Noutăți

DANIEL ROXIN: Codul Civil va primi o lovitură mortală? Definiția “soților” ca Bărbat-Femeie ar putea fi considerată neconstituțională, o limitare a definiției din Constituție

Daniel Roxin: În urma rezultatului de la Referendum, în care populația României a respins definirea familiei ca fiind formată dintr-un bărbat și o femeie în Constituție, ar putea avea loc o răsturnare totală de situație. Deși mulți dintre cei care au boicotat referendumul au mizat pe faptul că familia tradițională este protejată oricum de Codul Civil, unde soții sunt definiți ca fiind un bărbat și o femeie, deci nu este în pericol dacă nu votează, boicotarea s-ar putea să fie sinucigașă…

În condițiile în care, din punct de vedere legal, românii au arătat, în majoritatea lor, că nu sunt împotriva căsătoriilor gay, cei interesați de legalizarea căsătoriilor homosexuale pot să solicite modificarea Codului Civil pe motiv de NECONSTITUȚIONALITATE. Mai precis, de astăzi se poate invoca faptul că nevalidarea Referendumului arată că definiția soților din Constituție nu mai poate fi considerată ca fiind un bărbat și o femeie, pentru că Referendumul a demonstrat că voința majorității este alta. În consecință, Codul Civil ar putea fi considerat neconstituțional în ceea ce privește definiția familiei, o restrângere a definiției mai largi din Constituție. Și cum Codul Civil trebuie să exprime Constituția, nu să îi restrângă sensul, el ar trebui modificat!

Această temere, care circulă deja pe internet, nu este, în opinia mea, nejustificată. Logica juridică prezentată mai sus ca și argumentul suprem că românii nu au nimic împotriva căsătoriilor gay, sunt două argumente deosebit de solide. Adăugați la asta presiunea UE și a neomarxiștilor din România, dublate de indolența și ignoranța românilor, și veți avea o rețetă care poate avea succes. Rămâne să vedem. În opinia mea, România a fost învinsă deja! E doar o problemă de timp până când românii vor deveni foarte “moderni” și foarte “occidentali”, iar copiii lor vor învăța la școală că homosexualii sunt o rasă superioară din care pot face și ei parte, dacă vor..

Daniel Roxin


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

6 Comments on DANIEL ROXIN: Codul Civil va primi o lovitură mortală? Definiția “soților” ca Bărbat-Femeie ar putea fi considerată neconstituțională, o limitare a definiției din Constituție

 1. Romanii s-au pronuntat in proportie de 95% asupra faptului ca familia trebuie sa fie constituita dintr-un barbat si o femeie. Doar 5% au fost impotriva. Pe restul oamenilor nu ii intereseaza problema.

 2. Gheorghe si Ion asupriti de straini // 9 octombrie 2018 at 13:18 // Răspunde

  Ies la iveală detalii incredibile în plin scandal pe tema Referendumului! Sumele colosale pe care le plătește statul pentru operațiile de schimbare de sex

  Dumitrașcu Nicoleta

  09.10.2018 sănătate

  A fost scandal mare zilele acestea pe tema căsătoriilor gay și a Referendumului pentru familie, ce a avut loc în zilele de 6, respectiv 7 octombrie. Referendumul pentru familie nu a fost validat, dat fiind că nu s-a atins pragul necesar de 30%.

  Puțini știu, însă, că operațiile de schimbare de sex sunt decontate de statul român. Recent, afost posibilă încă o operație de acest gen în România, a ȘASEA. Această intervenție chirurgicală se apropie de suma de 60.000 de euro.

  O echipă foarte bună de 10 medici au transformat o femeie într-un bărbat, iar această operație a fost decontată de stat. Acestă intervenție a avut loc la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică și Arsuri București. Pacientul este al șaselea cetățean român care și-a schimbat sexul.

  Alte cazuri de români care au apelat la această operație au putu beneficia de decontarea din partea statului.

  Aceasta este a șasea operație de acest gen și a fost făcută de dr. Cristian Nițescu. Coordonatorul a vorbit și despre motivul pentru care statul plătește.

  „Intervenţia face parte din sistemul DRG, care precizează clar ce acte medicale sunt decontate obligatoriu de Casă”, a declarat acesta.

  Transsexualismul are ca unic remediu corelarea prin intervenția chirurgicală a fizicului uman cu trăsăturile psihice diametral opuse, spre deosebire de homosexualism și intersevualism. Transsexualismul este considera a fi o boală care nu are parte de dereglări psihice, potrivitstirimondene.fanatik.ro
  „Pe lista de aşteptare mai sunt alte 20 de astfel de cazuri, dar este foarte greu pentru un transsexual să îşi motiveze intenţia”,a spus specialistul profesor doctor Lascăr.

  „Intervenţia a fost una de reconstrucţie a neopenisului, operaţie extrem de laborioasă, la care au participat două echipe de doctori.Procesul de schimbare de sex a mai presupus o intervenţie de vaginectomie, adică excizia vaginului, operaţie care a fost făcută în luna noiembrie a anului 2010, dincolo de tratamentul endocrinologic”, a mai spus esteticianul în cadrul unei conferințe de presă.
  https://www.bugetul.ro/ies-la-iveala-detalii-incredibile-in-plin-scandal-pe-tema-referendumului-sumele-colosale-pe-care-le-plateste-statul-pentru-operatiile-de-schimbare-de-sex/

  ADICA SANT ATITIA BOLNAVI DE CANCER, DE BOLI GRELE….DAR NU SANT BANI PENTRU EI…DAR SANT PENTRU NISTE DEGENERATI BOLNAVI MINTALI CARE VOR SA-SI SATISFACA FANTEZII DIABOLICE !!!

  SA MAI SPUNA CINEVA CA INSTITUTIILE STATULUI NU SANT OCUPATE DE STRAINI, DE ALOGENI, CA LUPII LA OI, PRIN MINCIUNA SI VICLENIE, CARE LUCREAZA ZI SI NOAPTE LA DISTRUGEREA SI DESFIINTAREA NOASTRA CA POPOR SI CA OAMENI !!!

 3. Acum cand au vazut, ca poporul roman e doar o umbra a neamului romanesc mandru si brav din vremea marilor domnitori romani, progresistii pluseaza, pregatindu-se sa ne introduca parteneriatul civil intre homosexuali, pt stiu ca rezistentza poporului la aceasta mizerie poponarista, va fi nula. Apoi, urmeaza casatoriile intre poponari la pachet cu adoptiile de copii, zoofilie , necrofilie si toate perversiunile posibile si imposibile.
  Vai de capul nostru ca neam, la ce mizerii si infectii homosexuale ne asteapta de-acum incolo!

 4. Am citit ca au votat 21 % din toti romanii cu drept de vot .Dintre cei 21 % ,95 % au votat pozitiv.

  Am facut un calcul pe baza unui calculator de estimare a valabilitatii stiintifice a esantionului ,si el este mai mult decat reprezentativ pentru populatie ,stiintific vorbind (statistic vb.).

  Pragul de 30 % nu a fost impus pe criterii statistice ,era probabil impus pe seama faptului ca (tot azi am citit in presa) atunci cand oamenii au fost mobilizati politic-propagandistic sa mearga la astfel de votari ,s-a obtinut un procent de 26 % de votanti ,dintre cei cu drept de vot ,deci era clar ca fara santaj/interes direct si fara prea mare credinta ,obositi de toate smecheriile ,romanii nu vor putea obtine procentul de validare.

  Dar daca nu s-a validat pe un criteriu arbitrar ,nevalabil,totusi votul de 95 procente este relevant statistic ,deci romanii chiar au confirmat necesitatea familiei traditionale.

  Deci nu e motiv pentru rapida lege care zice-se ca se va da ,in legatura cu concubinajele de diverse tipuri.

  Desigur ,subiectul e sensibil ,dar face obiectul deciziei personale ,si nu al unei legi.

  Totusi pacatele ,chiar daca le putem socoti ca ceva firesc ,au consecinte grave si asupra indivizilor respectivi ,dar si asupra societatii per ansamblu ,pedepsirea acestor oameni ,acolo unde chiar e cazul ,o va face Dumnezeu.

  Altminteri nu ar strica o mai buna pedagogie de abordare in relatiile Biserica -omul cazut ,si de asemenea intre stat […] si omul care greseste.

  Aceasta pedagogie trebuie imbunatatita si prin exemplul personal ,si prin nejudecarea in sensul de condamnare a celor cazuti.

  Biserica ,prin duhovnicii ei de marca ,face chiar minuni ,dar oamenii afla rar de acestia ,si prefera ,uneori justificat din pacate ,sa nu mai mearga la duhovnic.

  Pe orice problema de ordin duhovnicesc ,inclusiv legata de diverse vicii ,prin post ,rugaciune si o Sf.Spovedanie la un duhovnic incercat ,plus vointa clara de a te lasa si a lupta tu insuti ,Biserica chiar poate ajuta foarte mult(de multe ori preotii fiind chiar foarte ingaduitori si dand sfaturi pertinente).

  Oricum trebuie intelepciune in gestionarea acestei pseudoprobleme ,nu prin moartea/pedepsirea celui gresit ,ci prin a se intoarce si a fi vii duhovniceste.

  Diferenta intre dragoste si curvie/desfranare/samd ,este mare.

  Aceste vicii pur si simplu se infiltreaza in noi sub pretextul\imaginatia\falsa credinta ,ca ele reprezinta iubirea.

  Dar de fapt sunt doar mijloace prin care cel rau iti ia viata\banii duhovnicesti\energia\sanatatea ,etc.

  Toate viciile ,nu doar cele de natura sexuala ,au aceste mecanisme de camuflaj pentru inselare ,si trebuie sa ai mare bagare de seama si discernamant duhovnicesc\sfatuire de la duhovnic ,sa scapi de ele.

  Nici intr-un caz nu trebuie sa faci voia ta din momentele alea ,deoarece e de fapt voia altuia rau care vrea sa te distruga(si nici intr-un caz nu trebuie sa incerci sa obtii drepturi politice in directia confirmarii dereglarii tale sufletesti).

  Deci pedagogie/blandete/nejudecare etc ,da ,dar legiferare/ascundere sub pres ,ba !

  Toate bune!

  Doamne ajuta!

 5. Amilcar Iovanescu // 10 octombrie 2018 at 13:24 // Răspunde

  1. Referendumul nu a fost validat, din lipsa de cvorum
  2. Nu a fost nici respinsă și nici aprobată legea de revizuire a constituției
  3. Conform legii referendumului, trebuie reluată votul panba se respinge sau se aprobă….

  https://m.activenews.ro/stiri-politic/Prostia-care-sminteste.-Cat-ne-costa-boicotul-Referendumului-152990

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii