Noutăți

DEZASTRU TOTAL: Ordonanța de urgență a guvernului Grindeanu va face o pagubă de 2 miliarde de euro statului român, în 10 zile!!!

Directia Nationala Anticoruptie si Parchetul General au avertizat inca o data cu privire la efectele pe care le pot avea modificarile legate de infractiunile privind abuzul in serviciu, denuntul si conflictul de interese.

Ar fi favorizate de modificarea articolului privind abuzul in serviciu aproape 3.000 de persoane si 34 de firme care au fost trimise in judecata in ultimii 3 ani pentru aceasta infractiune.

Prejudiciul total in aceste dosare se ridica la 2 miliarde de euro. Cum in multe din aceste cazuri parchetul s-a sesizat din oficiu, iar durata dintre comiterea infractiunii si declansarea anchetei a fost mai mare de 3 luni, dosarele se vor clasa pentru ca nu este respectat noul articol de lege.

O paguba uriasa va ramane nerecuperata, iar posibilii vinovati vor scapa de pedeapsa.

Sursa: ProTv


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

4 Comments on DEZASTRU TOTAL: Ordonanța de urgență a guvernului Grindeanu va face o pagubă de 2 miliarde de euro statului român, în 10 zile!!!

  1. Ce spune DNA este egal cu ZERO!
    DNA este doar un instrument bolsevic de politie politica. Iar Parchetul General actual, alta mizerie.

    • Ce sa vezi!Poate ne explici si in ce fel este DNA-ul bolsevic!Este foarte interesant ca de adevaratii bolsevici,aia din PSD,nu zici nimic.Sa te fure in continuare pana ti-or lua si camasa de pe tine,sa te minta pana nu or mai avea aer,sa isi bata joc de tine pana la sfarsit, ca e DNA-ul bolsevic!

  2. E corect, anumite dosare dispar, deci sa se puna pe treaba procurorii sa gaseasca dovezi ca e mai mult de atat in aceste dosare! Inca ceva: pana acum a recuperate cineva ceva?!? Clar NU, deci dezastru, dar nu prea ci mai degraba titlu alarmist si manipulare ca sa inflamam si mai mult, ceea ce nu mai este nevoie pentru ca e deja inflamat destul! La relevanta mai este de lucrat!

  3. Am auzit că inclusiv cei implicaţi în afacerea Bechtel ar scăpa de griji.
    Mi-ar plăcea să văd Curtea Constituţională adunându-se tot la ceas de seară şi anulând actele. Aa, ştiţi că mai e o problemă? Hotărârea CC va trebui publicată în Monitorul Oficial repede. Să sperăm că se va putea şi nu vor apărea piedici. E suficient ca ordonanţa să fie în vigoare o oră pentru a produce efecte.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii