Noutăți

Comisia Europeană vrea amprentare pe cărțile de identitate pentru TOȚI cetățenii UE. Până unde va ajunge Big Brother?!?

ActiveNews.ro: Comisia Europeană intenționează să extindă lista cu informațiile necesare pentru cărțile de identitate ale cetățenilor statelor membre ale UE și să ceară ca datele biometrice să conțină inclusiv amprentele. Așa a declarat Dimitris Avramopoulos, Comisarul UE pentru Migrație, Afaceri Interne și Cetățenie, într-un interviu  pentru publicația germană Welt, citată de  112.international.com.

El a precizat că lista propunerilor de securitate a cărților de identitate va fi prezentată marți la Bruxelles. Inclusiv propunea privind introducerea datelor biometrice ale cetățenilor în cărțile de identitate. Amprentarea obligatorie în cardurile de identitate este justificată de Comisia Europeană ca o măsură de contracarare a terorismului în UE.

Amprentarea și alte elemente biometrice urmează să fie obligatorii pentru toate cărțile de identitate din Uniunea Europeană. Aceste măsuri sunt deja necesare pentru pașapoartele UE, alături de fotografiile biometrice. “Trebuie să strângem șurubul până când nu mai există spațiu pentru teroriști și infractori, până când aceștia vor rămâne fără mijloace de a lansa atacuri”, a precizat Avramopoulos pentru Die Welt.

Guvernul german a aprobat inițiativa, precizând că amprentarea obligatorie a cetățenilor ar putea oferi un „nivel suplimentar de securitate”. În prezent, includerea amprentelor în cărțile de identitate este opțională în blocul european. Unele țări, precum Marea Britanie, nu au cărți de identitate.

Sursa: ActiveNews.ro

Nota noastră: Big Brother este, după cum vedeți, tot mai puternic. Marii păpușari au o strategie foarte eficientă: mai întâi creează o problemă (invazia islamică și penetrarea UE cu teroriști este opera aceleași conduceri a Uniunii Europene), după care vin cu o soluție care se traduce printr-un control sporit asupra întregii populații europene. Veți vedea că măsurile de control vor fi tot mai multe și mai invazive. Probabil că vor impune inclusiv eliminarea banilor cash, sub pretextul aceleași lupte cu teroriștii și infractorii, pentru că doar urmărind traseul fiecărui bănuț vor putea, chipurile, să ne asigure securitatea pe care tot ei o pun în pericol. În concluzie, dacă vă mai îndoiți că Uniunea Europeană se transformă într-o Uniune Sovietică, un suprastat în care țările își pierd suveranitatea, iar cetățenii libertatea, atunci sunteți foarte naivi!


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Comisia Europeană vrea amprentare pe cărțile de identitate pentru TOȚI cetățenii UE. Până unde va ajunge Big Brother?!?

  1. Nici bolsevicii cominternisti nu si-au permis asemenea grozavii la adresa cetatenilor! Culmea nesimtirii, tupeului si batjocorii la adresa europenilor o considera motivarea acestei masuri de tip nazist: “măsura fiind inclusă într-un set de propuneri având ca scop restrângerea spaţiului de manevră al teroriştilor şi infractorilor”! Adica, UE isi obliga neicetat statele componente, sa-si coloniozeze teritoriile cu Maimutele teroriste, inchinatoare lui Allah, dupa care le cere cetatenii europeni sa-si ia documente cu cip, ca sa poata restrange spatiul de manevra al teroristilor! Nici Caragiale n-a avut atata imaginatie si atitudine bascalitoare in piesele sale! Vorba lui Sir Roger Scruton: “Uniunea Europeană este o insultă pentru democrație!”

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii