Noutăți

Noua  ordine  mondială… e veche  de  când  lumea!!! Dezvăluiri

  •  
  •  
  •  

Text preluat din bilunarul CERTITUDINEA (disponibil în toată țara, în chioșcurile de ziare, sau în magazinul DACIA ART, deschis în București, pe Bv Carol I nr 40-42, peste drum de Biserica Armenească)

De la  Tablele  lui  Moise  la  teoriile  lui  Serge  Monast

Dacă despre biblicul Moise – Moșe Rabenu, adică învățătorul nostru, cunoscut și drept cel mai iubit dintre pământeni de către Iehova – știe toată lumea, cum a coborât de pe Muntele Sinai cu cele zece porunci ale primei ordini mondiale scrise pentru eternitate, pe cele două plăci de piatră.

Puțină lume știe că, de fapt, de sus a primit trei plăci dar, împiedicându-se și căzând, una s-a făcut cioburi-cioburele, și era tocmai placa esențială, pe care scria cum trebuie poporul ales să știe și să păstreze această ordine  mondială primordială, numai pentru ei, să fie prima și ultima ordine în lume.

Strategic poruncit, ce  ghinion să ajungă pe mâna unui împiedecat! Astfel, fără să intru în detalii, deși știu câteva din istorie, din arheologie și de la criticii Torei – niște invidioși antisemiți, din ce în ce mai afurisiți cu cercetările lor.

Avem – acum avem! – cheia dezlegării apariției șirului întreg de noi ordine mondiale al puternicilor lumii, ce s-au perindat de-a lungul vremurilor, clocind fiecare câte o nouă ordine mondială după capul lor, efemeră precum ei, datorită faptului că  le-au lipsit poruncile-învățături de pe tabla esențială rămasă cioburi-cioburele pe Muntele Sinai, din cauza împiedecatului de Moșe Rabenu!

Astfel, în Secolul XX – secolul teoriilor oculte, dar nu prea culte – s-a ajuns la o claie de noi ordine mondiale, la care mai vine și canadianul quebecan Serge Monast – poet, eseist, scriitor,  teoretician al conspirațiilor – și  pune foc pe claia de paie a ordinilor mondiale, când numai în secolul în care a trăit (până ce a fost lichidat, conform principiilor ordinilor mondiale: gurile adevărurilor trebuie închise) au fost trei mari ordine mondiale: imperialistă, comunistă, nazistă, în timp ce altele se cloceau deja.

Una, zisă nouă, chiar a ieșit din găoace și face aripi sub nasul nostru. Dar, vorba poetului, ordinile mondiale trec ca valurile mării, zbătându-se între malurile ei.

Serge Monast, născut și educat în Montreal, a început ca poet, în vremea noii poezii de după al II-lea Război Mondial.

Dar, curând, a început să aibă un interes  major pentru teorii oculte, societăți secrete, și conspirații, descoperind astfel sacul fără fund al ordinilor mondiale în care s-a afundat și s-a împotmolit și el, ca și precedenții săi.

Cel mai mult l-a influențat William Guy Carr, un scoțian vulcanic, brav soldat în Primul Război Mondial, ofițer de informații în marina canadiană în al Doilea Război Mondial, și care, apoi, a pornit propriul său război cu Iluminații, conspirațiile internaționale, comunismul internațional, bancherii internaționali, conspirația bancară evreiască și cu sionismul.

După care a murit în condiții misterioase. E drept, prin ceea ce a conferențiat și scris, și-a făcut mulți dușmani printre puternicii vremii.

A început cu francmasoneria, amestecată în Revoluția Franceză din 1789 și până la zi, s-a ridicat total împotriva comunismului în general și cel sovietic în special, a atacat sionismul și bancherii evrei în „Sinagoga lui Satan” și a avertizat, pe cei ce l-au ascultat și citit, despre dominarea lumii prin ordinea mondială.

Serge Monast a făcut parte din același partid cu William Guy Carr și i-a călcat pe urme, făcând multă vâlvă cu publicarea Les Protocoles de Toronto – 6.6.6., în care prevedea instalarea, în următorii 20 de ani, a unei noi  ordini mondiale concepută de primele 6 bănci ale lumii, de primele 6 multinaționale ale lumii, de primele 6 companii agro-alimentare ale lumii.

Se comentează despre „Protocoalele de la Toronto” că ar avea trăsături comune, chiar o continuitate de idei conspirative, cu Protocoalele Înțelepților Sionului din Rusia Țaristă de la începutul secolului XX.

Mai mare declanșare de inflamante comentarii pro și contra nici nu se putea decât această comparație, cunoscându-se că evreii le contestă și după o sută de ani, considerându-le fabricate de Ohrana țaristă, iar Ohrana se jură că sunt evreiești sută la sută.

Nu intru în amănunte, nu-i treaba mea, n-am timp, știu și doar privesc spectacolul aruncării pisicii moarte peste gard între cei ce se dușmănesc. Despre Protocoalele de la Toronto se știe precis că sunt urmarea unei întâlniri secrete din iunie 1967, la Toronto, în care cele mai puternice personalități financiare hotărau soarta omenirii într-o altă nouă ordine economică.

Aceasta avea, după Serge Monast, următoarele puncte în plan:

Controlul total asupra factorilor politici, economici, sociali.

Amplificarea distracțiilor și plăcerilor instinctuale la tineri, pentru a-i manipula.

Necunoașterea realității de către tineri o vor umple cu știință falsă și virtuală.

Edificarea liberului schimb internațional care, în timp, va duce la declinul națiunilor.

Implantarea de agenți de maximă influență, bine acoperiți, în ministerele străine.

Amplificarea torentelor de emigranți, pentru spargerea entităților etnice, naționale.

Activarea unor ramuri și organizații religioase extremiste împotriva propriilor religii.   

Multinaționalele, cu tactul economiei de piață liberă, vor intra  în țările dominate de comunism, țări rămase în urmă, unde vor avea acces la mână de lucru înrobită, ieftină.

Prin economia globală, noua ordine mondială va scăpa de controlul națiunii-stat.

Noua ordine mondială, prin mass-media proprie, va crea o cultură de masă: un amalgam cu conținut de pseudo-tradiții și obiceiuri, adunături religioase științifico-fantastice, ficțiuni oribile stresante și astfel noua cultură va confuza, nivela, dezbina.

Prin intermediul economiei globale se va ajunge la folosirea forțelor militare naționale  în scopurile noii ordini mondiale, ca forțe de intervenție în menținerea ordinii.

Prin dominație economică și culturală va fi controlată și demografia mondială.

Noua generație de arme electromagnetice va fi creată tot în folosul autorilor noii ordini mondiale.

Teoria Protocoalelor de la Toronto, apărută în engleză și franceză în 1967, este scrisă și semnată de Serge Monast  și a declanșat un puternic seism de controverse; la  început în mass-media canadiană și apoi în cea internațională, pentru ca rapid să se răspândească prin traduceri în multe limbi (inclusiv în română) urmată de un adevărat tsunami de comentarii pro  și contra, pentru că omenirea trăiește diferit, are educație și credințe diferite.

Celor interesați de societăți oculte, teorii conspirative, de viitorul omenirii ce ar putea trece și printr-o etapă de dominare piramidală mondială, Protocoalele de la Toronto le-a adus apă la morile lor, dar pe partea cealaltă, Serge Monast a fost atacat cu o furie fără precedent, comparativ cu alte lucrări, publicate anterior.

Cu doi ani  înainte editase „Project Blue Beam” – Proiectul Raza Albastră (tradus și editat și în română), în urma căreia s-a ales doar cu o critică severă din partea comunității evreiești și a guvernului canadian. O critică ai mult formală, fiindcă libertatea de gândire și conștiință încă se mai purtau în Canada, mai mult decât în Israel.

După aceste „protocoale” a fost însă pur și simplu spulberat pentru „acest coșmar apocaliptic pentru viitorul omenirii”, vezi mass-media. A fost considerat frustrat și obsedat de forțe oculte, masonerie, comunism, marii bancheri ai lumii și guvernarea lor din umbră, plagiator de vechi protocoale etc.

Dar, într-o zi, pentru un fleac, a fost reținut la poliție pentru 24 de ore. După ce a fost eliberat, a murit de atac de cord în ziua următoare. Punct.

Dacă Serge Monast ar fi fost lăsat să trăiască, ajungând în Secolul XXI, ar fi constatat că prin lume – și în primul rând în Europa – a încolțit deja noua ordine mondială concepută la Toronto, în iunie 1967. (August  2019, St.Vital – Canada)

Corneliu FLOREA

Text preluat din bilunarul CERTITUDINEA (disponibil în toată țara, în chioșcurile de ziare, sau în magazinul DACIA ART, deschis în București, pe Bv Carol I nr 40-42, peste drum de Biserica Armenească)


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii