Noutăți

Demența primarului musulman al Londrei: “Suntem cel mai sigur oraș din lume!” – Spune asta după 2 atentate teroriste în 3 luni…

Uneori, unora dintre pământeni “Dumnezeu le ia mințile”. Acesta este și cazul primarului Londrei, primul musulman ajuns într-o astfel de demnitate.

Capitala Marii Britanii, un oraș puternic colonizat, în care imigranții sunt mai numeroși decât autohtonii englezi, a fost victima a două atentate, într-un interval de 3 luni: primul în martie când un terorist islamist a intrat cu camionul în mulțime, pe podul Londrei, omorând și o româncă, iar al doilea atentat în noaptea de sâmbătă spre duminică, când alți fanatici islamiști au intrat cu mașina în mulțime, iar apoi au atacat oamenii de pe stradă cu cuțitele, omorând 7 persoane și rănind alte 48…

Cu toate acestea, într-un mod absolut irațional, primarul musulman al Londrei, Sadiq Khan, a făcut o declarație care frizează nebunia, după ce i-a asigurat pe londonezi că nu există motive de îngrijorare: „Cred în continuare că suntem unul dintre cele mai sigure orașe din lume, dacă nu cel mai sigur oraș din lume!” (evz.ro)

Deci, băbește: la mai puțin de 24 de ore după atacul terorist soldat cu 7 morți și 48 de răniți, primarul Londrei declară nu doar că metropola britanică este un oraș sigur, dar că este posibil să fie cel mai sigur oraș din lume. Vă puteți imagina o nebunie mai mare?

În consecință, Donald Trump nu a scăpat ocazia și l-a plesnit pe Sadiq Khan cu o ironie foarte amară, postând acest mesaj pe Twitter: <<Cel puțin 7 morți și 48 de răniți în atac și primarul Londrei spune că „nu există motive de îngrijorare”>>.

trump twetter

P.S. Totuși, poate că nimeni nu a înțeles sensul cuvintelor lui Sadiq Khan. Poate că el se referea la faptul că Londra este cel mai sigur oraș din lume… pentru musulmani!!!

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

5 Comments on Demența primarului musulman al Londrei: “Suntem cel mai sigur oraș din lume!” – Spune asta după 2 atentate teroriste în 3 luni…

 1. petra dumitru craciun // 5 iunie 2017 at 10:47 // Răspunde

  ma bucur caci va cunosc!

 2. Cand se arunca in aer si mascariciul asta al NWO?! La cat are creierul de spalat… Bine ca n-a scris pe hartie direct: Terrorists Welcome!

 3. Nu e nebun si nici spalat pe creier. E parte din plan si executa ordine.

 4. Un ostas al lui Brancoveanu // 5 iunie 2017 at 17:10 // Răspunde

  Ar trebui sa propuna constructia in Londra a moscheii prevazute in Bucuresti!
  Vineri este urmatorul termen la procesul cu moscheea:

  http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000334957&id_inst=2

  Uitati cum putem sa ne implicam in proces :

  https://meritocratia.ro/2017/05/mesaj-de-la-meritocrat/

 5. Doar n-o sa dea in ‘neamurile’ lui! Iresponsabili sunt cei care l-au ales!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii