Noutăți

China își întărește granița cu Coreea de Nord. Autoritățile se tem că atacul SUA e iminent

StirileProTv: Ca urmare a crizei nucleare din Coreea de Nord, China se pregăteşte, într-un mod alert, să îşi întărească graniţa cu regimul de la Phenian, existând temeri că SUA ar putea declanşa atacul. Beijingul este îngrijorat de faptul că un război purtat între Coreea de Nord şi SUA ar putea afecta oraşele şi satele aflate lângă graniţa din nordul ţării. De asemenea, oficialii chinezi se tem că o masă de refugiaţi nord-coreeni, constituită din milioane de oameni, ar putea ajunge pe teritoriul chinez ca urmare a izbucnirii războiului, potrivit express.co.uk

China şi-a sporit numărul militarilor care patrulează de-a lungul graniţei cu Coreea de Nord, potrivit localnicilor chinezi. Nivelul radiaţiilor va fi monitorizat, preventiv, în oraşele care ar putea fi afectate primele de un viitor atac nuclear din partea SUA.

De asemenea, cetăţenilor chinezi, cărora li s-a sugerat să nu mai ajute dezertorii nord-coreeni, li s-a amintit faptul că datoria lor este să îi predea pe cei care au fugit din Coreea de Nord, pentru a fi repatriaţi.

Localnicii au observat că numărul trupelor militare, aflate la graniţa dintre cele două ţări, a fost suplimentat, ca urmare a declaraţiilor tot mai îngrijorătoare venite din partea lui Kim Jong-un şi Donald Trump, în decursul lunii trecute.

Citește mai mult: StirileProTv


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on China își întărește granița cu Coreea de Nord. Autoritățile se tem că atacul SUA e iminent

  1. cetățeanul tulburat // 20 ianuarie 2018 at 19:08 // Răspunde

    Bandiții ăștia care fac jocurile guvernului din umbră care în permanență doresc un război oriunde ar fi el numai atacuri visează! Nu va fi nici un fel de atac…Totul e o minciună!
    Ar trebui ca poporul planetar să demaște gașca de bandiți și să îi scoată în piețe publice la judecată! Justiția pe planeta asta este o minciună, este coruptă, este o sculă cu care guvernul din umbră complotează împotriva umanității!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii