Noutăți

Cum reușește? Femeia din poză are 50 de ani deși pare iubita… propriului fiu

La vârsta de 50 de ani Puspa Dewi arată mult mai bine decât majoritatea femeilor în vârsta de 30 de ani. Puspa Dewi, antreprenor de fitness și mama a doi copii, a sărbătorit recent cea de-a 50-a aniversare și susține că modul tânăr în care se prezintă se datorează în primul rând sportului și a unei alimentații sănătoase, fără prea multe grăsimi și carbogidrați. În timp ce majoritatea femeilor se îndreaptă spre produse de frumusețe și chirurgie plastică pentru a-și păstra aspectul tineresc mai mult timp, Puspa Dewi susține că aspectul său incredibil este natural. Aceasta a practicat înot și badminton de la o vârstă fragedă și acum face cursuri de aerobic și zumba de mai multe ori pe săptămână.

“Oamenii spun că cu cât îmbătrânesc cu atât mai tânără arăt. Nu știu dacă este adevărat sau nu, dar știu că sunt fericită și mă simt bine. Copiii sunt tot mai mari și am o afacere pe care o iubesc”, a declarat pentru Antic Detik antreprenorul indonezian.

Puspa-Dewi-young10-750x729 Puspa-Dewi-young-750x750 Puspa-Dewi-young5-750x938 Puspa-Dewi-young2-750x695 Puspa-Dewi-young4-750x562 Puspa-Dewi-young6-750x794 Puspa-Dewi-young3-750x829 Puspa-Dewi-young7-750x750

sursa :http://www.odditycentral.com/news/50-year-old-mother-often-gets-confused-with-her-sons-girlfriends.html

traducere si adaptare: Radu Ungureanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii