Noutăți

Deținătorii de roboți sexuali vor fi expuși la un pericol extrem, avertizează experții! Care este primejdia?

Roboții sexuali devin tot mai complecși, tot mai asemănători, ca aspect exterior și comportament, cu ființele umane reale. Aceste mașinării complicate, care, în prezent, sunt capabile să poarte dialoguri sau să reacționeze la gesturile deținătorului, vor fi vândute în număr tot mai mare, pe măsură ce tot mai mulți dintre oameni vor deveni mai solitari, timizi și incapabili de relații sociale normale.

Specialiștii în cibersecuritate avertizează, însă, că roboții sexuali ar putea deveni extrem de periculoși, pentru utilizatorii lor. În ce fel? În măsura în care aceste mașinării cu aspect uman și rol de unealtă sexuală vor fi conectate la internet, ele ar putea intra sub controlul hakerilor, care le-ar putea comanda, în unele cazuri, să își rănească sau chiar să își ucidă proprietarul.

a

12

Dr. Nick Patterson, cadru didactic la Deakin University din Victoria, Australia, arată că roboții sexuali pot fi controlați fără prea mari dificultăți, de la distanță, de către ciber-infractori. Sistemele lor de securitate ar putea fi anulate mult mai ușor decât este accesată, astăzi, în mod ilegal, memoria unor dispozitive cum ar fi telefoanele inteligente sau computerele.

La nivel global, există, actualmente, în jur de cinci producători importanți de roboți sexuali – dispozitive ale căror prețuri variază între 5300 de dolari, pentru variantele rudimentare, și peste 15.000 de dolari SUA, pentru variantele „de lux”, cu aspect realist, comportament elaborat și funcții complexe.

Aceste dispozitive sunt tot mai solicitate de către persoanele care, din pricina modului în care au fost crescute (petrecând, în copilărie, mai multă vreme în fața ecranelor, decât în activități colective, alături de alte persoane), sunt, la vârsta adultă, incomplet dezvoltate din punct de vedere social și emoțional. La maturitate, astfel de persoane pot avea serioase dificultăți în găsirea unui partener sau parteneră sexual(ă).

Expertul în tehnologie a declarat că hackerii pot obține un control complet asupra brațelor, picioarelor și a altor instrumente atașate roboților sexuali. Androizii sexuali vor funcționa pe baza unor sisteme de operare, la fel ca și computerele sau telefoanele inteligente, fiind conectati la internet și expuși atacurilor cibernetice.

Oare vor avea urmașii noștri tăria de a cultiva normalitatea în raporturile interumane și înțelepciunea necesară pentru a nu deveni sclavii sau, și mai grav, victimele fără apărare ale roboților umanoizi ori ale indivizilor care ar putea dirija aceste dispozitive, pe neștiute, de la distanță?

f

g

Sursa: www.dailymail.co.uk

Autor: Tomi Tohaneanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Deținătorii de roboți sexuali vor fi expuși la un pericol extrem, avertizează experții! Care este primejdia?

  1. cetățeanul tulburat // 13 septembrie 2017 at 23:14 // Răspunde

    Păi ni s-a creat un mindset precum că nu avem cum să creștem un copil că e viața grea bla-bla… viața ne-au făcut-o ei ușoară pentru că suntem păcăliți de scula numită ban și banii nu stau pe garduri așteptând să fie culeși. Suntem spălați pe creier de mici să muncim ca sclavii și să ne plătim facturile…interesant e că în Africa au început iar să fie vânduți sclavii, iar MEDIA se face că plouă…Noi în loc să progresăm ca specie, batem apa în piuă cu succes!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii