Noutăți

Dezvăluirile americanului Roger Stone: Serviciile secrete din România sunt în cârdășie cu Soros. Ambasada SUA din București este înțesată de oamenii lui Soros

Art-emis.ro:  „Serviciile secrete din România au scăpat de sub control, sunt în cârdășie cu Soros. Jumătate din populație e spionată. Soros vrea totalitarism global, vrea să dea jos guvernul și să vă aducă un sistem mult mai rău decât pe vremea lui Ceaușescu”. (Roger Stone, consultant politic american și colaborator al trei președinți ai S.U.A.: Richard Nixon, Ronald Reagan şi Donald Trump – vizită privată la București).

Crezi că Bashar al-Assad și-a gazat poporul? Eu nu cred! Fost consilier de campanie al actualului președinte american, Roger Stone a acordat un interviu[1], din care putem afla varianta oficială – practic – a administrației americane asupra unor evenimente de interes maxim pentru România. Roger Stone vorbește despre termeni vânturați cu larghețe în presa din România precum „teoria conspirațieiˮ, influența lui George Soros în politica dâmbovițeană, dar și implicarea serviciilor secrete și a „statului profundˮ în activități ilegale:

„Sintagma «Teoria conspirației» este un termen inventat de C.I.A. în 1964 pentru a-i discredita pe toți cei care se îndoiesc de versiunea falsă a guvernului despre anumite evenimente. Nici nu ar trebui folosit cuvântul, te faci de râs. Probabil crezi că Bashar al-Assad și-a gazat poporul. Eu nu cred. De ce și-ar face de râs patronii ruși, fără de care nu poate exista și care i-au susținut afirmația că a predat toate armele chimice? Există dovezi copleșitoare că gazarea cetățenilor din Siria a fost un fals flag, o provocare, pentru a atrage S.U.A. în conflict.

Dacă nu crezi că Lyndon Johnson l-a ucis pe John F. Kennedy, atunci ești nebun. Dovezile sunt copleșitoare, am scris un best-seller despre asta. Johnson avea motiv, mijloace și oportunitatea (să-l ucidă), iar eu am folosit amprente, mărturii de la martori oculari și politica texană profundă pentru a explica cum s-a petrecut. Latinii se întrebau «cui bono»? Cine a profitat cel mai mult după uciderea lui Kennedy? Lyndon Johnson.

George Soros îți oferă o bursă, dar îți ia libertatea. Dacă ai impresia că este rău comunismul, îți poţi imagina o lume dominată de George Soros? Poate că îți oferă o bursă, dar îți ia libertatea. Soros folosește aceste Forumuri « Open Society » (numele fundației mamă înființată de Soros – n.r.) pentru a răsturna guverne alese democratic. Vrea totalitarism global. Vrea să ia libertatea oamenilor și cred că e un infractor internațional. Cred că implicarea sa în S.U.A., în Europa, în România, în Ungaria… urmărește să vă dea jos guvernul și să vă aducă la un sistem mult mai rău decât era pe vremea lui Ceaușescu.

Domnul Soros are sânge pe mâini! Soros a finanțat insurgenți, a finanțat crearea de violențe la demonstrații pro Donald Trump. Știm asta sigur. De ce n-a fost încă arestat în S.U.A., nu înțeleg. Dar poate că asta se va petrece. Când finanțezi oameni care susțin asasinarea președintelui S.U.A., atunci vorbim de o infracțiune gravă. Avem dovezi absolute în finanțarea violențelor de la mitingurile lui Trump. Domnul Soros are sânge pe mâini! Următorul Watergate va fi faptul că Obama și administrația sa au urmărit și înregistrat ilegal milioane de oameni. Cineva trebuie să meargă la închisoare pentru asta. Și numele acelui cineva este Barack Obama.

Sunteți cei mai ascultați oameni de pe fața Pământului ! Apropo, asta se petrece și aici în România. Sunteți cei mai ascultați oameni de pe fața Pământului. Fiecare român ar trebui să știe că telefoanele și e-mailurile sale sunt potențial urmărite de către statul profund. Am studiat ce se petrece în această regiune și cred că aici, serviciile secrete au scăpat de sub control. Ascultă milioane de oameni. Cred că sub genericul de « corupție » se află de fapt statul profund care își face treburile murdare. Nu spun că nu există corupție, bineînțeles că existăˮ.

Soros trebuie să fie prins, acuzat, judecat și trimis în închisoare.  Întors din vizita făcută la București și în Ungaria, Roger Stone a expus într-un mod foarte tranşant, într-un interviu acordat lui Alex Jones de la „InfoWars”[2], situaţia gravă a României aflată sub controlul instituţional al lui George Soros: „George Soros este în cârdășie cu serviciile de informații din România și Ungaria. Serviciile de informații din ambele țări derulează operațiuni ilegale, mai mult în linie cu C.I.A.-ul nostru decât sunt cu propriile guverne. […] Am fost informat despre supravegherea din România. Dumnezeule, jumătate din populația statului este spionată. Este cutremurător ce are de gând Soros. El trebuie oprit. Aceste Open Society (O.N.G.-urile cu acest nume înființate de Soros – n.r.) sunt fațade pentru terorism și pentru ceea ce este mai rău. Trebuie închise. El trebuie să fie prins, acuzat, judecat și trimis în închisoare”, a afirmat Stone.

În continuare, Roger Stone susține că președintele României, în timpul vizitei sale în S.U.A., a discutat cu Donald Trump despre implicarea lui George Soros în România: „Președintele României a pus pe masă cazul Soros când s-a întâlnit cu președintele Statelor Unite. Cred că ei încep să înțeleagă amenințarea gravă a lui Soros pe care acesta o exercită nu numai în S.U.A., dar și în străinătate. De ce Președintele nu i-a spus încă lui Jeff Sessions (procurorul general al S.U.A. – n.r.) să se îndrepte agresiv împotriva lui George Soros? Este un mister pentru mine”, a mai precizat fostul consilier al lui Donald Trump.

Ambasadele S.U.A. din București și Budapesta sunt complet populate cu oameni loiali lui George Soros

Stone a spus că a fost la București și Budapesta pentru a se întâlni cu forțele anti Soros din guvernele alese democratic: „Și-au dat seama că Soros este un cancer și căută să submineze și să răstoarne guvernele de aici alese democratic, prin violență. El a cheltuit o avere pentru a-și planta oamenii în guverne, nu numai în guvernele din Ungaria și România. Dar permite-mi să fiu foarte clar, Alex: ambasadele S.U.A. din București și Budapesta sunt ambele complet populate cu oameni care sunt loiali lui George Soros. Oameni care fac ceea ce le cere Soros. […] El luptă să submineze aceste democrații”, a susținut Stone.

În interviul acordat pentru „InfoWars”, Roger Stone a mai vorbit despre hackerul român Guccifer, despre Julian Assange, despre faptul că cei din sistemul globalist sunt foarte panicaţi pentru că este evident că pierd rapid teren.

Sursa: Art-emis.ro

[1] https://www.youtube.com/watch?v=z1LizAsCbk0&feature=youtu.be
[2] Idem.
[3] Idem.


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

11 Comments on Dezvăluirile americanului Roger Stone: Serviciile secrete din România sunt în cârdășie cu Soros. Ambasada SUA din București este înțesată de oamenii lui Soros

 1. am zis in multe comentarii ca la noi e plin de tradatori de neam si ca in 89 nu a fost revolutie ci lovitura de stat.se vede clar ca traim mai rau decit pe vremea lui ceausescu. exista in special in rindul celor tineri o iluzie amara pt mine ca occidentul ne vrea binele aduce democratie ceea ce e total fals .se vrea teritoriul tarii cit mai pustiu caci avem bogatii imense si niste locuri speciale unde se concentreaza energii imense pe care vor sa le stapineasca crezind ca vor gasii izvorul nemuririi si puterea eterna

 2. Nu e de mirare ! A foat la Bucuresti invitat de un om de afaceri pe linia PSD – Dragnea.
  Roger Stone urmeaza sa fie audiat in Statele Unite pe data de 24 iulie de comisia care ancheteaza presupuse legaturi intre Rusia si presedintele Trump.

 3. Avand in vedere cate grozavii a comis Soros, pun urmatoarea intrebare legitima: de ce, acum cand la putere este administratia conservatoare a lui Trump, folosindu-se de numeroasele servicii de informatii ale SUA, nu-si propune sa-l aresteze pe Georgica, pe baza probelor gasite la acesta? Parerea mea e, ca nu poate, deoarece batranul jidov e mai puternic decat toata administratia SUA(indiferent ce culoare ar avea aceasta), pt ca in spatele lui se afla chiar Oculta Mondiala

  • I-as recomanda lui Georgica, indracitul junglei progresiste, sa faca o terapie cu namol, ca sa se acomodeze un pic cu pamantul pe care-l va avea deasupra!

 4. La multi ani George Soros! 🙂 Glumesc, evident. Sau… poate ca nu trebuie glumit, ca cine stie?… Daca se converteste omu’.
  In schimb nu glumesc cand urez la multi ani tuturor getilor, gotilor, ostrogotilor, vizigotilor si gepizilor din lume! Ei!… Glumesc un pic si acu’.

  Dar acuma chiar ca nu mai glumesc deloc: il rog pe Sfantul Gheorghe, Marele Mucenic si Purtator de Biruinta, sa aiba el grija de Gigi Soros, asa cum stie el mai bine!

  • Ca era sa uit: la multi ani cu pace Republicii Georgia!
   Si, desigur, la multi ani Gheorghe Hagi si Gheorghe Popescu!

 5. Mosulica Soros…si a facut aparitia imediat pe teritoriul Romaniei dupa lovilutia din 89… Avem fotografii demonstrative vis a vis de relatia cu Brucan dar si implicarea etniei lui Brucan in inlaturarea lyi Ceausescu.Stim despre proiectul pe care vor sa l plementeze aceasta etnie in Ramania..acum depinde si de cati tradatori avem in servicii care sunt dispusi sa ajunga ei si familiile lor sclavi si minoritari in propria tara ..pt ca acesta i trandul….Stiu sa foloseasca tradatorii ,ca apoi sa i lichideze!..

 6. cetățeanul tulburat // 24 aprilie 2018 at 15:31 // Răspunde

  Dacă nu crezi că Lyndon Johnson l-a ucis pe John F. Kennedy, atunci ești nebun. Dovezile sunt copleșitoare, am scris un best-seller despre asta. Johnson avea motiv, mijloace și oportunitatea (să-l ucidă), iar eu am folosit amprente, mărturii de la martori oculari și politica texană profundă pentru a explica cum s-a petrecut. Latinii se întrebau «cui bono»? Cine a profitat cel mai mult după uciderea lui Kennedy? Lyndon Johnson.

  Da, LB Johnson l-a și succedat în funcție, că-i era vice…Însă motivul întemeiat pentru a-l ucide a fost că JFK voia să facă public maselor faptul că nu suntem noi homo-sapiens buricul universului. Luase contact cu o specie de alieni pe care urma să o prezinte lumii, să învațăm de la ei și să progresăm ca specie, societatea care era atunci se schimba radical, se termina de atunci cu alergatul după bani să plătim facturi la energie eram acum foarte departe tehnologic și mult mai bine organizați decât suntem azi…aveam până acum știința să colonizăm alte planete, să umblăm prin spațiu cosmic, să ne facem prieteni alte specii de alieni și să facem schimburi de obiecte și tehnologii pe care nu avem de unde să le procurăm fără contact direct… Mă ce a fost după, se știe, trăim intr-o perpetuă minciună, s-a menținut același sistem bancar și monopolist iar noi populimea alergăm după bani să plătim facturi la energie… jocul ăsta numit Monopoly a devenit plictisitor, nu mai merge. Când homo-sapiens va pleca de pe planeta asta, va pleca fără bani și fără religii.
  Multă lume nu cunoaște că la înmormântarea președintelui sicriul plimbat prin fața maselor… a fost gol.

  • Cum ai spus? JFK luase contact cu o specie de alieni? Pe bune?!…
   Pai si alienii aia de ce nu l-au aparat, cat de cat? Ca doar erau oarecum prieteni sau, ma rog, macar ceva parteneri.
   Esti sigur ca nu esti in balarii? Iarta-ma!

 7. cetățeanul tulburat // 25 aprilie 2018 at 10:16 // Răspunde

  Întâlnirea a avut loc la Alamogordo NM …există o unitate militară acolo… americanii i-au întrebat dacă pot filma intalnirea, dar din nu se știe ce motive ei au refuzat, dar au fost luate câteva cadre pe blat…
  Alienii ăia nu aveau cum să-l apere că doar nu umblau ținându-se de gât intre ei, ăia au venit la locul stabilit și s-au făcut vorbele ca 12 oameni de știință să meargă pe planeta lor pentru zece ani, să cerceteze și să adune informații cu privire la specia lor cum sunt organizați, ce tehnologii au…etc.
  Doar că din cei 12 inși plecați s-au întors 8…2 au decedat acolo că nu s-au putut adapta, iar 2 au refuzat să se mai întoarcă aici când a fost momentul întoarcerii… operațiunea s-a desfășurat intre 65 și 78 oamenilor de știință fiindu-le complicat să țină timpul nostru pe cea planetă!

 8. Soros e doar una din papusile scoase in fata de CIA

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii