Noutăți

Decorarea bradului de Crăciun cu flori naturale sau artificiale, un trend tot mai apreciat în ultimii ani. (galerie foto)

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, iar dacă nu aveți pregătită încă beteala pentru a împodobi bradul, cei de la boredpanda.com vin nu doar cu o sugestie inedită, ci și cu una extrem de frumoasă.

Înlocuirea globurilor clasice cu flori naturale sau artificiale pare a fi un nou trend printre internauții din întreaga lume, inspirați de un articol postat în revista de design interior „DIY Love Fest”.

De obicei pentru decorarea pomului se folosesc între 15 și 20 de flori, iar pentru cei care optează pentru unele naturale, în afară de impactul vizual pe care îl vor obține se vor putea bucura și de mireasma acestora.

  floral-christmas-tree-decorating-ideas-30__605 floral-christmas-tree-decorating-ideas-27__605 floral-christmas-tree-decorating-ideas-20__605 floral-christmas-tree-decorating-ideas-29__605 floral-christmas-tree-decorating-ideas-1-2 floral-christmas-tree-decorating-ideas-1-3 floral-christmas-tree-decorating-ideas-28__605 floare

sursa: boredpanda.com/

traducere și adaptare: Radu Ungureanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Decorarea bradului de Crăciun cu flori naturale sau artificiale, un trend tot mai apreciat în ultimii ani. (galerie foto)

  1. Da, și coroanele tot cu flori naturale sau artificiale; un produs in plus pentru cei de pompe funebre:))

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii