Noutăți

Deasupra lumii, în Mediterană!

În al nouălea cer, sau deasupra lumii?! Iubitori de vacanțe pline de suspans, un cuplu britanic și-a făcut cea mai amețitoare fotografie „selfie” din toate timpurile … deasupra Mediteranei, in golful plajei Oludeniz din Turcia, în timp ce zburau cu parapanta.

Înarmat cu un băț pentru „selfie”, un instructor a realizat câteva fotografii uimitoare cu Lauren Newell, din Broseley, Shropshire, în timp ce zbura cu parapanta în locul considerat al doilea cel mai înalt din lume pentru practicarea acestui sport.

2ADA211600000578-3174972-image-a-32_1437905573509
Fotografia selfie a fost făcută deasupra mării în Oludeniz, iar Lauren spune că experiența nu a fost atât de înfricoșătoare pe cât s-ar crede

Lauren, în vârstă de 20 de ani, care studiază limba franceză și spaniolă la Universitatea din Manchester, a declarat: “plaja și laguna sunt incredibil de frumoase în aceasta zonă. Zborul cu parapanta în sine nu a fost atât de înfricoșător pe cât ne așteptam, a fost de fapt un zbor extrem de liniștit. M-am simțit un pic ca stând pe un scaun dus de vânt. Am sărit cu parapanta la aproximativ 9 a.m., ora recomandată pentru a evita ceața de după-amiază. A fost o călătorie de 20 de minute în apropiere de plaja, cu câteva rotiri de 360 de grade în timpul zborului. Mi s-a strâns un pic stomacul, dar a fost uimitor. “

2ADA20FA00000578-3174972-image-m-34_1437905647664
Lauren s-a decis acum să zboare cu parapanta și în cel ma înalt loc din lume rezervat acestui sport, în Africa de Sud. Consideră că este următoarea ei provocare. Fiorul de aventură este în sângele ei: stră-stră-bunicul său a fost primul britanic care a realizat salturi cu parașuta și plutirea în aer cu o parașută (tehnică denumita skydiving).

Oludeniz

Oste o stațiune situată în sud-estul Turciei, la 240 km de Antalya și la 315 km de stațiunea Bodrum. Are ieșire la Marea Mediterană și este aproape de Grecia.

album_articol_1066_1180
traducere și adaptare: Mădălina Corina Diaconu

surse: bbc, dailymail, wikipedia


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa


Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii