Noutăți

Desenele copiilor, bijuteriile părinților

Două artiste din Istanbul transformă desene ale copiilor în brățări sau coliere din argint. Yasemin Erdin Tavukçu și Ozgur Karavit sunt mămici ele însele – Yasemin are o fiică Serin și Ozgur are un fiu Kerem. Amândoua cred în importanța de a încuraja copiii să se exprime prin artă și știu cum părinții păstrează ca adevărate comori, primele mâzgaleli ale copiilor! Astfel, prin intermediul companiei lor TASARIM TAKARIM, au dat viață imaginației copiilor, transformând desenele celor mici in bijuterii surprinzător de frumoase.

il_570xN.992818247_sg73Bijuteriile sunt realizate manual din argint (sau argint suflat cu aur) de cea mai bună calitate. Fiecare piesă este unicat și este realizată pe baza desenului primit de cele două artiste de la părinții care doresc să păstreze astfel micile opere de artă!

pig-necklace„Noi credem că arta pentru copii este cel mai important mod de dezvoltare a creativității. Aprecierea desenului unui copil este cel mai bun mod de a-l sprijini. Noi transformăm desenele copiilor în bijuterii de zi cu zi, cu multă iubire și bucurie, pentru că noi cunoaștem fericirea și mândria de a avea copii.” spun cele două artiste.

il_570xN.993480277_18cn

bijoux-dessin-etsy-1

Surse: metro.co.uk, soulspottv.com, etsy.com


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii