Noutăți

Coșmarul extremiștilor maghiari: Dan Tănasă va candida la alegerile parlamentare pentru un post de deputat în Covasna!!!

Cel mai cunoscut activist civic care luptă pentru drepturile românilor din așa-numitul Ținut Secuiesc, un loc unde românii sunt discriminați în permanență de extremiștii maghiari, s-a hotărât să intre în politică, pentru a putea reprezenta mai bine interesele românilor de aici.

Cunoscut pentru acțiunile sale civice care se substituie adeseori sarcinilor prefecților din Covasna și Harghita, prefecți care par să nu vadă abuzurile liderilor UDMR, Dan Tănasă a intentat zeci de procese edililor maghiari din această zonă, obligându-i prin instanță să dea jos steagul secuiesc sau însemnele statului maghiar de pe clădirile administrative românești.

Tocmai de aceea, cel care este un fel de bau-bau pentru liderii maghiari șovini din Covasna, se poate transforma cu adevărat în coșmarul acestora, dacă Dan Tănasă va reuși să obțină un post de deputat pe listele Alianța Noastră România, condusă de Marian Munteanu.

Ca un om care a dovedit multe înainte de a fi ales în orice demnitate publică, eu sunt convins că va face și mai multe în spiritul adevărului și patriotismului, dacă va ajunge într-o astfel de poziție publică.

Daniel Roxin


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

8 Comments on Coșmarul extremiștilor maghiari: Dan Tănasă va candida la alegerile parlamentare pentru un post de deputat în Covasna!!!

 1. Un ostas al lui Avram Iancu // 22 octombrie 2016 at 10:49 // Răspunde

  Trebuie sa-l sustinem totii romanii pentru ca ne apara una din cele mai frumoase regiuni din tara de niste venetici!

  Vorbitorii de maghiara cer autonomie pe pamintul stramasilor noi, sunt musafirii care ne dau afara din casa noastra! Trebuie sa le aducem aminte multor vorbitori de maghiara din tinut pentru ca sunt romani! Iar Dan Tănasă este un stilp al romanilor din zona si speram sa fie citi mai multi alaturi de el.

  Cum multi lideri magheari sunt escroci e posibil sa beneficieze si de voturi ale vorbitorilor de maghiara!

 2. Se pare ca Marian Munteanu si ANR strange romani de nadejde. Dupa Dan Puric si altii.
  Conform sorosistei Pora, MM e periculos:

  “Marian Munteanu …. Omul e un pericol real. E un lider autentic … are charisma cât tot PNL la un loc, are studii serioase, e universitar făcut pe bune, e citit, inteligent și cuvintele îi vin natural. Dar mult mai important: are convingeri puternice, lucru rar în zilele noastre, și din cauza asta e autentic, ceea ce întotdeauna prinde la mase, și, esențial, e autoritar, respiră forță.

  Observăm că Marian Munteanu nu vorbește decât puțin despre vreun proiect pentru București, ci despre un „proiect național“, care se bazează pe câteva linii de forță: ortodoxism, românism și antioccidentalism. Toate, străine până acum PNL. Omul crede sincer și de mult timp în valorile tradiționale și fondatoare ale civilizației românești: familie, biserică, sat, armată, școală, limbă, crede în „reperele spirituale, culturale și istorice“. Nu doar în Proclamația Aliantei Noastre, ci și în toate talk-show-urile de până acum, Munteanu vorbește de capitalul românesc, „singurul cu adevărat interesat să pună în centrul oricăror strategii de dezvoltare spațiul național“, de „oprirea înstrăinării proprietăților agricole, a resurselor solului și subsolului“.

  …. un lider charismatic, autentic și convingător. Pe fondul problemelor generate de valul de refugiați și de atentatele teroriste, al dezbaterilor legate de viitorul Uniunii Europene – acuzată tot mai apăsat de impotență în apărarea valorilor creștine și europene – al islamofobiei și rejectării „străinului“, …. toate astea nu sunt simple oportunisme electorale, ci idealuri.

  http://www.nasul.tv/andreea-pora-efectul-munteanu-asupra-partidului-molusca/

 3. Mulțumesc frumos pentru încredere și sprijin!

 4. Un ostas al lui Avram Iancu // 22 octombrie 2016 at 16:39 // Răspunde

  Dl Dan Tanasa, va doresc multa sanatate si putere de munca incit sa rezistati cu o imensa prezenta de spirit la toate atacurile la care veti fi supus!

  Cred ca asupra lui Vadim au actionat cu arme psihotronice de-si pierdea asa usor cumpatul! Pe Vadim l-am vazut in Paris de ziua Frantei in 2013 la restaurantul Doina. Era asa de calm ca nu-mi venea sa cred ca-i Vadim Tudor!

 5. Va felicit pentru decizie si va doresc putere maxima ,rabdare si intelepciune Sunt sigur ca o sa faceti multe lucruri bune de acolo de unde o sa ajungeti!

 6. Mult succes Dan Tanasa!

 7. Mulțumesc mult!

 8. Felicitari D. Tanasa pt cele 1,1 procente castigate ! Sunteti tari…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii