Noutăți

Demență fără limite: Merkel mai aduce 300.000 de imigranți musulmani în Germania până la sfârșitul anului. Niciun atentat nu o va descuraja să islamizeze Germania!!!

Cu toate că sâmbătă, 27 august, în Berlin s-au scandat lozinci împotriva migranților și a lui Merkel, acuzată de mulți germani că islamizează Germania, cu toate că în urmă cu o lună mai multe atentate înfăptuite de imigranți musulmani au însângerat țara lui Goethe, Merkel nu intenționează să acționeze în interesele nemților! Cu o popularitate din ce în ce mai mică, cancelarul german este hotărât să își arunce în aer țara, până la finele mandatului pe care îl are, așa că va gira aducerea a încă 300.000 de migranți musulmani în Germania, până la sfârșitul acestui an, pe lângă milionul adus anul trecut.

Conform Evz.ro <<Peste 300.000 de migranţi vor sosi în Germania până la sâfrşitul acestuia an, a precizat Frank-Juergen Weise, şeful Biroului Federal pentru Migraţie şi Refugiaţi. Weise spune că Germania încearcă să angajaze un număr cât mai mare dintre solicitanții de azil, dar admite că integrarea acestora în societate “necesită timp şi costuri uriaşe”.>>

Și apar din nou întrebările: În folosul cui se face această colonizare arabă a Europei? În folosul cui se ascund infracțiunile imigranților? Este evident că nu în folosul europenilor… Dar în interesul cui atunci? Oare în interesul păpușarilor planetari care plănuiesc metisarea Europei de la începutul secolului, pentru a forma un conglomerat european etnic neclar, mai ușor de condus?

Singura speranță a Europei este ca forțele patriotice din toate țările (numite naționaliste sau extremiste de presa manipulatoare) să prindă putere, să preia cât mai repede conducerea și apoi să îi tragă la răspundere pe cei care lucrează la atomizarea etnică și culturală a națiunilor continentului nostru.

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

6 Comments on Demență fără limite: Merkel mai aduce 300.000 de imigranți musulmani în Germania până la sfârșitul anului. Niciun atentat nu o va descuraja să islamizeze Germania!!!

  1. Trebuie impuscata, ca sufera! Si mai repede!

  2. Ce face poporul german? sunt in comă indusă ?

  3. Unul pentru tara! // 29 august 2016 at 16:23 // Răspunde

    Dar noi ce facem cu cei de la “putere”… Nu acelasi lucru? Macar nemtii sau unit impotriva nebunei de Merkel, dar romanii cand se vor unii impotriva dementilor ce be fac tara praf? Sa-mi dati un raspuns ca eu nu- mi dau seama?

  4. Pai ce, doar noi sa avem toate canaliile tradatoare de conducatori??
    Lasati sa mai aiba si nemtii, astfel de mizerii in fruntea tarii, ca sa vada cum e!

  5. Nu cred ca om politic important, cum este Angela Merkel, face lucruri negandite si fara sens si mai ales impotriva intereselor statului pe care-l conduce. Cred ca noi, cei care doar citim presa, nu suntem suficient de bine informati pentru a intelege ce se intampla cu adevarat in spatele tuturor evenimentelor care au loc in lume.

  6. Ea e evreica si asta e razbunarea evreilor pentru ce au patit in Europa. Ea uraste nemtii si europenii din suflet. Nemtii sunt idioti, evident, ca altfel nu ar fi ales+o pe baba nebuna in functii inalte. Noi avem o singira solutie + sa iesim din UE si sa-i dam dracului.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii