Noutăți

Dezvăluiri: Iohannis a fost invitat în SUA pentru că Soros, dușmanul lui Trump, vrea să distrugă România. Ce spun apropiații lui Donald Trump… VIDEO

ActiveNews.ro: Vizita președintelui României în SUA nu a trecut neobservată de către mass-media americană. Astfel, jurnalistul american Mike Cernovich a afirmat imediat după conferința de presă Trump – Iohannis că vizita președintelui român la Casa Albă este legată de magnatul americano-maghiar, George Soroș.

Într-un scurt comentariu difuzat la celebra emisiune conservatoare americană Info Wars, Cernovich susține că România este ținta lui Soroș și că acesta este motivul pentru care Iohannis a fost convocat de către Donald Trump.

Mai mult, Cernovich spune că a avertizat încă din 30 martie că următoarea țintă a lui Soroș este România.

Cernovich este un jurnalist american, auto-definit conservator, despre care celebra revistă Foreign Policy scria că este purtătorul de cuvânt neoficial al consilierului prezidențial Steve Bannon. Foreign Policy scria că Cernovich spune cu voce tare ceea ce Steve Bannon nu poate. Totodată, Cernovich este un jurnalist acreditat la Casa Albă, unde a participat la întâlniri cu președintele Trump.

Interesant este că Cernovich afirmă, la un moment dat, că jurnaliștii români care au pus întrebări la Casa Albă sunt „pe statul de plată al lui Soroș”. În deschiderea emisiunii apare Cristian Pantazi, redactorul șef al Hotnews.ro, publicație susținătoare deschisă a ideologiei promovată de George Soroș și a lui Klaus Iohannis și care l-a întrebat pe Trump despre lupta anti-corupție de la București.

Indirect, spusele ziaristului american au fost confirmate de directorul EVZ, Dan Andronic, care a scris pe facebook că întrebările puse de ziariștii români au fost pregătite cu staff-ul președintelui Iohannis, totul făcând parte din campania pentru (re)alegerea președintelui. Pe 14 noiembrie 2016, ActiveNews prezenta în exclusivitate dovada că președintele Iohannis a fost membru al unui think-thank Soroș.

Citește mai mult aici: ActiveNews.ro

 

VIDEO din emisiunea InfoWars:


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

7 Comments on Dezvăluiri: Iohannis a fost invitat în SUA pentru că Soros, dușmanul lui Trump, vrea să distrugă România. Ce spun apropiații lui Donald Trump… VIDEO

 1. Trebuie sa o spuna un american ca altfel populimea din Romania nu crede. Orice om normal la cap isi poate da seama ca Romania este deja distrusa in mare masura de acest agent al satanelor mondiale care este George Soros. Nu ca “vrea”, ci deja i-a reusit in mare masura sa isi supuna colonia Romania.

 2. Slugoiul gastii mafiote sorosiste, Iohannis, a fost chemat sa isi clarifice orientarea. Bineinteles ca s-a declarat cel mai bun prieten al lui Trump si al administratiei americane. Sa vedem acum pe unde scoate camasa cu ceilalti stapani ai lui, Merkel si gasca mafiota-satanista-sorosista care se pare ca nu sunt cei mai buni prieteni cu Trump.

 3. Nu trebuie uitat.
  Pe 30 Dec 1989 se inregistra primul ONG al lui Soros in Romania, prin Brucan, GDS.
  Acest ONG, GDS, si-a facut datoria, a inchis gura tuturor intelectualilor romani, unii chiar membri ai Academiei Romane, si astfel intelectualitate romana a fost anihilata de Soros.
  Concomitent cu intelectualitate , Soros a distrus industria romana.
  Tot prin Brucan i s-a dat PM , Petre Roman(pus ca PM de Brucan – sigur la ordinul lui Soros) legea privatizarii (dupa cum a povestit M Cosea , ministru atunci al cabinetului Roman, si care nu stie ca cineva din cabinet sa fi lucrat la aceasta lege)
  Urmeaza sa aflam ca Soros a lucrat si la planurile revolutiei, Soros, acest dusman al Romaniei.

 4. Trebuie spus , strigat si asta. Genocidul albilor in Africa de Sud de catre negri si ei colonisti ca si albii, veniti din nord dupa albi in AdS. Indigenii sunt pasnici si nu se confunda cu negri colonisti criminali.
  https://www.youtube.com/watch?v=KpaWtrEqga0

 5. Este foarte simplu: unul joaca rolul de părinte/politist rău și unul de bun. Până acum a supt Soros si a cam uitat să dea mai departe la stăpânire partea, iar acum a venit Trump fomist si cu recuperare de investiție + nevoie de finanțe pentru al doilea mandat. Până la urmă pentru Trump si staff-ul lui nu contează de unde vine banul, important este să vină. Firește că sunt tabere de elita cu istorie în confruntări, însă totul se rezuma la cel puțin 10 motive importante pentru asemenea decizii și jocuri de glezne.

 6. cetățeanul tulburat // 13 iunie 2017 at 7:34 // Răspunde

  Cea mai bună mișcare pe care o pot face românii acum să iasă în stradă și să strige AFARĂ CU ONGURILE SOROSISTE DIN ȚARĂ și intrăm în istoria galaxiei…

 7. cetățeanul tulburat // 13 iunie 2017 at 7:46 // Răspunde

  Soros ne-a distrus cu iliescu roman brucan și toată gașca lor de politicieni făcuți la apelul bocancilor, ne-au distrus economic, l-au împușcat pe Ceaușescu, au cumpărat academia, au inventat trusturi media să ne spele creierul 27 de ani, sunt artiști la vorbă lungă și nebăgarea în seamă a poporului, guvernele au fost alese de ei în toți anii, am trăit o minciună cu toții acum e Endgame! Trump nu e numai împotriva lui soros ci a găștii globaliste de la Bruxelles în frunte cu merkăl…să-i ia dracu pe toți de nemernici!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii