Noutăți

Daniel Roxin: Un nou record de audiență pe www.cunoastelumea.ro. Ieri am fost peste B1tv, Nasul Tv sau Cotidianul

Astăzi, la împlinirea a o lună de existență a acestui site, s-a stabilit un nou record de audiență: 37.000 de IP-uri de pe care a fost vizitat ieri, 26 mai, adică peste 40.000 de oameni. Pentru un site cu o existență atât de scurtă este o performanță deosebită, cu atât mai mult cu cât ne-am situat peste audiența unor siteuri cu ani buni de activitate în spate și cu resurse materiale net superioare – B1 tv, Nașul Tv sau Cotidianul, ca să amintesc doar 3 dintre site-urile naționale de știri.

Așadar, am mai trecut un prag psihologic de audiență care, cred eu, anunță faptul că, până în toamnă, ne-am putea stabiliza la peste 40.000 de vizitatori pe zi (ceea ce ar însemna între 600.000 – 1.000.000 de vizitatori pe lună), devenind astfel unul dintre principalele site-uri mass-media din țară.

Vă așteptăm cu drag, în fiecare zi!

Daniel Roxin și echipa Cunoaște Lumea

 

 

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

11 Comments on Daniel Roxin: Un nou record de audiență pe www.cunoastelumea.ro. Ieri am fost peste B1tv, Nasul Tv sau Cotidianul

 1. Constanza Tereza // 28 mai 2015 at 10:44 // Răspunde

  Bravo voua si la cit mai multe articole despre noi si istoria noastra straveche,si multe articole de mare interes ,,Va multumesc si astept sa ne dezvaluiti adevaruri interzise .Multa sanatate intregului colectiv si tie Daniel sa auzim numai de bine

 2. atanasie stefan // 4 iunie 2015 at 18:18 // Răspunde

  Foarte interesanta munca dumneavoastra .FELICITARI pentru acest cit.

 3. Felicitari!.aveam nevoie de un asemenea site..

 4. …poate asa mai deschidem ochiii…….si ne trezim la realitate….

 5. Felicitari si multumiri!! A cunoaste istoria si tot ce e demn de stima in tara noastra intareste dragostea pentru ea, mai ales pentru noi cei multi departe de tara dar cu inima mereu atasata la poporul nostru caruia ii dorim tarie si mult curaj in a mentine inalta demnitatea, cultura si curiozitatea intelectuala, singura capabila de a produce schimbari semnificative.

 6. D-le Roxin, va respect mult pt ceia ce faceti si va doresc sanatate maxima sa ne puteri informa cat mai bine si mai mult .cu mult respect!!!

 7. Tatiana Chircu // 30 august 2015 at 20:31 // Răspunde

  Si eu,si eu ma bucur!!!Felicitari si cat mai mult succes.Ar fi implicit un semn bun pentru noi,neamul romanesc.
  Se zice ca a-ti pastra tineretea inseamna a fi curios asa ca:ramai tanar,NEAMULE !
  Inca o data felicitari si pt.emisiunile pe care le urmaresc si astept cu mare interes la Nasul Tv.

 8. cred ca emisiunile acestea ar trebui mutate pe tv r.

 9. Un site printre prea putinele care merita urmarite cu atentie . Ce pacat ca ne rezumam la a cauta , a gasi , a publica , a suspina ( plange )…Lupta ne depaseste cu mult puterile ; oare cand ni se vor trezi stramosii ? Se rupe inima in mine de durere si neputinta…Oare ce scrie in destinul neamului nostru ?

 10. Long live Nasule si Daniele !!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii