitari că au facut jocurile grupului infracțional al lui Dinu Patriciu.

Procurorii cercetează două aspecte ale dosarului Rompetrol. Este vorba de privatizarea și stergerea datoriilor către stat.


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on DIICOT îi acuză pe Isărescu și Năstase că ar fi favorizat grupul infracțional condus de Dinu Patriciu. Dosarul ROMPETROL

  1. cetățeanul tulburat // 13 mai 2016 at 3:47 // Răspunde

    Înalți demnitari???! …poate înalți pușcăriabili! Niște bandiți care a vândut patria și și-au bătut joc de popor…și-au vândut și demnitatea, se au la mână intre ei…Cu partidul, oricare ar fi el…cand vine vorba de a obține puterea, manipulezi masele și media cu tot felul de diversionisti slugarnici…Să-i mai voteze naiba!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*