Noutăți

Conferința CĂLĂTORIE ÎN LUMEA DE DINCOLO, susținută de prof. univ. dr. C-tin Dulcan se va ține încă o dată, și în 30 martie. Luați-vă din timp bilete. Detalii:

  •  
  •  
  •  

După epuizarea biletelor la conferința „CĂLĂTORIE ÎN LUMEA DE DINCOLO, Mărturii din experiențele la granița vieții”, din data de 15 martie 2017, la cererea unui număr mare de oameni, domnul profesor Dumitru Constantin Dulcan a acceptat să susțină aceeași conferință și pe data de 30 martie 2017, la Sala Dalles din București. (Bulevardul Nicolae Bălcescu nr 18 – lângă Intercontinental). Așadar, cei care doriți să aveți un loc la acest eveniment cu adevărat special, grăbiți-vă să ajungeți la Anticariatul de la intrarea în Sala Dalles și să vă cumpărați un bilet. Din informațiile pe care le-am primit, aproximativ 100 de persoane și-au rezervat deja locuri și la a doua conferință…

Conferința se desfășoară în cadrul Serilor Cunoaște Lumea, un eveniment lunar, realizat în parteneriat cu Universitatea Populară Dalles din București. Aici veți avea privilegiul să participați la seri deosebite, cu invitați speciali care vă vor vorbi despre subiecte aflate la granițele științei și cunoașterii. Mai mult decât atât, veți putea dialoga cu aceștia.

Conferința „CĂLĂTORIE ÎN LUMEA DE DINCOLO, Mărturii din experiențele la granița vieții”, va ridica întrebări fundamentale despre scopul vieții, despre cine suntem și unde ne ducem, dar, mai mult decât atât, va veni și cu răspunsuri culese dintr-o îndelungată activitate științifică de investigare a experiențelor trăite de unii oameni în starea de moarte clinică.

dulcan 6Și cine ar putea fi mai potrivit pentru a dezvolta un astfel de subiect delicat decât Prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan, autorul celebrei cărți „Inteligența Materiei”. Așadar, vă invităm la o conferință cu adevărat specială, în data de 30 martie, de la ora 19:00, la Sala Dalles din București (Bulevardul Nicolae Bălcescu nr 18 – lângă Intercontinental). Biletele pot fi cumpărate de la anticariatul aflat la intrarea în Sala Dalles (între orele 09:00 – 20:00). Rezervați-vă loc din timp!

Intrarea la eveniment se va face începând cu ora 18:00

Vă așteptăm cu drag!

Organizator: Daniel Roxin

30 martie Afis-Cunoaste lumea-Lumea de dincolo


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on Conferința CĂLĂTORIE ÎN LUMEA DE DINCOLO, susținută de prof. univ. dr. C-tin Dulcan se va ține încă o dată, și în 30 martie. Luați-vă din timp bilete. Detalii:

  1. Propsganda eretica cu radacini pagane – inteligenta materiei, mama natura Gsia, spiritism… s.a.
    Treziti-vs din ratacire!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii